biz son 2 aydır 9-10 civarında uyuyoruz zaten hep sasllayarak uytuum ben ama sen alıştırma cnm bi yolunu bul da sallaama ya alışmasınya arkadaşlar bu zamana kadar 20,30 da uyuyan oğlum artık uyumamak için direniyor.neden olabilir.saat 23 de zorla uyutuyorum o da ayağımda sallayarak.10 ay sonra ayağımda sallamaya başladım.offf neden böyle oldu yaaa.geçen gün 1 kere uyutmayı denedim herşey ondan sonra bozuldu.ne yapcam ben.sizinkiler kaçta uyuyor ????
kızlar merhaba; çoook uzun zaman oldu yazmayalı gerçi ozamanlarda iş yoğunluğumdan çok sık yazamazdım ama... oğluşu uyutunca bir bakayım dedim herkes biraradamı diye valla süpersiniz başladığımız gibi grup devam ediyor çok güzel birşey...
oğluşu büyüttüm bende teyzeleri, yürümeyede başladı bıcır bıcır dolanıyor etrafta:) dede, baba, cici diye diye geziniyor
hoşgeldin tekrar aramıza masallah oğluşunuda ne güzel yüremeye dee baslamış
herkeze sonsuz sevgiler
selam millet misafirim gelicek diye sabahtan beri temizlikti,hamurişiydi koşturdum...
ev mis gibi olu,kocişim sağolsun temizliği o yaptı bana sadece toz alma ve banyoyu ovma kaldı.
Böreklerim çok güzel oldu ama arttı birsürü yarına kim geliyo yemeye bakalım hepiniz davetlimsiniz... Valla kesin nasiplisi vardır çünkü yaparken hamur sıçradı.. bakalım kimlere kısmet olacak...
ya arkadaşlar bu zamana kadar 20,30 da uyuyan oğlum artık uyumamak için direniyor.neden olabilir.saat 23 de zorla uyutuyorum o da ayağımda sallayarak.10 ay sonra ayağımda sallamaya başladım.offf neden böyle oldu yaaa.geçen gün 1 kere uyutmayı denedim herşey ondan sonra bozuldu.ne yapcam ben.sizinkiler kaçta uyuyor ????
selam millet misafirim gelicek diye sabahtan beri temizlikti,hamurişiydi koşturdum...
ev mis gibi olu,kocişim sağolsun temizliği o yaptı bana sadece toz alma ve banyoyu ovma kaldı.
Böreklerim çok güzel oldu ama arttı birsürü yarına kim geliyo yemeye bakalım hepiniz davetlimsiniz... Valla kesin nasiplisi vardır çünkü yaparken hamur sıçradı.. bakalım kimlere kısmet olacak...
canım geçmiş olsun... inşallah geçici birşeydir.. benimde birara öyle oldu anılımı taşıyamadım. doktora gittim röntgen çekti,belinde eğrilme var dedi.. krem ve egzersiz verdi.. uyguladım sonradan geçti. benimki biraz yanlış duruş ve oturuştan kaynaklandı sürekli anılın üstüne eğilmekten emzirirken altını değiştirirken avuturken vs.günaydın arkadaşlar nasılsınız
haftasonu belim çok kötüydü krem sürdüm ve sürekli evin içinde sıcak su torbasıyla dolaştım Adayı bile çok zorlanarak alıyordum kucağıma bugünde biraz iyiyim ama hala ağrı var küçükken kuyruk sokumumu kırmıştım acaba onunla bağlantılı bişey mi oldu diye düşünüyorum olmadı doktora gidicem merdiven bile çıkarken çok zorlanıyorum
onun dışında iyiyiz Ada maşallah iyi bi yaramazlık yok
kızlar iyi akşamlarrrr.... kim var kim yok bakiiimmm
ne zamandır giremiyordum.. bebeklerimiz 1 yaşında olacak yakında.
yürümeye başlayanlar var mı?
benim kıızm 17 mart doğumlu destekisiz 3,4 saniye ayakta durup 3 atıp atıyor sonra yorulup düşüyor herhald eyakında yürür diye tahmin ediyorum yani inşallah...