2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hamileyken çok giriyordum sonra bilgisayarım çalınınca giremedim bende herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım ama ben hasta gireceğim dün gece süt sıtması oldum ve ateşim hala geçmedi

evet canım hamileyken çok giriyordum sonra bilgisayarım çalınınca giremedim bende herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım ama ben hasta gireceğim dün gece süt sıtması oldum ve ateşim hala geçmedi

Geçmiş olsun canım.. süt sıtmasımı..?? ne hastalıklar var yahu.

Yeni yılda kankimin face booka katılmasını diliyorum :Saruboceq:

Kankim facebooka yumruk havayahihoyyyt

saolun arkadaşlar sütüm biraz fazla geldi uykuda göğüslerim şişti ateş ve titreme yaptı mafoldumben

Damlacım bir araştırın canım su falanmı dokunuyor acaba hayret yaw

Yeni yılda kankimin face booka katılmasını diliyorum :Saruboceq:

Kankim facebooka yumruk havayahihoyyyt

canım valla su olarak erikli kullanıyorum zannetmiyorum ondan geçsin bide Ada'nın suyunu hep kaynatıyorum
kankicim valla face malesef katılamam eşimle eskiden yapılan bi anlaşma :kedi: oda bende katılmıyoruz sırf sizin için çok isterdim

herkese aılelerıyle bırlıkte nıce mutlu senelere....insallah bebeklerımız carcabucak saglıklı bır sekılde buyurlerde bızlerde goruruz.....bebeklerlere bol mutlu saglıklı seneler dılıyorum....HAPPY BİRTDAY.....

3108.jpg

herkese merhabalar güzel mart anneleri yeni yılın hepinize sağlık huzur mutluluk ve bol şans getirmesini dilerim hepinizi çok özledik batuş arkadaşlarını çok merak ediyooo çok özlemiş onları gerçi bu aralar hastayız diş çıkarıyoruz ve grip olduk ama keyfimiz yerinde yinede şarkı söylüyoruz oyun oynuyoruz esma ne şarkısı demeyin batu hadi hadi hadi diyooooo :)))) küçük fatihhhhhzemuszemus herşey yolunda bakalım bizimkisi totosunu kaldıramıyor yürüyenler vardır kesin hepinizi kocaman öpüyoruzzzz

kızlar nasılsınız
alyama çoook gecmiş olsun
sibelim hsaklısın iyiki varlar
idil iyice coştu
ama yine gip oluyor galia delirecem gecöişi okuyamadım hepinizi öpüyorum iyi yıllar ailecekkkk

yeni yılımı kutlayan arkadaşlara teşekkürler...

hepinizin yeni yılını bende tüm içtenliğimle kutluyorum... 2009 benim için çok güzeldi, Meriç'im doğdu, anne oldum, aile olduk:))) sizleri tanıdım, arkadaşlarım oldu...
2010 2009'dan daha güzel olur inşallahh...

hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum

Selam arkadaşlar

1 yıl önce bu zamanlar hepimiz hamileydik, içimizde ki bebeklerin güzel olduğunu biliyorduk, onları çok seveceğimizi biliyorduk ama bu kadar da değil.
ıyi ki doğmuşlar.. Hep sağlıklı mutlu olurlar inşallah. Güzellikler şanslar onlardan yana olsun. Artık isteklerimiz genelde onlar için. 2010,2011,2012...... bütün seneler gönlünüzden geçen herşeyi sofranıza yuvanıza sunsun.

Unutmayalım arkadaşlar herkes ölür ama herkes yaşamaz!..

Sevelim sevilelim hepinizi öpüyorum..

(ayyy birazdan Orhan Gencebay'dan hazırmısınız arkadaşlar fonu gelecek) ehueheh

YENI YILDA SIZE KOCAMAN KOCAMAN MUTLULUKLAR DILERIM SUHEYLA ANKARAYA GELECEM GORUSELIM PIYANGO BANA ÇIKACAK DAzemuszemus

X