2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze iyi geceler kızlarrrrrr zemuszemus ben dilek nik değiştirdim ne alemdesinsin :) takip diyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum malesef :KK43: hasta bebişlere çokk geçmiş olsunnn rabbim acil şifalar versin inşallah.
bizde çok ağır grip geçirdik peşpeşe çok şükür iyyiiz :Saruboceq:
Alyanın 8 dişi çıktı :nazar: 2 tane daha yolda alya çok tatlı oldu maşallahı var kızımın onu her gördüğümde öptüğümde allaha bin kere şükrediyorum rabbim bu güzel duyguyu bütün kadınlara nasip tsin inşaalh:Saruboceq: bizden böyle kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz pamuğumlaa zemuszemus

günaydınlar herkese nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzumun pişiğide geçti gayet iyiyiz :nazar:

buketcim canım valla dilini ıssır maşallah Anıl'ıma hep böyle uyusalar keşke

betülcüm Can'ada maşallah canım ne güzel yürümüş öyle darısı hepimizin başına

ilknurcum geçmiş olsun böyle kazalar oluyor dediğin gb düşü alka büyüyorlar en az hasarı almaları için uğraşıcaz artık düşmemeleri elde değil ben kendi çocukluğumu hatırlıyorumda sürekli dizlerim dirseklerim kabuk bağlardı sürekli bisikletten filan düşerdim

dilekcim merhaba özletiyorsunuz valla kendinizi çok geçmiş olsun hepinize

ya off oğlumun bütün ağzı iltihap içinde kalmış çok kötü bademciklerinin üstü bile embayaz olmuş.o kdar dikkat ettim yarası var mikrop kapmasın diye ama ne buluyosa hep ağzında.2 gündür ağzını açtıramadık süt harici bişey yemiyor.ishal de oldu. off saat 5 de randevumuz var doktorda bakalım ne dicek.çok korkuyorum yaa.inşallah çabuk geçer

slm millet
nasilsiniz bakalim?
bizim dün kontrolumuz vardi gittik dr teyzosumuza
bi güzel soyunduk ciglik atdik
dr teyzmiz kafasini ölcdü,gözleine bakdi,heryerine bakdi kisacasi
hersey süper kilosu 11.5 olmus
boyuda 82 cm
dr bu cocuk yasitlarina cgöre cok cok büyxük dedi ama hep böledi dogdugundan bei dedi
2 yas cocuga es degermis bizim velet
artik bebek reyonundan cikdik cocuk reyonundan giyiniyoruz 92 ye gecdik pantlarda

slm millet
nasilsiniz bakalim?
boyuda 82 cm
dr bu cocuk yasitlarina cgöre cok cok büyxük dedi ama hep böledi dogdugundan bei dedi
artik bebek reyonundan cikdik cocuk reyonundan giyiniyoruz 92 ye gecdik pantlarda

tütütü maşallah.kız nazar değecek bebişe.sevindim allah sağlık sıhhat versin hepsineopuyorumnanaktan

Herkeze iyi geceler kızlarrrrrr zemuszemus ben dilek nik değiştirdim ne alemdesinsin :) takip diyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum malesef :KK43: hasta bebişlere çokk geçmiş olsunnn rabbim acil şifalar versin inşallah.
bizde çok ağır grip geçirdik peşpeşe çok şükür iyyiiz :Saruboceq:
Alyanın 8 dişi çıktı :nazar: 2 tane daha yolda alya çok tatlı oldu maşallahı var kızımın onu her gördüğümde öptüğümde allaha bin kere şükrediyorum rabbim bu güzel duyguyu bütün kadınlara nasip tsin inşaalh:Saruboceq: bizden böyle kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz pamuğumlaa zemuszemus
Dilekcm hoşgeldin canım. Sırma saçlımın dişlerine maaşallah.. valla öyle gitgide tatlılaşıyorlar.

buketcim canım valla dilini ıssır maşallah Anıl'ıma hep böyle uyusalar keşke
ısırdım bebem senimi kırcam :)) Şeniz

ya off oğlumun bütün ağzı iltihap içinde kalmış çok kötü bademciklerinin üstü bile embayaz olmuş.o kdar dikkat ettim yarası var mikrop kapmasın diye ama ne buluyosa hep ağzında.2 gündür ağzını açtıramadık süt harici bişey yemiyor.ishal de oldu. off saat 5 de randevumuz var doktorda bakalım ne dicek.çok korkuyorum yaa.inşallah çabuk geçer
haydaaaa şimdide iltihapmı oldu kuzum kıyamam yaaa.. ne çekti ağzından yawrum.. çabuk geçer inşallah.

slm millet
nasilsiniz bakalim?
boyuda 82 cm
Arda Kaanıma kocaman bir maaşallah :nazar:

Sanada şehnazım hem kürkünü giymişsin hemde editör olmuşsun tebrikler.

slm herkese sehnaz kaana maşallahhhh:nazar:
diloş alya yada maşllah bizde hala diş yok
yine hastayız iye galiba yine hiç geçmiycek galiba
idil hiç kilo almıyor dr da çok şaşırdı kilosuna tahliller yarın çıkacak

buketcim sen ne alemdesin kız böcük oğlun nasıl

:sm_cool::sm_cool:11 ayımız da doldu.. Yaşımıza doğru gidiyoruz.:teytey::teytey:

