- 17 Ağustos 2009
- 965
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım götürme geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyomuş herkes öyle söylüyo ama gene sen bilirsin tabi
canım bende aynı tulumdan giydiriyorum çok rahat ediyoruz oda bende yarım kollu badinin üstüne giydiriyorum üşümüyo en azından şimdilikBabamız kıyamamış elyaflı uyku tulumu almış gelmiş oğluna ... Ama şimdide evin içi sıcak.. Gece uyanınca giydireyim baari.
kıyafetlerinin üstüne giydirsem terler gibbi geliyor..ama atletinin üstüne giydirsemde üşür gibi geliyor karar veremedim bir türlü.
canım yaaa çok geçmiş olsun okumuşdum ama cevap yazamamışdım verilmiş sadakanız varmış bence bi alarm taktırın bizde öyle yapıcaz en güvenlisi ogünaydın arkadaşlar
geçmiş olsun ilekleriniz için çok sağolun şimdi arkadaşım biraz daha iyi Ada'yı dun evden hemen çıkardık gece annemlerde kaldı doğalgazcılar geldi boruları değiştirdiler en başından ince boru olması gerekirken kalın boru takmışlar oda zamanla açılma yapmış sorun ordan kaynaklıymış eğer kombi bacalı olsaymış hiç şansımız yokmuş iyiki permatikmiş kombiniz dediler bugünde kayınvaldeme rica ettim temizlikci kadın gelecek onun başında duracak oda tün evi adan zye çamaşır sularıyla sildiricem duvarlar kapılar her yer Ada'yı büyük ihtimalle bugünde eve almam yarın hem havalanmış hemde tertemiz olmuş bir şekilde eve girer doktorada götürücem kuzumu valla verilmiş sadakamız varmış arkadaşlar ucuz atlattık gene
herkese selamlar öncelikle. umarım herkesler iidir geçmişe çok bakamıyorum. damlacım büyük geçmiş olsun size. bizde kudurduk resmen valla artık gerçekten sıyırıcam kafayı. 2 gün önce bizde bir badire atlattık. kızım çok yaramaz diye kapıya sandalyeyi yan taırıp yolunu kesiyorum. en azından bulaşık makinası açıkken yada tuvalete falan gidecegim zaman yoksa hep dibimde ve gözönünden ayırmıyorum çğünkü benim kızım anormal şekilde hareketli. neyse sandalyeyi koydum mutfak kapısına bende makinayı yerleştiriyorum. ama aramızda 1 metre falan var. benim kızım sandalyenin altında naylon kaplıymış ordan koparıp koparıp kaşla göz arası yemiş naylonları. aradn bikaç saat geçti tabi benim haberim yok ögürmeye falan başladı kucagıma aldım noluyo diye bir fışkırtarak kustuki aklım durdu üşüttümü ki dedim. eşimi çagırdım ki eşim evde yoktu. geldi kızımı ona verdim halıyı temizlerken birde baktımkiiii naylon parcaları valla o an donup kaldım. allah korudu ya midesine diilde cigerine gitseydi inanınki çok çaresizim. dünden beri nezle kızım ve çok fazla burun akıntısı var bide hapşuruk. gece çok sık uyanıo hatta yatagında yatmayı reddediyo aramızda yatıo ama üzerini örttürmüyo ve dolayısıyla bizide açıo eşimin beli tutulmuş ve benimde karnım agrıo bu sabah agrıyla uyandım. bu arada dün oturma odasının kapısına barşiyer yaptım yastıklardan çıkmasında oynasın bende tuvalete gideyim diye. bi ara sesi kesildi birde gittim yarabbiiii fişi prizde çıkarmış kemirio mafoldumben az öncede altını degiştirdim beşigine bıraktım yatagı düzelteyim dedim perdeyi bir çekti kornişi indirdi aşagı:sinifsinif: odayı duman bürüdü valla artık kendimi ortadan ikiye yırtıcam dayanamıyorumsenağlama
geçmiş olsun kızlar valla çok yaramaz bunlar yaaa bende mahvoluyorum bütün günaklinialirimsmile oğlum böyle değildi çok akıllıydı gamyoncuiremsubizim oğlanda geçen kaloriferin çıkış yerleri var yukarı tavandan aşağı boru ısındıkça küçük küçük taşlar düşüyo ben fark ederse m sürekli süpürüyorum orayı ama babamızın evde olduğu bi gün sen kalk o taşlardan gene düşmüş yere benim oğlanda o taşı al ağzına bırak babası da muz vermiş ağzındakini fark etmemiş bende mutfakta işim bitince yanına gittim ağzında bişey geveliyip duruyo ben babasının verdiği muz sandım kucağıma aldım havaya kaldırmamla koca taş ağzından düşü verdi.ya yutsaydı.oofff offf işimiz var bu yaramazlarla.allahım hepsini korusun.unutmadan iki gün önce de elinde biberonla yerde emeklerken düştü bi baktım ağlıyo dudağı nereye değmişse küçücük bi köşesi patladı biraz kanadı. biz napıcaz kaşla göz arasında herşeyi yapıyolar.
