2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım sizede çok geçmiş olsun görüyormusun sen Eylülü vayy yaramaz vayy nelerde yapmış öyle cıldırmakta çok haklısın canım çok yaramaz ve tehlikeliler artık bazen Ada da beni cileden çıkartıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum akannehir

bizim oğlanda geçen kaloriferin çıkış yerleri var yukarı tavandan aşağı boru ısındıkça küçük küçük taşlar düşüyo ben fark ederse m sürekli süpürüyorum orayı ama babamızın evde olduğu bi gün sen kalk o taşlardan gene düşmüş yere benim oğlanda o taşı al ağzına bırak babası da muz vermiş ağzındakini fark etmemiş bende mutfakta işim bitince yanına gittim ağzında bişey geveliyip duruyo ben babasının verdiği muz sandım kucağıma aldım havaya kaldırmamla koca taş ağzından düşü verdi.ya yutsaydı.oofff offf işimiz var bu yaramazlarla.allahım hepsini korusun.unutmadan iki gün önce de elinde biberonla yerde emeklerken düştü bi baktım ağlıyo dudağı nereye değmişse küçücük bi köşesi patladı biraz kanadı. biz napıcaz kaşla göz arasında herşeyi yapıyolar.

off ya iyice ayaklandılar. karıştırmadıkları yer kalmıyor gerçekten. ben artık kesinlikle odada yerde bırakmıyorum. mutfaktan salonu görebiliyorum ama yine de odadan çıkacağım zaman park yatağın içine koyuyorum. çünkü iki saniye içinde televizyon masasına ve kablolara ulaşıyor. ağlasa da zırlasa da ben dönene kadar bekliyor. :a015:

yok canım götürme geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyomuş herkes öyle söylüyo ama gene sen bilirsin tabi

dün akşam itibariyle kızım birinci dişini patlattı ama çok acı çekiyo yavrumm 2 gecedir uyuyamıyoz canım kızım mahvetti bu dişler bizi ya:sinifsinif:

canım bende aynı tulumdan giydiriyorum çok rahat ediyoruz oda bende yarım kollu badinin üstüne giydiriyorum üşümüyo en azından şimdilik
canım yaaa çok geçmiş olsun okumuşdum ama cevap yazamamışdım verilmiş sadakanız varmış bence bi alarm taktırın bizde öyle yapıcaz en güvenlisi o

geçmiş olsun kızlar valla çok yaramaz bunlar yaaa bende mahvoluyorum bütün günaklinialirimsmile oğlum böyle değildi çok akıllıydı gamyoncuiremsu
dün akşam itibariyle kızım birinci dişini patlattı ama çok acı çekiyo yavrumm 2 gecedir uyuyamıyoz canım kızım mahvetti bu dişler bizi ya:sinifsinif:

hayırlı olsun canım güle güle kullansın incisini:lepi:

bugünleride atlatsak bize karada ölüm yok ya büyüttük şükürralkisalkisalkis

yaramazkı ne yaramaz gecmıs olsun bu arada canım nezleyken uyumaz benım bebekte nezle nefes alası zorlasırmıs ondan herhalde

günaydın kızlar nasılsınız
evi temizlettim kokusu bile değişti valla dünde Ada'yı eve getirmedim ananesinde kaldı gene bugün artık evde olucaz işallah çok şükür bunuda atlattık ama dava açıcaz buyuk ihtimalle eşimle düşünüyoruz bu konuyu ya Ada'ya bişey olsaydı ya o yeni hamile arkadaşıma bişey olsaydı kim verecekti bunun hesabını yaptıkları iş gerçekten önemli bir iş ve dikkat etmeleri gerekiyor
Ada'ya thudguard kaskı aldım elimize ulaştı inanılmaz memnun kaldım kızlar sizede tavsiye ederim Ada çok memnun bende biraz olsun rahatladım ilk başlarda biraz mızmızlanmıştı çıkart diye ama şimdi takılı mı değil mi umrunda değil valla zemuszemus

kızlar yaa benim kuzucum hala iyileşemedi gece burnu tıkanıyo uyuyamıyo çok mızmız oluyomafoldumben biz bide başka şehire taşındık hatta ilçeye oğlumun doktoru memleketimizde kaldı tlf görüştüm ama ilaçlarında faydası yok kendi doktorundan başka doktora götürmeyede korkuyorum geçenlerde boğaz enfeksiyonu geçirdi burda doktora götürdüm sonra doktorumuzu aradım şu ilaçları verdiler diye o kadar kötü mü verdiği iğne ağır dedimafoldumben ne yapmalıyım sizce oooffff

öncelikle çok gecmiş olsun canım
burun tıkanıklığı için evde bi kapta su kaynat ve içine buğuseptil yada buğu mentol alıp bi kapak yada 2 kapak koy ve bulunduğu ortanda beklet biraz inanılmaz faydasını gördük biz Ada da nefes alışını kolaylaştırıyor ve rahat uyku uyumasını sağlıyor sonrada onu ya kalorifere yada sobanın üstüne koyarsın bide burnunu peçeteyle yada ıslak bezle silmek yerine lavaboda yıka hem mikrobun yayılmasını engellersin hemde burnunun yara olmamasını sağlarsın

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için mutlaka alacağımyerimseniben eczanelerde mi satılıyo??

damlacım çok çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, Rabbim korusun hepimizi... evlatlarımızı... arkadaşınada inşallah bi şey olmaz canım, dün siteye girdim ama bu kısma bakmamaıştım kusura bakma canım, görsem inan hemen cevap yazardım, Allah korusun tekrardan...
hasta olan diş çıkaran bebişlerimizede geçmiş olsun incileri hayırlı olsun...

hepiniz iyisinizdir umarım, Meriç dün 5. dişini çıkarttı teyzeleri :))

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için mutlaka alacağımyerimseniben eczanelerde mi satılıyo??

rica ederim evet canım eczanelerde satılıyor ben hep ecz.den aldım

meralcim çok saol bugun hamile olan arkadaşım dr gidecek bakalım umarım bebişte bişey yoktur etkilenmemiştir
dava açıcam mütahit firmayla doğalgaz firmasına tüm araştırmaları yaptım bikaç şey kaldı tamamen onların hatasıymış bizden kaynaklı bişey değilmiş

selam kızlaaar..Anılın 5. dişi yolda patladı patlayacak,hafifte ateşi var gii.

dısındendır atesı bıde bız patlatabılsek cnm ust dıslerı epey sısmıs bızımkınınde ınsallah kolay patlatır senınkıde

kankicim canım ağrısız sızısış biran önce patlatır işalah canım alkisalkisalkis

ben bebegımın resmını sayfaya koymak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardım edermısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…