- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
SeHNaz anacım kürkün yanında solk kaldım yavvv
slm millet
nasilsiniz bakalim?
bizim dün kontrolumuz vardi gittik dr teyzosumuza
bi güzel soyunduk ciglik atdik
dr teyzmiz kafasini ölcdü,gözleine bakdi,heryerine bakdi kisacasi
hersey süper kilosu 11.5 olmus
boyuda 82 cm
dr bu cocuk yasitlarina cgöre cok cok büyxük dedi ama hep böledi dogdugundan bei dedi
2 yas cocuga es degermis bizim velet
artik bebek reyonundan cikdik cocuk reyonundan giyiniyoruz 92 ye gecdik pantlarda
tütütü maşallah.kız nazar değecek bebişe.sevindim allah sağlık sıhhat versin hepsineopuyorumnanaktan
Dilekcm hoşgeldin canım. Sırma saçlımın dişlerine maaşallah.. valla öyle gitgide tatlılaşıyorlar.Herkeze iyi geceler kızlarrrrrr zemuszemus ben dilek nik değiştirdim ne alemdesinsin :) takip diyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum malesefhasta bebişlere çokk geçmiş olsunnn rabbim acil şifalar versin inşallah.
bizde çok ağır grip geçirdik peşpeşe çok şükür iyyiiz :Saruboceq:
Alyanın 8 dişi çıktı2 tane daha yolda alya çok tatlı oldu maşallahı var kızımın onu her gördüğümde öptüğümde allaha bin kere şükrediyorum rabbim bu güzel duyguyu bütün kadınlara nasip tsin inşaalh:Saruboceq: bizden böyle kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz pamuğumlaa zemuszemus
ısırdım bebem senimi kırcam :)) Şenizbuketcim canım valla dilini ıssır maşallah Anıl'ıma hep böyle uyusalar keşke
haydaaaa şimdide iltihapmı oldu kuzum kıyamam yaaa.. ne çekti ağzından yawrum.. çabuk geçer inşallah.ya off oğlumun bütün ağzı iltihap içinde kalmış çok kötü bademciklerinin üstü bile embayaz olmuş.o kdar dikkat ettim yarası var mikrop kapmasın diye ama ne buluyosa hep ağzında.2 gündür ağzını açtıramadık süt harici bişey yemiyor.ishal de oldu. off saat 5 de randevumuz var doktorda bakalım ne dicek.çok korkuyorum yaa.inşallah çabuk geçer
Arda Kaanıma kocaman bir maaşallahslm millet
nasilsiniz bakalim?
bizim dün kontrolumuz vardi gittik dr teyzosumuza
bi güzel soyunduk ciglik atdik
dr teyzmiz kafasini ölcdü,gözleine bakdi,heryerine bakdi kisacasi
hersey süper kilosu 11.5 olmus
boyuda 82 cm
dr bu cocuk yasitlarina cgöre cok cok büyxük dedi ama hep böledi dogdugundan bei dedi
2 yas cocuga es degermis bizim velet
artik bebek reyonundan cikdik cocuk reyonundan giyiniyoruz 92 ye gecdik pantlarda
:sm_cool::sm_cool:11 ayımız da doldu.. Yaşımıza doğru gidiyoruz.:teytey::teytey:
slm herkese sehnaz kaana maşallahhhh
diloş alya yada maşllah bizde hala diş yok
yine hastayız iye galiba yine hiç geçmiycek galiba
idil hiç kilo almıyor dr da çok şaşırdı kilosuna tahliller yarın çıkacak
buketcim sen ne alemdesin kız böcük oğlun nasıl