dün akşam itibariyle kızım birinci dişini patlattı ama çok acı çekiyo yavrumm 2 gecedir uyuyamıyoz canım kızım mahvetti bu dişler bizi ya:sinifsinif:
herkese selamlar öncelikle. umarım herkesler iidir geçmişe çok bakamıyorum. damlacım büyük geçmiş olsun size. bizde kudurduk resmen valla artık gerçekten sıyırıcam kafayı. 2 gün önce bizde bir badire atlattık. kızım çok yaramaz diye kapıya sandalyeyi yan taırıp yolunu kesiyorum. en azından bulaşık makinası açıkken yada tuvalete falan gidecegim zaman yoksa hep dibimde ve gözönünden ayırmıyorum çğünkü benim kızım anormal şekilde hareketli. neyse sandalyeyi koydum mutfak kapısına bende makinayı yerleştiriyorum. ama aramızda 1 metre falan var. benim kızım sandalyenin altında naylon kaplıymış ordan koparıp koparıp kaşla göz arası yemiş naylonları. aradn bikaç saat geçti tabi benim haberim yok ögürmeye falan başladı kucagıma aldım noluyo diye bir fışkırtarak kustuki aklım durdu üşüttümü ki dedim. eşimi çagırdım ki eşim evde yoktu. geldi kızımı ona verdim halıyı temizlerken birde baktımkiiii naylon parcaları valla o an donup kaldım. allah korudu ya midesine diilde cigerine gitseydi inanınki çok çaresizim. dünden beri nezle kızım ve çok fazla burun akıntısı var bide hapşuruk. gece çok sık uyanıo hatta yatagında yatmayı reddediyo aramızda yatıo ama üzerini örttürmüyo ve dolayısıyla bizide açıo eşimin beli tutulmuş ve benimde karnım agrıo bu sabah agrıyla uyandım. bu arada dün oturma odasının kapısına barşiyer yaptım yastıklardan çıkmasında oynasın bende tuvalete gideyim diye. bi ara sesi kesildi birde gittim yarabbiiii fişi prizde çıkarmış kemirio mafoldumben az öncede altını degiştirdim beşigine bıraktım yatagı düzelteyim dedim perdeyi bir çekti kornişi indirdi aşagı:sinifsinif: odayı duman bürüdü valla artık kendimi ortadan ikiye yırtıcam dayanamıyorumsenağlama
dün akşam itibariyle kızım birinci dişini patlattı ama çok acı çekiyo yavrumm 2 gecedir uyuyamıyoz canım kızım mahvetti bu dişler bizi ya:sinifsinif:
kızlar yaa benim kuzucum hala iyileşemedi gece burnu tıkanıyo uyuyamıyo çok mızmız oluyomafoldumben biz bide başka şehire taşındık hatta ilçeye oğlumun doktoru memleketimizde kaldı tlf görüştüm ama ilaçlarında faydası yok kendi doktorundan başka doktora götürmeyede korkuyorum geçenlerde boğaz enfeksiyonu geçirdi burda doktora götürdüm sonra doktorumuzu aradım şu ilaçları verdiler diye o kadar kötü mü verdiği iğne ağır dedimafoldumben ne yapmalıyım sizce oooffff
öncelikle çok gecmiş olsun canım
burun tıkanıklığı için evde bi kapta su kaynat ve içine buğuseptil yada buğu mentol alıp bi kapak yada 2 kapak koy ve bulunduğu ortanda beklet biraz inanılmaz faydasını gördük biz Ada da nefes alışını kolaylaştırıyor ve rahat uyku uyumasını sağlıyor sonrada onu ya kalorifere yada sobanın üstüne koyarsın bide burnunu peçeteyle yada ıslak bezle silmek yerine lavaboda yıka hem mikrobun yayılmasını engellersin hemde burnunun yara olmamasını sağlarsın
kızlar yaa benim kuzucum hala iyileşemedi gece burnu tıkanıyo uyuyamıyo çok mızmız oluyomafoldumben biz bide başka şehire taşındık hatta ilçeye oğlumun doktoru memleketimizde kaldı tlf görüştüm ama ilaçlarında faydası yok kendi doktorundan başka doktora götürmeyede korkuyorum geçenlerde boğaz enfeksiyonu geçirdi burda doktora götürdüm sonra doktorumuzu aradım şu ilaçları verdiler diye o kadar kötü mü verdiği iğne ağır dedimafoldumben ne yapmalıyım sizce oooffff
çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için mutlaka alacağımyerimseniben eczanelerde mi satılıyo??
damlacım çok çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, Rabbim korusun hepimizi... evlatlarımızı... arkadaşınada inşallah bi şey olmaz canım, dün siteye girdim ama bu kısma bakmamaıştım kusura bakma canım, görsem inan hemen cevap yazardım, Allah korusun tekrardan...
hasta olan diş çıkaran bebişlerimizede geçmiş olsun incileri hayırlı olsun...
hepiniz iyisinizdir umarım, Meriç dün 5. dişini çıkarttı teyzeleri :))