Selam kızlaaarrrr. Bir ceee deyip çıkacam yinee. Böyle ayrı kalmak hoşuma gitmiyor ama vakit ayıramıyorum buraya.. İnşallah herkes iyidir.. Biz turrrp gibiyiz çok şükür. Anıla geçirmeden atlattım gribimi.
Oğlum derdini anlatmaya başladı; emmek isteyince memme, karnı acıkınca mamma,sıkılınca anne...
Tek elinden tutup yürütebiliyorum artık.Yakında tek başına yürür..
Yine memm memm demeye başladı. Görüşürük kızlar kendinize iyi bakın emi. Öptüm hepinizi.
Süheylacim gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz
Gülsahcimm cook cook gecmis olsun canimmm acil sifalar diliyorum..
Kizlar ben Rüya 7aylik oldugundan beri cici bebeye veya eger icerse KECI sütünü veriyorum sabahlari oda biraz agir geldiginden genellikle bisküviye ekliyorum...
Ama burda Hippin 10.aydan itibaren olan sütleri var onlardan icirmeyi düsünüyorum haftaya 10.ayimiza girdikten sonra..
Sizleri cok özledim ama her geldigimde kimse olmuyor öyle bos bos yaziyormus gibi oluyorum o yüzden giresimde gelmiyor artik oysa eski KKyi özlemiyor degilim(
Biz iyiyiz - kocis evdeydi arkadaslar geliyor sabahlara kadar oturuyoruz, biz gidiyoruz okey oynamalar - oturup konusmalar - dvd aksamlari fln eski sosyal hayatima kavusuyor gibiyim :)) Sagolsun kizimda geceleri beni fazla yormuyor , yataginda yattiginda bir kac kez kalkiyor ama emip uyuyor, yanimda yattiginda hic uyanmiyor sarilip yatiyor bana, masallah kizima :))
Bugün cokk güzellce Baba dedi uyandirmak icin bakti babasi uyanmadi gitti gögsünde uzandii cadii...
Kumanda-kasigi-biberonu kulagina tutup aloo dede aloo del del del diyor hihihi...
Bizim cadi biraz elektronik esya hastasida...
Bez verdigimde eline kendi mama sandalyesini siliyor hahaha...
Beni isirip sariliyor ve addee adddeee diyorr...
Yeni sözcügümüz: Vey haaha... ben hep veyy naptin diyorum oda benden kapti herhalde , elinden birsey düsünce yere bakip vey diyorr
IYIKI VARLAR BEBELERIMIZ YAA , HAYATIMIZA RENK - NESE KATTILAR NEKADAR BIZI ARA SIRA DELI ETSELERDE ...
RÜYADAN ÖNCE HICMIS ASLINDA HAYAT SIMDI BASLIYORRUM YASAMAYA...
kızlar uzun bi aradan sonra selam 4-5 aydır bilgisayarım çalındığı için girememiştim ay çok ölzlemişim ya
Selam kızlar Ali Tuna yürüyor haber vereyim dedim.
Dün aksam gel oglum dedım koltukdan tutunuyordu. Bıraktı ellerını ve baba 7-8 adım atarak geldı..
yok yok sen bakamıcan bu kıza gönder bana sırnaşık şey geçmiş olsun bu arada opuyorumnanaktanslm bebeler ben geldim.dün başımıza jkötü bir kaza geldi marketten gelip kızı yatağımızın üstüne koymuştuk.emeklemediği içinde çok önemsemedim ama sanırım geri geri gitmiş.güüm diye bi ses duyduk koştuk bi de baktıkki bizimki yerdefena düşmüş hemde laminantın üstüne (( Allahtan bişey olmadı,ucuz kurtardık.
maaşallah anıl paşaya nazar değmesinSelam kızlaaarrrr. Bir ceee deyip çıkacam yinee. Böyle ayrı kalmak hoşuma gitmiyor ama vakit ayıramıyorum buraya.. İnşallah herkes iyidir.. Biz turrrp gibiyiz çok şükür. Anıla geçirmeden atlattım gribimi.
Oğlum derdini anlatmaya başladı; emmek isteyince memme, karnı acıkınca mamma,sıkılınca anne...
Tek elinden tutup yürütebiliyorum artık.Yakında tek başına yürür..
Yine memm memm demeye başladı. Görüşürük kızlar kendinize iyi bakın emi. Öptüm hepinizi.
ah bi de biz dönsek eski hayatımıza ya artık 3 sene sonra anca burdan tayinimiz çıkınca inşallah güzel bi yere çıkar da :Saruboceq: beraber yattıktan sonra rüyanın kekdi yatağında da yatmas çok güzel. ada hastayken 2 gün bizimle yattı da bi daha kendi yatağına alıştırana kadar canımız çıktı yahu delikafadulden aynen ada da elektronik eşya delisi :))Süheylacim gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz
Gülsahcimm cook cook gecmis olsun canimmm acil sifalar diliyorum..
Kizlar ben Rüya 7aylik oldugundan beri cici bebeye veya eger icerse KECI sütünü veriyorum sabahlari oda biraz agir geldiginden genellikle bisküviye ekliyorum...
Ama burda Hippin 10.aydan itibaren olan sütleri var onlardan icirmeyi düsünüyorum haftaya 10.ayimiza girdikten sonra..
