2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kendimi çok kötü hissdiyorum.ne biçim bir anneyim ben .oğlum düştü damağı yarıldı.eline oyuncağının uzun bir parçasını almış ağzında yürürken düştü üst damağı yarıldı.kanı görünce çokkötü oldum zaten ,elim ayağım boşaldı.saat 3 de oldu ve ben hala kendimde değilim.üstü başı,banyo mutfak kan içindeydi halıdann lekesi dahi çıkmadı.oğlum benim yaaa,nasıl yandı canı..kıyamam sana ,özür dilerim annecim seninle yeteri kadar ilgilenemedim.ben kötü bir anneyim

canımm kıyamam okurken ben bile fena oldum. Allah korusun yawrularımızı..biz ne kadar gözetsekde böyle kazalar olacak.. sen kendini suçlama annesi hiç istermisin böyle olmasını.. Allaha emanet onlar.

selam arkadaşlar

ada yine hasta :KK43:( ya neden bu kadar çok hasta oluyor bu yavrucak anlamıyorum acaba anne sütü almadığı için mi? bu kış 4. grip oluşu ya yavrum 2 gecedir uyuyamıyor. eşime buğuseptil aldırıcam birazdan uyanınca. of çok canım sıkılıyor :KK43:((

geçmiş olsun canım.. terliyormu acaba sık sık hasta oluyorya.. ben uyku tulumu giydireli iyiyiz şükür.

gelelim bize
öncelikle günaydın herkese nasılısın nasıl gidiyor bebişler nasıl
artık iyice durgunlaştı buralar
kimsecikler gelmez oldu
biz evdeyiz idil çatalğıyla uğraşıyorıum herzmanki gib hiç bişey yemiyor
yayla çorbası hariç
bende diyetteyim
accık evel sabah sporumu yaptım öldüm yahuuu
eeeee sizlerde ne var ne yok
idilcim narin kızım anneni üzme ne bulursan ye yawrum. bak annen yiyemiyor zayıflayacam diye :))

geçmiş olsun canım.. terliyormu acaba sık sık hasta oluyorya.. ben uyku tulumu giydireli iyiyiz şükür.
yok aslında canım ya fazla terlemiyor da.. ben de kışın başından beri uyku tulumu giydiriyorum sabah kaloriferleri yakıyorlar o zaman sıcak oluyor diye o uanmadan çıkarıyorum tulumu terletmiyorum yani.. karşı komşudan bulaşıyo falan dedim komşuyla görüşmüyorum artık fazla ama bu sefer de babasından bulaştı :KK43:

idilcim narin kızım anneni üzme ne bulursan ye yawrum. bak annen yiyemiyor zayıflayacam diye :))
çok güzel bir konuya barnak bastın haklısın valla ben yiyemiyorum o yemiyor
gerçi bende aynıymışım küçükken annem diyor yediremezdik şimdide durduramıyoruz :kedi::kedi:
işte hala7.5 kilo 9.5 ay bitti

ya bide benim bu kız aynı yıl dız tilbe gibi oynuyor ellerimni birleştiriyor dötünü onun gibi sallıyor
çok severim ya deli kız

hahahaha yerim ben onun dötünü derya :)

evet bu günleri çok arıcak ah keşke yeseymişim dicek sıpa o zaman da yiyemicek bizim gibi hahaha

özgecim çok geçmiş olsun canım yinemi hasta oldu kuzum yaa :KK43:(((
buğuyu kaynar suya damlatıp odada bulundurabilirsin öyle yazmıştı bir arkadaş
komşu olmassa baba....
sardı bu grip size vallahi

Son düzenleme:
valla ben annemi çağırdım hemen sonrasını hatırlamıyorum.ama çok şükür ki durdu.doktorunu aradık eğer durmazsa getirin kılcal damarlarda problem olabilir dedi.ama çok şükür allahıma durdu.ve ben bebeğimi o halde bırakıp işe gelme zorundaydım.hala işteyim ve bebeğimi merak ediyorum.yanında olmak istiyorum ama olamıyorum.
ayy okurken içim bir tuhaf oldu çok geçmiş olsun
kötü anne fikrinide kafandan çıkar çocuk bunlar hepimizn başına gelebilir
allaha emanet meleklerimiz

selam arkadaşlar

ada yine hasta :KK43:( ya neden bu kadar çok hasta oluyor bu yavrucak anlamıyorum acaba anne sütü almadığı için mi? bu kış 4. grip oluşu ya yavrum 2 gecedir uyuyamıyor. eşime buğuseptil aldırıcam birazdan uyanınca. of çok canım sıkılıyor :KK43:((

canım azıcık bi esinti bile yetiyo onların hasta olması için... daha çok küçükler vücutları çok dirençsiz... bence 2 günebir pekmez falan içir, bol meyve sularından içir ver eline kemire kemire yesin:emir_bebek: sıkma canını ne kadara dikkat etsekte hasta oluyolar... Allah'a emanet yavrularımız...

