2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emda kaç aylık bebişin benimki 10 ayı doldurdu 11. aydan 1 hafta aldı ama tek bir diş bile çıkmadı.diş etlerinde kabarmada göremeiyom yani beyazlık felan sadece ağzının suyu akıyo.

herkese günaydınnn azcık bakim dedim uyandı benimki amann annesi azcık rahat edr neyse yırttı bi yerlerini ben kaçdım kendinize iyi bakın öptümmma.s.

Selam millet..
Benim kuzunun sesi değişti iki gündür.. Ama keyfi ve iştahı iyi çok şükür.
Gece ne zaman baksam üstünü açıyor.. Daha doğrusu kenarlardan yatağın altına kıstırıyorum dönerken açamasın diye bu seferde yukarı doğru sıyrılıp yan dönüyor yani yastık kısmında buluyorum kuzumu.. Eee tabi böyle oluncada üşütüyor. Naapsam bilemedim.. Uyku tulumu almamıştım ama sanırım onsuz olmayacak daha kışın bitmesine 3-4 ay var.

buketcim beşiğinin üstüne tümen çarşaf ger ben öyle yapıyorum kendi havasını döndürdüğü gb ne burnu tıkanıyor nede üstünü açsa bile üşütme tehlikesi var bize doktor demişti ilk başlarda tereddüt etmiştim nefes alırmı acaba diye ama şimdi çok rahatım uzun zamandır öyle yapıyorum ben

benim oğlanda sabaha kadar yatağının içinde dört dönüyor.biz kolsuz ve içi ince elyaftan uyku tulumu kullanıyoruz canım.Arkadaşım vermişti,markası ceylan bebe acayip memnun kaldım.

kızlar elim ayağım titriyor bizim tüm hastalıkların sebebi evin içinde doğalgaz kaçağının olmasıymış çok yoğun bi şekilde kaçak varmış ve günlerdir bu sürüyor elim ayağım bağlı köydeyim ne bi servis var nede araba şehre giden kuzumu hemen evden çıkarttırım babamlara gittiler bakıcısıyla düşünsenize GAZ KAÇAĞI kim bilir neler olabilirdi Ada gene iyi dayanmış valla her gelen hasta oluyoru şimdide hastanede bikaç haftalık hamile bi arkadaşım var çok kötüyüm yaa pazar günü gelmişlerdi 2-3 saat durmuşlardı dahada yeni belli oldu hamileliği offf yaa umarım onada bişey olmaz tam bi tesadüfen belli oldu kaçak olduğua acaba dedim gazdanmı hemen aradım 187 yi iyikide aramışım acaba Adayıda bi doktora götürsem mi ne olur ne olmaz diye mafoldumben

:bbo::bbo:küçücük bedeniyle dayanmış...Çok üzgünüm çoook Allah'a şükür ki bişeyiniz yok farketmişsin canım çok geçmiş olsun

çok şükür allah korumuş canım...

iyi akşamlar mart anneleri uzun zamandır yazamıyordum. yazdıklarınızı okuyor ama cevap yazamıyordum.nedeni ise bitmez tükenmez enerjısi olan oğlumun yüzünden bugün teyzeler bizde de rahat bi oturup hem okuyum hem de yazıyım dedim.bütün annelere bebeklerine geçmiş olsun.damlacım sanada büyük geçmiş olsun zamanında fark etmişsiniz.şimdi nasılsınız?bizde 4 tane diş çıkardık şu diş çıkarmalar ne zormuş ya.gece uyku falan kalmadı.bi de bu arada oğlum öksürmeye başladı.mademcikleri şişmiş.ta bi bütün gün koşturursa.neyse.kimsede yok.hepinizi kocaman öptüm.

cok sukurkı bırsey olmamıs bununla gecmıs olsun ıyıkı farkettınız yoksa zehırlenırdınız allahım korumus sukrolsunkı..

diyete mi başladı kız yoksa :) belki dişten yemek istemiyordur ada da diş çıkarırken hiçbişey yememişti birkaç gün sadece mama içmişti biberonla

merhabalar
bız hastayız kızımın ıstahıda ıyıce gıttı zaten burnu akıyo he ne yapcaz bız yawww
canım çek geçmiş olsun

canım bencede uyku tulumu al üşütmesin kuzucuk

ay okuyunca fena oldun canım ya geçmiş olsun inşallah arkadaşına da bişey olmaz bebişinede sen adoşumu dr a götür annesi :1shok:

canım ben onu yapamam çünkü oğluş uyanınca direk ayağa kalkıyor,tehlikeli olabilir ya da gece uykusunu açabilir.

