2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım ptesi gece acile götürdüler beni kusma ishal üşüme titreme çok kötüydüm dünde işe gelmedim zaten Ada biraz daha iyi kusması olmadı sanki biraz ishal gb bide iştahı kapanmıştı hiçbirşey yemiyordu ama gittikçe oda düzeliyor bende biraz daha iyiyim bugün 2 günde 5 kilo vermişim ne yesem çıkarıyordum zaten korkudan yiyemiyordum

maşallah Anıl'ıma kankicim ne güzel aman iyi olun

ayy sibelcim valla ne güzel biz daha sosyal hayatımıza geçemedik dvd okey bize daha çok uzak gb görünüyor valla canım dediğin gb İYİKİ VARLAR

Selam kızlar Ali Tuna yürüyor haber vereyim dedim.
Dün aksam gel oglum dedım koltukdan tutunuyordu. Bıraktı ellerını ve baba 7-8 adım atarak geldı..

Dün aksam gel oglum dedım koltukdan tutunuyordu. Bıraktı ellerını ve baba 7-8 adım atarak geldı..

maşallah Ali Tuna'ya
Can da 6-7 adım attı dün korka korka. 40 saat dil döküp gaza getiriyoruz yürümesi için:) öyle gel demekle gelmiyor bizimki:)

oo maşallah oğlanlara darısı benim kızın başına :) kızlar ya buralar baya durgunlaşmış yumurcaklarla uğraşmaktan kimse nete giremiyor herhalde

yok yok sen bakamıcan bu kıza gönder bana sırnaşık şey geçmiş olsun bu arada opuyorumnanaktan

maaşallah anıl paşaya nazar değmesin darısı başımıza

ah bi de biz dönsek eski hayatımıza ya artık 3 sene sonra anca burdan tayinimiz çıkınca inşallah güzel bi yere çıkar da :Saruboceq: beraber yattıktan sonra rüyanın kekdi yatağında da yatmas çok güzel. ada hastayken 2 gün bizimle yattı da bi daha kendi yatağına alıştırana kadar canımız çıktı yahu delikafadulden aynen ada da elektronik eşya delisi :))

canım çok çok geçmiş olsun adoşuma da sana da

maşallah Ali Tuna'ya
Can da 6-7 adım attı dün korka korka. 40 saat dil döküp gaza getiriyoruz yürümesi için:) öyle gel demekle gelmiyor bizimki:)
ali tunaya da can a da koccaman maaşallah

oo maşallah oğlanlara darısı benim kızın başına :) kızlar ya buralar baya durgunlaşmış yumurcaklarla uğraşmaktan kimse nete giremiyor herhalde
selam canım hoşgeldin evet ya çok durgun artık kimse giremiyor buraya

selam millet eşim eski sistem çalışmaya başladı bi gün evde bi gün çalışıyor ben de evde olduğu günler giremiyorum nete.

ada baya iyileşti yarın dr kontrolümüz vardı ama bizim dr yokmuş sonraki gün götürcez artık

bu aralar çook hareketlendi heryere tırmanıyor hep yürümek istiyor elinden tutup yürütüyorum bi de acayip hızlı emeklemeye başladı evin altını üstüne getiriyor sıpa :) uyku düzeni diye bişey de kalmadı doğr udüzgün uyumuyor

havalar çok kötü burda dışarı da çıkamıyoruz sıkıntıdan patladık valla evde

kızlar uzun bi aradan sonra selam 4-5 aydır bilgisayarım çalındığı için girememiştim ay çok ölzlemişim ya
Selam canım hoşgeldin.

Geçmiş olsun kankim. Kıyamam dikkat et kendine. Ne oldu acaba bişeymi dokundu ki. Bahaneyle 5 kiloda gitmiş.. Allah sağlık sıhhat versin canım.

Yuppiiiiii küçükadadamım yürümeyede başlamış maaşallah.. Ne tatlıdır onu izlemek şimdi.Darısı başımıza.

Bu haberlerinizi aldıkça seviniyorum kocaman maaşallah Can'ada.

Adacım iyileşsin tabi annesi hasta olmasın kuzucuklarımız..

slm nasılsınız bugün gezmeğe giddik öyle mutlu oldu ki o bile sıkılıyo değişiklik istiyo
Hakikaten öyle canım bende hava güzel olduğu zaman çıkartmaya çalışıyorum. Geçen gün parka götürdüm abileri ablaları izledik :))
Evden çıkarken çıldırıyor sevinçten. Yaz gelsede gezsek bol bol.

Biz bu akşam evdeyiz. Biraz hazırlık yapayım elimden geldiğince.. Hiç hevesim,yılbaşı coşkum yok içimde ama...neyyse.
Oğluş biraz anlayacak yaşa gelmiş olsaydı evi bile süslerdim daha başka hazırlanırdım. Ama bu yılbaşı hiç birşey içimden gelmiyor....Pöffff.

günaydın kızlar
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirir işallah yavrularımızla beraber daha nice yıllara..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar bugünde eşim çok kötü aynı benim gb dün de bakıcımız kötüydü var bişey ama hadi hayırlısı bakalım

kuzum benim maşallah Ali Tuna'ma artık gerisi gelir

teşekkür ederim arkdaşım evime gelmiş gibi oldum valla yaa

canım merhaba hoşgeldin tanışmıyoruz seninle ben Damla sen eskilerden olmalısın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…