kendimi çok kötü hissdiyorum.ne biçim bir anneyim ben .oğlum düştü damağı yarıldı.eline oyuncağının uzun bir parçasını almış ağzında yürürken düştü üst damağı yarıldı.kanı görünce çokkötü oldum zaten ,elim ayağım boşaldı.saat 3 de oldu ve ben hala kendimde değilim.üstü başı,banyo mutfak kan içindeydi halıdann lekesi dahi çıkmadı.oğlum benim yaaa,nasıl yandı canı..kıyamam sana ,özür dilerim annecim seninle yeteri kadar ilgilenemedim.ben kötü bir anneyim

kendini suçlama canım senin elinde değil ki olacak olunca senin kucağındayken ikiniz birden düşerdiniz öylede olurdu... artık arkamızı dönsek bi yaramazlık yapıyolar... Allah beterinden saklasın yavrularımızı düşe kalka büyüyecekler... keşke hiç canları yanmadan biyerleri acımadan büyüseler ama olmuyor işte böyle böyle öğreniyorlar iyiyi kötüyü değil mi...gene Allah korumuş çok şükür ya boğazına falan batsaydı :Saruboceq: o yüzden üzülüp kendini harap etme hem bebişinde senden etkilenirboshayallersmile

canım azıcık bi esinti bile yetiyo onların hasta olması için... daha çok küçükler vücutları çok dirençsiz... bence 2 günebir pekmez falan içir, bol meyve sularından içir ver eline kemire kemire yesin:emir_bebek: sıkma canını ne kadara dikkat etsekte hasta oluyolar... Allah'a emanet yavrularımız...
ya evet hemencik hasta oluyorlar ama ada kadar da olanı yoktur heralde :KK43:( öyle yapayım bari şimdi oturttum mama sandalyesine portakal vericem eline normalde yemez ama ben karşısında yiyince istiyor bazen bi şansımızı deneyelim dimi bilmiyorumkismile

özgecim çok geçmiş olsun canım yinemi hasta oldu kuzum yaa :KK43:(((
buğuyu kaynar suya damlatıp odada bulundurabilirsin öyle yazmıştı bir arkadaş
komşu olmassa baba....
sardı bu grip size vallahi
saol tatlım ay vallahi delircem virüs dedektörü mübarek nerde olsa kapıyor eyvahedigeldismile

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.oğlumun damağı baktığın zaman kötü gözüküyor ama sanırım ona bir rahatsızlık ,acı vermiyor..ben acıdan yemek yiyemez emzik falan alamaz diye çok korkmuştum ama yiyor çok şükür.rabbim hepimizn evlatlarınım korusun.

gecmıs olsun bebısımıze cnm kaza gelıyorum demez helede hareketlıyse opuyorum bebısını

HERKESE İİ GECELER... BEBİŞLERİMİZ SABAHA KADAR GÜZEL Bİ UYKU UYUSUNLAR BİZDE BİR GECE DELİKSİZ UYUMANIN ZEVKİNE VARALIMsırnaşık şey BEBİŞLER NOLUR UYUYUN BU GECE NOLURRRRboshayallersmileboshayallersmile

canım arabayla mı gideceksiniz yoksa başka bi ulaşım aracıyla mı...

kendı arabamızla gıdıcez cnm ama korkuyorum hasta olur dıye bıde durmassa dıye ne yapacagım.

canım ben istanbulda oturuyorum daha 44 günlükken izmire annemlere gittik yol boyunca uyumuştu bu kurbanda tekrar arabayla gittik durmaz dediğim kızım uykudan gözlerini açamadı arada uyandı genelde uyur bebekler diye biliyorum bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür evime kavuştum çok özlemişiz kuzumla Ada dün geceye kadar gayet iyiydi dün gece akşam bizim yediğimiz yemekten suyuna banıpta vermiştim yemeği eşim yapmıştı domatesli biberli et kavurmuş içinede sarımsak kekik nane bide sumak koymuş çok lezzetliydi bende suyundan verdim azcık ayy vermez olaydım emi yemeği yedikten taş çatlasın yarım saat sonra ağlamaya başladı noluyoz diye şaşırdım altını bir açtım ki kuzumun kukusu kıpkırmızı ama öyle böyle değil baharatlara da allerjisi varmış meğer idrarı oldugu gb pişik yapmış hipokort krem kullandık bide şurup içti içtende kessin diye gece altını bağlamadım hiç uyumadım ama az önce bakıcımızla görüştüm gayet iyiymiş Ada hanım kızarıklığıda geçmek üzereymiş herşeye alerjimiz var bizimde yaa yumurta çikolata bahatrat bakalım daha bilmediğimiz neler var benim anlamadığım şey otelde bisürü şey yedi hiçbir şey olmadı da bunda mı oldu hiçmi otel yemeklerinde baharat yoktu

mrh kızlar ben allah kısmet ederse ıstanbula yolculuk yapacagım bebegınızle seyahat eden varmı seyahatte nelere dıkkat edıyıorsunuz bebekle ılgılı ılk cıkısım olacakta yardım edermısınız

