eevet avatarı sinemada izledim harikaydı bi de 3 boyutluydu :) alacakaranlığı tavsiye ederim valla o da süper. ama bizdeki 2. film sinema çekimi baktım şimdi pek güzel değil sen nerden izliceksin netten mi
biz de adanaya gittiğimizde kayınvalideme bırakmıştık uzun zamandır ilk defa sinemaya gidince sanki dünya turuna çıkmışım gibi gelmişti hehe :))evet canım maalesef netten onlarda genelde sinema çekimi oluyor. avatar ı sinemada izlemeyi çok isterdim ama bebişi bırakacak kimse yok:1no2:
canım geçmişşsun hepinize ay 4 diş birden nasıl çıkardı kuzucuk bir dişte bile nasıl canları yanıyor kıyamam ona benmerhaba canlar nasılsınız
biz iyiyiz yılbaşında eşim çok hastaydı ondada kusma ishal vardı bi kanepde ben bi kanepede eşim yattı gece 12 de tv geriye sayıma başladı 3,2, 1 dedi ve Ada ağlamaya başladı uyandı zaten yanına gitmiştik kuzumun beraber girdik sonra 4e kadar oynayıp uyuduk tabii 7.30 kadar yinede kuzumla beraber girdik yeni yıla bu arada tam 1 ocak günü Adanın 4 tane birden dişi çıktı 4üde yukarıda şimdi 8 dişimiz oldu kuzumun huysuzluğu meğer onaymış
emda kaç aylık bebişin benimki 10 ayı doldurdu 11. aydan 1 hafta aldı ama tek bir diş bile çıkmadı.diş etlerinde kabarmada göremeiyom yani beyazlık felan sadece ağzının suyu akıyo.[/
bende aynı dertten muzdaripim benim kızda yürümeye başladı ama daha bi diş bile yok şuanda 9 ay 17 günlük ama damakları kabarık bide patlatabilse çok rahatlıcaz iki kere dişlerden ateşlendi korkuyom gene olmasın diye hemen çıksın dişleri hepimizin bebişlerinin inş..
ne güzel yürümeyede başlamıuş bizimki sadece ayağa kalkıyo hemen oturuyo.zatenm düşüyo.ayağa kalkarkende zaten bi yere tutunuyo.ya acaba dişten dolayı doktora götürsemmi
selam kızlar ya bişey soracağm bebeğinin dişi çıkıpta emziren var mı benm kızımın 1 tane var ama emerken çok ısırıyor göğüslerim delik deşik ne yapacağm bilmiyorum yok mu bi çareeeeeeee
Isırdığında tepki veriyorsan yapmaya devam ediyorlar.Benimkide ısırmıştı şimdi alıştı artık
ama zor bir durum acı içinde emzirmek.mafoldumben