Sizleri cok özledim ama her geldigimde kimse olmuyor öyle bos bos yaziyormus gibi oluyorum o yüzden giresimde gelmiyor artik oysa eski KKyi özlemiyor degilim(
Biz iyiyiz - kocis evdeydi arkadaslar geliyor sabahlara kadar oturuyoruz, biz gidiyoruz okey oynamalar - oturup konusmalar - dvd aksamlari fln eski sosyal hayatima kavusuyor gibiyim :)) Sagolsun kizimda geceleri beni fazla yormuyor , yataginda yattiginda bir kac kez kalkiyor ama emip uyuyor, yanimda yattiginda hic uyanmiyor sarilip yatiyor bana, masallah kizima :))
Bugün cokk güzellce Baba dedi uyandirmak icin bakti babasi uyanmadi gitti gögsünde uzandii cadii...
Kumanda-kasigi-biberonu kulagina tutup aloo dede aloo del del del diyor hihihi...
Bizim cadi biraz elektronik esya hastasida...
Bez verdigimde eline kendi mama sandalyesini siliyor hahaha...
Beni isirip sariliyor ve addee adddeee diyorr...
Yeni sözcügümüz: Vey haaha... ben hep veyy naptin diyorum oda benden kapti herhalde , elinden birsey düsünce yere bakip vey diyorr
IYIKI VARLAR BEBELERIMIZ YAA , HAYATIMIZA RENK - NESE KATTILAR NEKADAR BIZI ARA SIRA DELI ETSELERDE ...
RÜYADAN ÖNCE HICMIS ASLINDA HAYAT SIMDI BASLIYORRUM YASAMAYA...
canım çok çok geçmiş olsun adoşuma da sana damerhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım ptesi gece acile götürdüler beni kusma ishal üşüme titreme çok kötüydüm dünde işe gelmedim zaten Ada biraz daha iyi kusması olmadı sanki biraz ishal gb bide iştahı kapanmıştı hiçbirşey yemiyordu ama gittikçe oda düzeliyor bende biraz daha iyiyim bugün 2 günde 5 kilo vermişim ne yesem çıkarıyordum zaten korkudan yiyemiyordum
Dün aksam gel oglum dedım koltukdan tutunuyordu. Bıraktı ellerını ve baba 7-8 adım atarak geldı..
ali tunaya da can a da koccaman maaşallahmaşallah Ali Tuna'ya
Can da 6-7 adım attı dün korka korka. 40 saat dil döküp gaza getiriyoruz yürümesi için:) öyle gel demekle gelmiyor bizimki:)
selam canım hoşgeldin evet ya çok durgun artık kimse giremiyor burayaoo maşallah oğlanlara darısı benim kızın başına :) kızlar ya buralar baya durgunlaşmış yumurcaklarla uğraşmaktan kimse nete giremiyor herhalde
Selam canım hoşgeldin.kızlar uzun bi aradan sonra selam 4-5 aydır bilgisayarım çalındığı için girememiştim ay çok ölzlemişim ya
Geçmiş olsun kankim. Kıyamam dikkat et kendine. Ne oldu acaba bişeymi dokundu ki. Bahaneyle 5 kiloda gitmiş.. Allah sağlık sıhhat versin canım.merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım ptesi gece acile götürdüler beni kusma ishal üşüme titreme çok kötüydüm dünde işe gelmedim zaten Ada biraz daha iyi kusması olmadı sanki biraz ishal gb bide iştahı kapanmıştı hiçbirşey yemiyordu ama gittikçe oda düzeliyor bende biraz daha iyiyim bugün 2 günde 5 kilo vermişim ne yesem çıkarıyordum zaten korkudan yiyemiyordum
Yuppiiiiii küçükadadamım yürümeyede başlamış maaşallah.. Ne tatlıdır onu izlemek şimdi.Darısı başımıza.Selam kızlar Ali Tuna yürüyor haber vereyim dedim.
Bu haberlerinizi aldıkça seviniyorum kocaman maaşallah Can'ada.Can da 6-7 adım attı dün korka korka. 40 saat dil döküp gaza getiriyoruz yürümesi için:) öyle gel demekle gelmiyor bizimki:)
Adacım iyileşsin tabi annesi hasta olmasın kuzucuklarımız..selam millet eşim eski sistem çalışmaya başladı bi gün evde bi gün çalışıyor ben de evde olduğu günler giremiyorum nete.ada baya iyileşti yarın dr kontrolümüz vardı ama bizim dr yokmuş sonraki gün götürcez artık
bu aralar çook hareketlendi heryere tırmanıyor hep yürümek istiyor elinden tutup yürütüyorum bi de acayip hızlı emeklemeye başladı evin altını üstüne getiriyor sıpa :) uyku düzeni diye bişey de kalmadı doğr udüzgün uyumuyor
havalar çok kötü burda dışarı da çıkamıyoruz sıkıntıdan patladık valla evde
Hakikaten öyle canım bende hava güzel olduğu zaman çıkartmaya çalışıyorum. Geçen gün parka götürdüm abileri ablaları izledik :))slm nasılsınız bugün gezmeğe giddik öyle mutlu oldu ki o bile sıkılıyo değişiklik istiyo
teşekkür ederim arkdaşım evime gelmiş gibi oldum valla yaa