2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eevet avatarı sinemada izledim harikaydı bi de 3 boyutluydu :) alacakaranlığı tavsiye ederim valla o da süper. ama bizdeki 2. film sinema çekimi baktım şimdi pek güzel değil sen nerden izliceksin netten mi

evet canım maalesef netten onlarda genelde sinema çekimi oluyor. avatar ı sinemada izlemeyi çok isterdim ama bebişi bırakacak kimse yok:1no2:

merhaba canlar nasılsınız
biz iyiyiz yılbaşında eşim çok hastaydı ondada kusma ishal vardı bi kanepde ben bi kanepede eşim yattı gece 12 de tv geriye sayıma başladı 3,2, 1 dedi ve Ada ağlamaya başladı uyandı zaten yanına gitmiştik kuzumun beraber girdik sonra 4e kadar oynayıp uyuduk tabii 7.30 kadar yinede kuzumla beraber girdik yeni yıla bu arada tam 1 ocak günü Adanın 4 tane birden dişi çıktı 4üde yukarıda şimdi 8 dişimiz oldu kuzumun huysuzluğu meğer onaymış

günaydın herkese....canım benim çok geçmiş olsun...maşşallah ada yada bir defada 4 tane diş ..iyi olmuş bir defada çıkarmış......her dişde huysuzluk mahveder yoksa..

nermincim teşekkür ederim gerçekten zor oldu huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk... ama neyseki çıkarttı biraz daha rahatladı

hepinize günaydın arkadaşlar... yeni yıl hepimize mutltuluklar getirsin inşallah.... bebeişlerimiz hasta olmasın mutlu mesut olalım....kaydirigubbakcemile5
damlacım dişleriniz hayırlı olsun canım:)))) maşallah kuzuma

selam arkadaşlar pek giremiyorum ama ben terleyen bebekler için yün atlet içlik öneriyorum biz çok rahat ettik yine terliyo ama hemen kuruduğu için üşümüyor deneyin derim

evet canım maalesef netten onlarda genelde sinema çekimi oluyor. avatar ı sinemada izlemeyi çok isterdim ama bebişi bırakacak kimse yok:1no2:
biz de adanaya gittiğimizde kayınvalideme bırakmıştık uzun zamandır ilk defa sinemaya gidince sanki dünya turuna çıkmışım gibi gelmişti hehe :))

merhaba canlar nasılsınız
biz iyiyiz yılbaşında eşim çok hastaydı ondada kusma ishal vardı bi kanepde ben bi kanepede eşim yattı gece 12 de tv geriye sayıma başladı 3,2, 1 dedi ve Ada ağlamaya başladı uyandı zaten yanına gitmiştik kuzumun beraber girdik sonra 4e kadar oynayıp uyuduk tabii 7.30 kadar yinede kuzumla beraber girdik yeni yıla bu arada tam 1 ocak günü Adanın 4 tane birden dişi çıktı 4üde yukarıda şimdi 8 dişimiz oldu kuzumun huysuzluğu meğer onaymış
canım geçmişşsun hepinize ay 4 diş birden nasıl çıkardı kuzucuk bir dişte bile nasıl canları yanıyor kıyamam ona ben

kuzucukların dişleri hayırlı olsun.bizimkide diş ağrısı çekiyor ama ortada yeni diş yok :)bu arada benim kuzucuğun yeme içmesi baya bi değişti.dün mesela sadece 150 ml mama içti öğlen içinde 5-6 tane bebe bisküvisiyle.tüm gün bununla durdu inanabiliyormusunuz.bende yemek listesi yapmaya karar verdim kuzucuğuma.bakalım ne kadar başarılı olabileceğiz.

emda kaç aylık bebişin benimki 10 ayı doldurdu 11. aydan 1 hafta aldı ama tek bir diş bile çıkmadı.diş etlerinde kabarmada göremeiyom yani beyazlık felan sadece ağzının suyu akıyo.

emda kaç aylık bebişin benimki 10 ayı doldurdu 11. aydan 1 hafta aldı ama tek bir diş bile çıkmadı.diş etlerinde kabarmada göremeiyom yani beyazlık felan sadece ağzının suyu akıyo.[/

bende aynı dertten muzdaripim benim kızda yürümeye başladı ama daha bi diş bile yok şuanda 9 ay 17 günlük ama damakları kabarık bide patlatabilse çok rahatlıcaz iki kere dişlerden ateşlendi korkuyom gene olmasın diye hemen çıksın dişleri hepimizin bebişlerinin inş..

ne güzel yürümeyede başlamıuş bizimki sadece ayağa kalkıyo hemen oturuyo.zatenm düşüyo.ayağa kalkarkende zaten bi yere tutunuyo.ya acaba dişten dolayı doktora götürsemmi

ne güzel yürümeyede başlamıuş bizimki sadece ayağa kalkıyo hemen oturuyo.zatenm düşüyo.ayağa kalkarkende zaten bi yere tutunuyo.ya acaba dişten dolayı doktora götürsemmi

yok canım götürme geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyomuş herkes öyle söylüyo ama gene sen bilirsin tabi

selam kızlar ya bişey soracağm bebeğinin dişi çıkıpta emziren var mı benm kızımın 1 tane var ama emerken çok ısırıyor göğüslerim delik deşik ne yapacağm bilmiyorum yok mu bi çareeeeeeee

merhabalar
bız hastayız kızımın ıstahıda ıyıce gıttı zaten burnu akıyo he ne yapcaz bız yawww

selam kızlar ya bişey soracağm bebeğinin dişi çıkıpta emziren var mı benm kızımın 1 tane var ama emerken çok ısırıyor göğüslerim delik deşik ne yapacağm bilmiyorum yok mu bi çareeeeeeee

Isırdığında tepki veriyorsan yapmaya devam ediyorlar.Benimkide ısırmıştı şimdi alıştı artık
ama zor bir durum acı içinde emzirmek.mafoldumben

günaydın arkadaşlar
hasta bebişlere ve annelerine çoooook geçmiş olsun
biz iyiyiz çok şükür gece Ada uyumadı bende yanıma yatırdım bizim yatakta uyusunda yerine yatırırım dedim ama ne mümkün onunla beraber bende uyuya kalmışım kocişim tek başına oturmuş :KK43: bide bu hafta gene yola çıkacak uyandırmıyorda beni sıpa kızım benim yanıma yatınca hemen uyuyor yaa

X