2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar uzun zamandan sonra nöbetlere basladım artık kendı ıstegımle eşimle bakıyoruz 16 saat tutuyorum bu yüzden Yiğit hiç emeklemıycek derken bır haftanın içinde hem emekledı hem tırmandarak dıkılmeye basladı aniden oldu hepsı cok sevınclıyım gülşahcım benım oglanda yemıyo pütürlü hemen öğürüyo ugrastırıyo ne görürse hemen tırmanıyo büyüdükce engel olmakta zor oluyo camasır makınesıne bıle tırmanıyo yandık valla biz bunlarla

kızlar ya bu arada 2010 mart anneleri göbişlerıne baktımda duygulandım valla ne cabuk gecti zaman ahh ahh

hanımlar bi yardımcı olurmusunuz,
benim hatun kişinin geçen gözü kızarmıştı, 2 gün falan uykusu bozulmuştu ona bağlamıştım. (uykusu bozulmuştu derken, dakka başı uyanmaya başladı yani, zaten çok uykusu yok.)
fakat o işi hallettik, yinede bu hafta uyuma sorunumuz devam ediyor. ellerinin içini sıcak hissediyorum, ateşi yok ama yinede bi sıcak yavrum. annem ağrı kesici ver dedi geçen gece, verdim gece sadece 1 defa uyandı bebeğim. dişlerinden olabilir değil mi? siz diş çıkartma döneminde ağrı kesici veriyomusunuz? ne kadar arayla kullanıyosunuz? doktora sorarsan vermeyeceksin. e ama yavrum huzursuz, mutsuz, uykusuz. ne olacak böyle? 1 hafta geceleri versem çok zararı olurmu ki?

valla ben 1 haftadır bu sorundan şikayetçiyim senin dediklerinin üstüne birde iştahsızlık ve kusma. 2, diş patalamaya çalışıo ama bizide patlattı yani. ellerinin içi çok sıcak ateşini ölçüyorum yok ateşi. ama ben 3-4 gündür yatmadan calpol veriorum hatta dün eşime diş jeli aldırdım caljel diye. çok sıkışırsam kullancam. çok agrı yapıoki gece falan çok uyanıo. calpol verince daha rahat yatıo. dr un her dediğinede bakmamak lazım. 1 haftadır sadece yogurt su ve anne sütüyle beslenio kızımmafoldumben patlasın artık yaaa

Allahtan kusması yok benimkinin. ama böyle uzayınca tedirgin olmuştum bende, eller sıcak ama ateş yok falan. içimi rahatlattınız teşekkür ederim. napalım bizde bu dönem en azından geceleri veririz ilacı da cocuk perişan olmaz. hepimize geçmiş olsun, kızlar bizi ısırmadan bu dişler bizi ısırdı yani

kızlar bebeklere yastık kullanıomusunuz uyurken? ben hala kullanmıyorum öylece düz yatıo ne zaman kullanmaya başlamak lazım ve kullansak bogulma tehlikesi falan yaratmaz artık herhalde demi? siz başladıysanız ne zaman başladınız?

ben kullanmıyorum .zaten de kullanamam çünkğ benim sıpam yatağın bi tarafında yatmıyor.sürekli yatakta dönüp duruyor yani yastıkta tutmaz kafasını.
bu aylarda boğulma tehlikesi olacağını düşünmüyorum ama yine de benim doktorum yastığa gerek yok demişti.

bacılar merhaba; benim oğlan diş çıkarttıııııyav nasıl bişi bu velet böle her şeyi peş peşe yaptı valla öyle mutluyumki hemen sizlerle paylaşmak istedim.. darısı hepinizin başına. bu arada ben bir haftadır gece yatmadan yarım ölçek calpol verdim yoksa bağırarak uyanıyo resmen. hadi hepinzin başına inşallah..:ecrin_bebek:

selam millet.. yastık bende kullanmıyorum daha.. gerekli de değil gibi geliyor sanki.
yürüteçte oyalanma vaktimizinde sonuna geldik sanırım. çünkü yürüteçten yere inebiliyor artık tepesi aşağı yumuşak bir iniş hoop yerdeyiiiz :))

selam kızlar
gece çığlık atarak uyandık ve epey ağladık diş mi çıkıyo acaba... şu tatil gelsin artık çok yoruldum bu tempodan...

slm herkese..ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum ama.çok hafif bir yastık.şuana kadar bir problemde olmadı..dönmeye başladıktan sonrada zaten yastıkda uyumuyor.sağa sola dönüp istediği yerde yatıyor..üstünüde herzaman açarak uyur..pek sıkıntıya gelmiyor bizim hanım kız..

