günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür evime kavuştum çok özlemişiz kuzumla Ada dün geceye kadar gayet iyiydi dün gece akşam bizim yediğimiz yemekten suyuna banıpta vermiştim yemeği eşim yapmıştı domatesli biberli et kavurmuş içinede sarımsak kekik nane bide sumak koymuş çok lezzetliydi bende suyundan verdim azcık ayy vermez olaydım emi yemeği yedikten taş çatlasın yarım saat sonra ağlamaya başladı noluyoz diye şaşırdım altını bir açtım ki kuzumun kukusu kıpkırmızı ama öyle böyle değil baharatlara da allerjisi varmış meğer idrarı oldugu gb pişik yapmış hipokort krem kullandık bide şurup içti içtende kessin diye gece altını bağlamadım hiç uyumadım ama az önce bakıcımızla görüştüm gayet iyiymiş Ada hanım kızarıklığıda geçmek üzereymiş herşeye alerjimiz var bizimde yaa yumurta çikolata bahatrat bakalım daha bilmediğimiz neler var benim anlamadığım şey otelde bisürü şey yedi hiçbir şey olmadı da bunda mı oldu hiçmi otel yemeklerinde baharat yoktu
iyi geceler demişsin canım bende sana tünaydın diyim...
senin duan bize etki etti kuzucum 23:30 da yattı,7:30 da uyandı emdi,8:00 de tekrar yanıma yatırdım 9:30 a kadar uyudu...
sen böyle her gece dua etsene..
akşamdan 270 cc suya 2 çorba kaşığı pirinçunu yapmıştım güzel doydu güzel uyudu. maaşallah diyim.
9 ay saat başı kalktı geceleri.. 2 saatte bir kalkarsa şükrediyordum.. bugünleride gördüm ya.
kendimi çok kötü hissdiyorum.ne biçim bir anneyim ben .oğlum düştü damağı yarıldı.eline oyuncağının uzun bir parçasını almış ağzında yürürken düştü üst damağı yarıldı.kanı görünce çokkötü oldum zaten ,elim ayağım boşaldı.saat 3 de oldu ve ben hala kendimde değilim.üstü başı,banyo mutfak kan içindeydi halıdann lekesi dahi çıkmadı.oğlum benim yaaa,nasıl yandı canı..kıyamam sana ,özür dilerim annecim seninle yeteri kadar ilgilenemedim.ben kötü bir anneyim
selam arkadaşlar
ada yine hasta( ya neden bu kadar çok hasta oluyor bu yavrucak anlamıyorum acaba anne sütü almadığı için mi? bu kış 4. grip oluşu ya yavrum 2 gecedir uyuyamıyor. eşime buğuseptil aldırıcam birazdan uyanınca. of çok canım sıkılıyor ((
günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür evime kavuştum çok özlemişiz kuzumla Ada dün geceye kadar gayet iyiydi dün gece akşam bizim yediğimiz yemekten suyuna banıpta vermiştim yemeği eşim yapmıştı domatesli biberli et kavurmuş içinede sarımsak kekik nane bide sumak koymuş çok lezzetliydi bende suyundan verdim azcık ayy vermez olaydım emi yemeği yedikten taş çatlasın yarım saat sonra ağlamaya başladı noluyoz diye şaşırdım altını bir açtım ki kuzumun kukusu kıpkırmızı ama öyle böyle değil baharatlara da allerjisi varmış meğer idrarı oldugu gb pişik yapmış hipokort krem kullandık bide şurup içti içtende kessin diye gece altını bağlamadım hiç uyumadım ama az önce bakıcımızla görüştüm gayet iyiymiş Ada hanım kızarıklığıda geçmek üzereymiş herşeye alerjimiz var bizimde yaa yumurta çikolata bahatrat bakalım daha bilmediğimiz neler var benim anlamadığım şey otelde bisürü şey yedi hiçbir şey olmadı da bunda mı oldu hiçmi otel yemeklerinde baharat yoktu
merhaba bacılarım, benim oğlanda bugün yürüteçten düştü ama nası yaptı anlayamadık bileayyy diye bağırdı sonra çığlık çığlık ağlamaya başladı ki o sıra hemen arkamdan beni takip ediyordu bi döndüm ki kafa üstü çocuğum kafasını bi yere çarpmış şişti hemen buz koyduk ama çok ağladı zavallı. düşe kalka büyüyecekler ama ister istemez insan kendiini kötü hissediyo. valla yürüteci iki defa çarptım yere sinirden :kedi:
canım benim kıyamam ya geçmiş olsun kuzuya
Canım artık boyları uzadığı için yürütec tehlikeli olmaya başladı. Zaten yürüme çalışmaları için de kafa karıştırıcı oluyor. Benim oğlum yürüteçteki gibi hızlı hızlı yürümeye çalıştığı için 1 aydır falan bindirmiyorum hiç.
kızlar bu arada Can dün salonumuzu boydan boya yürüdü alkisalkisalkis normalde tek elimden tutuyordu. dün sadece arkasından bodysini tuttum. ama hiç dengesini kaybetmeden yürüdü. salonun sonuna geldiğinde düşmesin diye asıldım sadece.
Sonra da gaza gelip ben uzaktayken kendi kendine 10-12 adım attı ve oturdu yere akannehir hihoyyyt
bi<imkinin boyu normalden uzun zaten teyzesi:) zavallı aslında hiç istemiyo yürütece binmeyi ellerinden tutup saatlerce yürüt hayır demez ama en fazla 5 dk yürütebiliyoruz. sonra hoooop yürüteceemeklemesinede sınır koymak zorundayız çünkü yerler parke bile olsa üşütür diye korkuyoruz. halının üzerinde biraz geziniyo eemekleyerek. sonra sıkılıyo tabi halısız yerlere gitmeye çalışıyo
:teytey:
annesiii seni çok tebrik ediyorum gözün aydın. darısı başımıza inşallaaah. opuyorumnanaktan gerçi yürümeye başlamasından sonra bizi neler bekliyo bilmiyoruz ama yinede çok heyyecanlıyım hergün yeni şeylerini görebilmek çok güzel
ben direk zemin katta oturuyorum yerlerde parke var ama altı beton soğuk yan ben terliksiz yürüdüğümde bile ayaklarım buz tutuyo onu nasıl oturrtayım dimi. park yattağımız var. geceleri onda uyuyo ama eşim gündüzleri onu oyun parkı olarak kullanabileceğimi söyledi. ama bende fırsat buldukça iş yapmak zorundayım temizlik yemek filan. yemek yaparken mutfağa mı götüreyim koca beşiği
benim kedim var evde besliyorum. kaan kedimizi o kadar çok seviyor ki teyzesi zavallu hayvanı kovalayıp yakaladığı yerde sıkıştırıyo hayvanı miiiiv diye bağırarak Şeniz