canım ben Ada 20 günlükken çıkmaya başladım yeni atamam olmuştu oryantasyon toplantılarımız vardı hala seminerlerimizde oluyor ben hanıma aldığım bavul dışında küçük bide çanta hazırlıyorum içinde yedek kıyafet bady mesafeye göre 5-6 bez altını silmek için pamuk mama termosta sıcak su biberon ayrıca içme suyu bikaç küçük oyuncak alıyorum arabadada rahat gitmesi için arka koltuğa yatak yapıyorum alta battaniye üstüne çarşaf seriyorum valla yata yata gidiyor arabayı seviyor ayak koyulan kısmıda yastıklarla dolduruyorum eğer otobüsle gideceksen çift kişilik koltuk almanı tavsiye ederim rahat rahat gidersiniz

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kendini suçlama nerden bilebilirdin ki olacağı varmış kaşla göz arasında herşeyi yapabilirler bunlar neyseki daha kötü bişey olmamış çok çok geçmiş olsun tekrardan

selam arkadaşlar

canım sanırım damla kullanmış buğuseptili kaç yaşından sonra kullanılıyor ki? e biz yastık kullanmıyoruz nereye damlatıcaz coldmix i :)) ay sabaha kadar ağladı doğru düzgün uyumadı yavrum ya sular seller götürüyor fındık burnunu. evet ya iyi durgunlaştı burası kimse girmiyor benim de giresim gelmiyor

saol tatlım iyi kilo verdim ama antibiyotik şişirdi ödem topladı vücut bakalım bu hafta bi kutu daha kullanıcam dr a gidip yazdırmam lazım sonra bitiyor işkencem :)) ya bi de bu ilaçlar bende çok iştah açtı zor tutuyorum kendmi hehe:)

ada da hasta olunca bişe yemiyor sabah kalktığından beri ne mama içti ne bişey yedi uf nasıl iyileşecek bu çocuk yemezse?

canım geçmiş olsun Adoşa kıyamam ben ona kuzum benim canım ben buğuseptilde kullandım buğu mentolde kullandım doktorumuzda bişey demedi babamda (babam eczacı) ve çokta memnundum bi zararını görmedim ben boş mama kutusuna su koyup ocakta kaynatıyordum sonra yatagının baş ucuna koyup buğuyu koyuyordum içinede o biraz soğuyuncada kaloriferin üstüne koyuyordum mama kutusunu çok rahat uyuyordu özgecim

HERKESE İİ GECELER... BEBİŞLERİMİZ SABAHA KADAR GÜZEL Bİ UYKU UYUSUNLAR BİZDE BİR GECE DELİKSİZ UYUMANIN ZEVKİNE VARALIMsırnaşık şey BEBİŞLER NOLUR UYUYUN BU GECE NOLURRRRboshayallersmileboshayallersmile

iyi geceler demişsin canım bende sana tünaydın diyim...
senin duan bize etki etti kuzucum 23:30 da yattı,7:30 da uyandı emdi,8:00 de tekrar yanıma yatırdım 9:30 a kadar uyudu...
sen böyle her gece dua etsene..
akşamdan 270 cc suya 2 çorba kaşığı pirinçunu yapmıştım güzel doydu güzel uyudu. maaşallah diyim.
9 ay saat başı kalktı geceleri.. 2 saatte bir kalkarsa şükrediyordum.. bugünleride gördüm ya.

günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür evime kavuştum çok özlemişiz kuzumla Ada dün geceye kadar gayet iyiydi dün gece akşam bizim yediğimiz yemekten suyuna banıpta vermiştim yemeği eşim yapmıştı domatesli biberli et kavurmuş içinede sarımsak kekik nane bide sumak koymuş çok lezzetliydi bende suyundan verdim azcık ayy vermez olaydım emi yemeği yedikten taş çatlasın yarım saat sonra ağlamaya başladı noluyoz diye şaşırdım altını bir açtım ki kuzumun kukusu kıpkırmızı ama öyle böyle değil baharatlara da allerjisi varmış meğer idrarı oldugu gb pişik yapmış hipokort krem kullandık bide şurup içti içtende kessin diye gece altını bağlamadım hiç uyumadım ama az önce bakıcımızla görüştüm gayet iyiymiş Ada hanım kızarıklığıda geçmek üzereymiş herşeye alerjimiz var bizimde yaa yumurta çikolata bahatrat bakalım daha bilmediğimiz neler var benim anlamadığım şey otelde bisürü şey yedi hiçbir şey olmadı da bunda mı oldu hiçmi otel yemeklerinde baharat yoktu

damlacım hoşgeldin bebişim.
baharatı yoğun kullanmışsınız ondan olmuştur bence.. ben daha yeni geçtim bizim yemeklere ama tuzu fazla atmıyorum ki zararı olmasın kuzucuğuma. zaten suyu içmiyo.rezeneyle veya ıhlamurla telafi etmeye çalışıyorum susuzluğunu..

X