mrh kızlar ben allah kısmet ederse ıstanbula yolculuk yapacagım bebegınızle seyahat eden varmı seyahatte nelere dıkkat edıyıorsunuz bebekle ılgılı ılk cıkısım olacakta yardım edermısınız

kendimi çok kötü hissdiyorum.ne biçim bir anneyim ben .oğlum düştü damağı yarıldı.eline oyuncağının uzun bir parçasını almış ağzında yürürken düştü üst damağı yarıldı.kanı görünce çokkötü oldum zaten ,elim ayağım boşaldı.saat 3 de oldu ve ben hala kendimde değilim.üstü başı,banyo mutfak kan içindeydi halıdann lekesi dahi çıkmadı.oğlum benim yaaa,nasıl yandı canı..kıyamam sana ,özür dilerim annecim seninle yeteri kadar ilgilenemedim.ben kötü bir anneyim

mrh kızlar ben allah kısmet ederse ıstanbula yolculuk yapacagım bebegınızle seyahat eden varmı seyahatte nelere dıkkat edıyıorsunuz bebekle ılgılı ılk cıkısım olacakta yardım edermısınız

canım arabayla mı gideceksiniz yoksa başka bi ulaşım aracıyla mı...

çok çok geçmiş olsun canım ne kadAR dikkat etsen de olacak oluyo... nasıl durdurdun kanı.. Allahım daha kötülerinden korusun bebeklerimizi...

valla ben annemi çağırdım hemen sonrasını hatırlamıyorum.ama çok şükür ki durdu.doktorunu aradık eğer durmazsa getirin kılcal damarlarda problem olabilir dedi.ama çok şükür allahıma durdu.ve ben bebeğimi o halde bırakıp işe gelme zorundaydım.hala işteyim ve bebeğimi merak ediyorum.yanında olmak istiyorum ama olamıyorum.

selam canım hoşgeldin ve de kolaygelsin çok yaramaz oldu bu kuzucuklar yahu :))

kesinlikle katılıyorum buketcim bence bunlar yazışmaya başlarlar yakında zaten pc yi klavyeyi görünce deliriyo hehe :)

canım ben de kullanmıyorum zaten ada yüzüstü yatıyor yastığa gerek kalmıyor. bir de 1 yaşına kadar yastık kullanılmasını önermiyor dr lar

canım hayırlı olsun inciniz

biz de kaldırdık yürüteci ya başımıza bela olmuştu bizimki koşmaya başlamıştı hemen devriliyordu bir yerlere takılıp. e zaten artık her istediği yere gidiyo emekleyerek ve tırmanarak heheh:)

canım çok çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama öyle düşünme senin elinde olan birşey yokki olacağı varmış olmuş allah beterinden saklasın

selam arkadaşlar

ada yine hasta ( ya neden bu kadar çok hasta oluyor bu yavrucak anlamıyorum acaba anne sütü almadığı için mi? bu kış 4. grip oluşu ya yavrum 2 gecedir uyuyamıyor. eşime buğuseptil aldırıcam birazdan uyanınca. of çok canım sıkılıyor ((

canım geçmiş olsun buğu septil için ufak değilmi ada
kadir tucu cold mixs diye bir ilaçtan bahsediyor
yasytığına felan damlatıyormuşun burun tkanıklı ğı için
bi dene istersen
bu arada bu hafta iy kilo vermişintebrüklerra.s.

gelelim bize
öncelikle günaydın herkese nasılısın nasıl gidiyor bebişler nasıl
artık iyice durgunlaştı buralar
kimsecikler gelmez oldu
biz evdeyiz idil çatalğıyla uğraşıyorıum herzmanki gib hiç bişey yemiyor
yayla çorbası hariç
bende diyetteyim
accık evel sabah sporumu yaptım öldüm yahuuu
eeeee sizlerde ne var ne yok

canım sanırım damla kullanmış buğuseptili kaç yaşından sonra kullanılıyor ki? e biz yastık kullanmıyoruz nereye damlatıcaz coldmix i :)) ay sabaha kadar ağladı doğru düzgün uyumadı yavrum ya sular seller götürüyor fındık burnunu. evet ya iyi durgunlaştı burası kimse girmiyor benim de giresim gelmiyor

saol tatlım iyi kilo verdim ama antibiyotik şişirdi ödem topladı vücut bakalım bu hafta bi kutu daha kullanıcam dr a gidip yazdırmam lazım sonra bitiyor işkencem :)) ya bi de bu ilaçlar bende çok iştah açtı zor tutuyorum kendmi hehe:)

ada da hasta olunca bişe yemiyor sabah kalktığından beri ne mama içti ne bişey yedi uf nasıl iyileşecek bu çocuk yemezse?

kızlar buhar makinelerinin temizliğini neyle yapıyorsunuz? deterjan kullanılmıyor sanırım e mikrop üremezmi nemli ortam sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…