2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin yeni yılı kutlu olsun hepinize sağlık,mutluluk,huzur getirsin (bebişlerımize de uyku getirsin)

herkesin yeni yılı kutlu olsuun yeni yıl yeni güzellikler getirsin hepimize ve evet ayşegül katılıyorum sana bebişlerimize de uyku getirsin :))

dün giremedim nete ama aklım buradaydı :) süheylacım geçmiş olsun canım gel bakam ben sana :)

merhaba arkadaslar benim kıızm 9.5 aylık oldu bütün sadece ona vakit ayırmak zor oluyor ama genelde onunla ilgileniyorum kendi basına oyuncaklarıylada oynuyor merak ettiğin birşey var bebişleirnizle nasıl vakit geçiriyorsunuz yani tüm gün onunla oyunmu oynuyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz genelde

ben bebeğim uyanıkken hiç bir iş yapmıyorum,yapamıyorum yani.bütün gün oynuyoruz,o evi turluyor ben peşinden koşuyorum.kahvaltısını hazırlarken önüne bir çekmece açıyorum onunla oyalanırken yemeğini hazırlıyorum.yoksa başka türlü durmuyor.bütün gün koşturuyoz.uyuduğu zamanda işlerimi yapıyorum bi bakmışım akşam olmuş

he bide benimki asla oyuncakla falan oynamıyor.buzdolabının içini karıştırmayı,çamaşır makinasının düğmeleriyle oynamayı,çekmeceleri boşaltmayı tercih ediyor.:bbo:

biz hasta oldukmafoldumben buğrahan'ın burnu akıyo gece durmadı... benimde boğazlarım şiştimafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun benimde boğazlarım şişti ya geçende kızımın burnu akıyodu o iyi şimdilik bakalım bu arada yeni katıldım aranıza kabul edermi siniz?

he bide benimki asla oyuncakla falan oynamıyor.buzdolabının içini karıştırmayı,çamaşır makinasının düğmeleriyle oynamayı,çekmeceleri boşaltmayı tercih ediyor.:bbo:
:roflol: :roflol: :roflol:

biz hasta oldukmafoldumben buğrahan'ın burnu akıyo gece durmadı... benimde boğazlarım şiştimafoldumbenmafoldumben

aynı dert bızdede var nezle olmus bebegım

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun benimde boğazlarım şişti ya geçende kızımın burnu akıyodu o iyi şimdilik bakalım bu arada yeni katıldım aranıza kabul edermi siniz?
geçmiş olsun arkadaşlar. ya yaz gelsin artık herkes hasta

ayşe melek hoşgeldin canım

ay neden kimseler girmiyor artık buraya ya çok koptuk (

ada nın uykusu tamamen bozuldu hiç uyumak istemiyor yatağına yatırıyoruz yarım saat sonra ayağa kalkıyor ve tabi uyanıyor sabaha kadar bu şekilde devam ediyor mahvolduk ya (

benim de neredeyse tüm günüm ada yla oyun oynamakla geçiyor koltuklara dayıyorum yürüyor çok hoşuna gidiyor bu gerçi son bikaç gündür kendisi koltuğa tutunarak kalkıyor ayağa. ilk arabam var bizde onunla yürütmeye çalışıyorum arada ama çok da yürümüyor genelede oyuncaklarıyla oynuyor hehe :) sonra kitap okuyorum ona dergi çıkartıyorum genelde benim okuduğum eski bebek dergileri oluyor birsürü bebek resmi var onları seviyor cici yapıyor :)))
bazen akıllı bebek cd si koyuyorum onunl aoyalanıyor arada bakıyor arada oyun oynuyor. çekemce karıştırmayı bizzimki de çok seviyor ama izin vermiyorum gördüğümde alıyorum hemen önünden

günaydın millet yine kimseler yok herzamanki gibi

ya dün akşam alacakaranlık filmini izledim anca fırsat bulduk ama ilk filmini aman o ne güzel bi filmdi yahu :) yarın da 2. yi izleriz umarım

günaydın millet yine kimseler yok herzamanki gibi

ya dün akşam alacakaranlık filmini izledim anca fırsat bulduk ama ilk filmini aman o ne güzel bi filmdi yahu :) yarın da 2. yi izleriz umarım

ben de avatar'ı izledim dün gece. süperdi. bu gece de alacakaranlığı izleyeyim :)

eevet avatarı sinemada izledim harikaydı bi de 3 boyutluydu :) alacakaranlığı tavsiye ederim valla o da süper. ama bizdeki 2. film sinema çekimi baktım şimdi pek güzel değil sen nerden izliceksin netten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…