2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet misafirim gelicek diye sabahtan beri temizlikti,hamurişiydi koşturdum...
ev mis gibi olu,kocişim sağolsun temizliği o yaptı bana sadece toz alma ve banyoyu ovma kaldı.
Böreklerim çok güzel oldu ama arttı birsürü yarına kim geliyo yemeye bakalım hepiniz davetlimsiniz... Valla kesin nasiplisi vardır çünkü yaparken hamur sıçradı.. bakalım kimlere kısmet olacak...

biz son 2 aydır 9-10 civarında uyuyoruz zaten hep sasllayarak uytuum ben ama sen alıştırma cnm bi yolunu bul da sallaama ya alışmasın

ohhhh ellerinize sağlık börek yemeye ben gelirdim ama kardan yollar kapandı benim yerime yersin afiyet olsun

slm nasılsınız sibelim geçmiş olsun
buket ellerine sağlık
kızlar idil tek başına 2-3 adım atmaya başladı şuan kucağımda kıvırıyor
birazdan kara çıkaracam accık kıçı soğurda içerde durur belki hiç durmuyor evde sobalı diğer odalarda soğuk arsız neolacak
ama hala dişleri yok

günaydın arkadaşlar nasılsınız
haftasonu belim çok kötüydü krem sürdüm ve sürekli evin içinde sıcak su torbasıyla dolaştım Adayı bile çok zorlanarak alıyordum kucağıma bugünde biraz iyiyim ama hala ağrı var küçükken kuyruk sokumumu kırmıştım acaba onunla bağlantılı bişey mi oldu diye düşünüyorum olmadı doktora gidicem merdiven bile çıkarken çok zorlanıyorum
onun dışında iyiyiz Ada maşallah iyi bi yaramazlık yok

canım Ada da saat 8-8.30 dedimiydi yatardı bi ara onunda çok bozulmuştu uyku düzeni o sıra bide diş çıkarmıştı onunda etkisi olmuş olabilir ama ondan sonra çok ekstrem bi durum hastalık filan olmadıkca günde bir kez uyutmaya başladık bakıcısınada tembiğledim 12-1 arası uyutuyoruz 2 saat filan uyuyor sonra gece en geç 9 dedimiydi uyuyor ama saat 18 gb bazen uykusu geliyor ozamanda uykusunu dağıtıyorum dikkatini başka şeylere çekiyorum sallama olayındanda bence bu kadar zaman sallamamışsın gene sallama şimdi ona güzel gelmiştir sallanmak ama daha çok yeni başlamışsın vazgeçer büyük ihtimalle

ayyy canıımmmm ellerine sağlık keşke yakın olsamda gelssem oy oyy oyyyy

hepinize iyi haftalar bacılar; ben hafta sonu kara rağmen çıktım oğluma ayakkabı aradım amaaa bulamadım siz nerden alıyorsunuz ayakkabıları benim bulduklarım hep sert tabanlı uyduruk gibi geldi almadım ev için patik tipi yumuşak tabanlılar var ama dışarı için ayakkabı yok (

Selam anneler nasılsınız?

Dun cok kar yoktu bızım orda Alı Tuna yı cıkaramadım
Bugun de calısıyorum

Merhaba bende 2009 mart annesıyım ama sıze yazdıklarım gÖrÜnmÜyor.ınŞallah bukez gÖrÜnÜr.lÜtfen bırı bana cvp yazsın artık.

aslı geldi :)))

iyiyiz canlar umarım bebeklerimiz ve sizler de iyisinizdir.Ben herzaman olduğu gibi çok yoğunum Ada hasta iyileşemedi ((

canım geçmiş olsun... inşallah geçici birşeydir.. benimde birara öyle oldu anılımı taşıyamadım. doktora gittim röntgen çekti,belinde eğrilme var dedi.. krem ve egzersiz verdi.. uyguladım sonradan geçti. benimki biraz yanlış duruş ve oturuştan kaynaklandı sürekli anılın üstüne eğilmekten emzirirken altını değiştirirken avuturken vs.

aslı nerelerdesin yawrum sen.. merak ettim facedede göremedim tarlanda yok olmuş...

selam kızlar....uzun bi aradan sonra bende geldim...biz iyiyiz yürümemiz henüz yok üst dişler çıktı çıkacak bekliyoruz kaldık 2 dişle....yaramazlık yerinde..bana çok bağlandı odadan çıkayım peşimde geliyor..mama yapmaya gidiyom babasının yanında durmuyo kapıları yumrukluyor açalımda benim yanıma gelsin diye...peşimden ağlamaya başladı...kapandık içerilere soğuk havalardan dolayı..

günaydın hanımlar,
bi arkadaş ayakkabı sormuş, dışarda giymek için spor mağazalarının bildiğiniz spor ayakkabısı şeklinde bebekler için üretimleri var, ben onlardan bi tanesini aldım. çok da rahat ettim, tavsiye edebilirim.
adacığa geçmiş olsun, bizim hanım da hastaydı, nezle oldu, burnu doldu, beni ememedi diye yeri göğü yırttı. ağladıkça salya sümük iyice birbirine girdi, haline güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
bellere dikkat, bi gün azranın bezini değiştirirken kaldım öyle, aman aman. çok ağrıdı sonra. hareketler çok önemli.
yarın annem gelecek çok mutluyum bugün, azraya iki haftadır annanne çalıştırıyoruz, ann nan nee gibi bişi çıkartıyo artık :) anneciğimde uçacak sevinçten :)

kızlar iyi akşamlarrrr.... kim var kim yok bakiiimmm
ne zamandır giremiyordum.. bebeklerimiz 1 yaşında olacak yakında.
yürümeye başlayanlar var mı?

kızlar iyi akşamlarrrr.... kim var kim yok bakiiimmm
ne zamandır giremiyordum.. bebeklerimiz 1 yaşında olacak yakında.
yürümeye başlayanlar var mı?

benim kıızm 17 mart doğumlu destekisiz 3,4 saniye ayakta durup 3 atıp atıyor sonra yorulup düşüyor herhald eyakında yürür diye tahmin ediyorum yani inşallah...

benim kıızm 17 mart doğumlu destekisiz 3,4 saniye ayakta durup 3 atıp atıyor sonra yorulup düşüyor herhald eyakında yürür diye tahmin ediyorum yani inşallah...

Benimkide yürüyecekmiş diye kendini yerden yere atıyor. elleri havada birkaç adım atıp hoooop yere :)) ama çok azimli tekrar tekrar düşsede vazgeçmiyor, bende bu ay içinde yürür diye tahmin ediyorum.

asyamda hasta oldu bütün gece uyumadık grip oldu fışır fışır burnu hapşuruk öksürük daha iyleşeli 1 ay olmamıştı ya neyse allah beterinden esirgesin öpüldünüz hepiniz

Bizim Ali Tuna pıtır pıtır yürüyor ama 1 diş ile kaldık. Kuzucuk çıkaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…