Saol buketcim
11. ayinizda kutlu olsun

slm herkese sehnaz kaana maşallahhhh:nazar:
diloş alya yada maşllah bizde hala diş yok
yine hastayız iye galiba yine hiç geçmiycek galiba
idil hiç kilo almıyor dr da çok şaşırdı kilosuna tahliller yarın çıkacak

buketcim sen ne alemdesin kız böcük oğlun nasıl

saol sekerim
sizede gecmis olsun

ii geceler arkadaşlar... bebişim ishal oldumafoldumben karşıdan bakınca sanki ateşi varmış gibi görünüyo ama yok... iştahsızda zorla yedirdim... eli sürekli ağzında 7. diş mi geliyo acaba ondan mı ishalimafoldumben inşallah hasta olmaz kuzum yaasenağlamasenağlama
bu arada tüm anne ve bebişlerimize ii uykular inşallah gece anneleri üzmezsiniz:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3der demez benim oğlanın sesini duydum hadi ii geceler herkese

herkese günaydın nasılsınız

şehnazcım ne kadar güzel valla kırkbir kere maşalllah canım Arda Kaan'a :nazar:

buketcim canımm 11. ayınız kutlu olsun ayyy çok az kaldı doğum günlerine :asigim: alkisalkisalkis

deryacım üzülme ıdil kilo almıyor diye bizimkininde yediğini başkası yese kesin obez olurdu ama bizimkide çok minyon gb hiç yediğini göstermez işallah tahlillerinizdede önemli bi,şey çıkmaz canım

family geçmiş olsun canım çok büyük ihtimalle diş çıkarıyordur o yazdıkların tam onların belirtisi dişi çıkarana kadar böyleler işte çıkarınca ancak rahatlıyorlar

hepnize günaydın arkadaşlar, bütün bebeklerimize binbir kere maşallah:)) Allah hepsini korusun esirgesin....

meriçinde 6. dişi yolda patladı patlayacak, 2 altta 4 üstte olmuş olcak, paşam büyüyor... mükemmel bişey onun yaptıklarını izlemek, bizimki yeni bi oyun buldu çorapları :))) çorapları çıkarıp atıyor arkasından gidip yakalıyor sonra, bide saklambaç yeni favorisi koltukların arkasına saklanıp meriç nerde dememi bekliyor :))) yada kendsi bişeyi koltuğun altına atıp eğilip almaya çalışıyor, dün çorapları yoktu ayağında annecim çorapların nerde getir giydreyim dedim, (ölesine demiştim sonra şaşkına döndüm) gitti çoraplarını aldı elime uzattı :))))) annesinin bıdığı....

doğumgünleri yaklaşıyor şimdiden hepsinin yaşı uzun olsun, bu arada ben geçtiğimiz cuma spiral taktırdım bakalım nasıl olcak :kedi:

meralcim maşallah kuzuma gerçekten büyüyorlar yaptıklarını izlemek büyük bi zevk

selam kızlar ben geldim:) alsında arada bakmıyo değilim ama uye girişi yapmıyodum. geçmişteki yazılarımın başlarını not ettim. yerlerini doldurayım dedim:) umarım herkes iyidir...

biz de iyiyiz. ayrılığımız boyunca çok şey değişti, iyi ve kötü. ama burdayız işte. Ela büyüdü gibi. ama kilo alımı çok yavaş. doktorumuzu değiştirdik. bol kalorili beslenme başladı. şehnazcım kaan ın boyu ve kilosunu görünce şok geçirdim. ela daha 75 cm ve 8.700 gr. ama çok hareketli. hiç durmuyo.

şu an 3 ve 4. dişleri çıkıyo. ama üst önler değil. öndekilerin yanları çıkıyo. biraz dengesiz biliyosunuz 3.5 aylıkken ilk dişimiz çıkmıştı ....

hepinizi çok özledim. tabi facebook ve msn de hasretimizi az da olsun gideriyo:))))görüşürüz bundan böyle sık sık....

benim oğlan dün hiç uyumadı sabah saat 09:30 da bi uyandı akşam 16.00 oldu yarım saatçik uyudu sonra bi uyumadı gece 23:00 hala uyutmaya çalışıyodum:)) zavallı ben ne kadar yoruldum dün hayır uyumadığı bişi değil (bişi tabi uyuması muhakkak gerekiyo) da mız mız sürekli kucak isteyen bi tip bugün iyi ama saat 15 de yatırdım hala uyuyo maşallah bende kahvemi yudumluyorum rahat rahat

koskocaman maşallah bebişlere benim kızım 8,5 aylıkta 2 diş çıkardı gerisi yok ama çok hırslı bu ara memeyle savaşıyo belki çıkaracaktır artık kızım baya baya yürümeyede başladı salonda bi baştan bi başa gidip bazen dönşler bile yapıo
bu arada ben uzun zamadır yoktum aranızda çok eskiler bilirler belki beni bilgisayarım olmadığı için katılamamıştım ama ara ara başka yerlerden mesajlar yazmıştım artık aranıza dönmek istiorum kabul ederseniz tabi asyamdan fırsat buldukça girerim

X