Damlacım benim ilk aklıma gelen şeylerden biriydi bu keşke daha önce söyleseymişim. Allah korumuş geerçekten. İnşallah arkadaşına birşey olmaz. Adacım da arkadaşında Allaha emanet..tabi siz de. Geçmiş olsun tekrar canım.

Babamız kıyamamış elyaflı uyku tulumu almış gelmiş oğluna ... Ama şimdide evin içi sıcak.. Gece uyanınca giydireyim baari.
kıyafetlerinin üstüne giydirsem terler gibbi geliyor..ama atletinin üstüne giydirsemde üşür gibi geliyor karar veremedim bir türlü.

günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun ilekleriniz için çok sağolun şimdi arkadaşım biraz daha iyi Ada'yı dun evden hemen çıkardık gece annemlerde kaldı doğalgazcılar geldi boruları değiştirdiler en başından ince boru olması gerekirken kalın boru takmışlar oda zamanla açılma yapmış sorun ordan kaynaklıymış eğer kombi bacalı olsaymış hiç şansımız yokmuş iyiki permatikmiş kombiniz dediler bugünde kayınvaldeme rica ettim temizlikci kadın gelecek onun başında duracak oda tün evi adan zye çamaşır sularıyla sildiricem duvarlar kapılar her yer Ada'yı büyük ihtimalle bugünde eve almam yarın hem havalanmış hemde tertemiz olmuş bir şekilde eve girer doktorada götürücem kuzumu valla verilmiş sadakamız varmış arkadaşlar ucuz atlattık gene

canımm büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.. ucuz atlatmışsınız gerçekten..

herkese selamlar öncelikle. umarım herkesler iidir geçmişe çok bakamıyorum. damlacım büyük geçmiş olsun size. bizde kudurduk resmen valla artık gerçekten sıyırıcam kafayı. 2 gün önce bizde bir badire atlattık. kızım çok yaramaz diye kapıya sandalyeyi yan taırıp yolunu kesiyorum. en azından bulaşık makinası açıkken yada tuvalete falan gidecegim zaman yoksa hep dibimde ve gözönünden ayırmıyorum çğünkü benim kızım anormal şekilde hareketli. neyse sandalyeyi koydum mutfak kapısına bende makinayı yerleştiriyorum. ama aramızda 1 metre falan var. benim kızım sandalyenin altında naylon kaplıymış ordan koparıp koparıp kaşla göz arası yemiş naylonları. aradn bikaç saat geçti tabi benim haberim yok ögürmeye falan başladı kucagıma aldım noluyo diye bir fışkırtarak kustuki aklım durdu üşüttümü ki dedim. eşimi çagırdım ki eşim evde yoktu. geldi kızımı ona verdim halıyı temizlerken birde baktımkiiii naylon parcaları valla o an donup kaldım. allah korudu ya midesine diilde cigerine gitseydi inanınki çok çaresizim. dünden beri nezle kızım ve çok fazla burun akıntısı var bide hapşuruk. gece çok sık uyanıo hatta yatagında yatmayı reddediyo aramızda yatıo ama üzerini örttürmüyo ve dolayısıyla bizide açıo eşimin beli tutulmuş ve benimde karnım agrıo bu sabah agrıyla uyandım. bu arada dün oturma odasının kapısına barşiyer yaptım yastıklardan çıkmasında oynasın bende tuvalete gideyim diye. bi ara sesi kesildi birde gittim yarabbiiii fişi prizde çıkarmış kemirio mafoldumben az öncede altını degiştirdim beşigine bıraktım yatagı düzelteyim dedim perdeyi bir çekti kornişi indirdi aşagı:sinifsinif: odayı duman bürüdü valla artık kendimi ortadan ikiye yırtıcam dayanamıyorumsenağlama

Allah kolaylık versin valla şimdiden sonra işimiz daha zor.. Nerde o oturttuğumuz yerde bulduğumuz günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…