2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilemin sanada geçmiş olsun canım. allaha emanetler valla hepsi melekler koruyo yavrularımızı

kızlar bebişi uyutmayarak uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bu şekilde yapıp başarılı olan var mı? bide hiç mi uyutmamak lazım 1 saat uyudu yinede dayanamadı.. bilenler yardım ederse sevinirimm...

fatma umduğun kadar kötü geçmemesine sevindim ama kızını hasta olmasına üzüldüm canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

canlarım günaydın yeni bi haftaya daha başladık herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle..

arkadaşlar babaannem için tüm geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim babaannem biraz daha iyi gb sonuçta 84 yaşında yaşlılığın etkisiyle organlar iflas ediyor ama çok dirençli maşallah hafta sonu gördüm konuşabiliyordu biraz lafladık ama çok yorgun görünüyordu bunada şükür ogün hastanedeyken çok kötüydü

ctesi günü kuzumu doktora götürdüm hem kendi drmuza gittik hemde göz drna götürdüm kendi drmuz Adanın 1 yaşındaki gb olduğunu söyledi maşallah gelişimi filan çok iyiymiş kilosu 10,600 kg boyuda yaklaşık 74-75 cm civarlarında sıpam rahat durmadığı için çok net ölcemedi göz doktorumuzda bundan iyisi olamazdı dedi çok sevindim herşeyimiz çok şükür iyi çıktı

kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3

canım reglim 6 gün geçikti ödüm koptu hamileyim diye kara kara düşünmeye başlamıştım naparız diye bide aldırmayada kıyamam çok korkmuştum ama neysiki 6. günün sonunda pazar günü geldi çok mutlu oldum ama bu seferde acaba bi aksilikmi var diye düşünüyorum çünkü benim hiç şaşmazdı 6 gün benim için çok uzun bir zaman büyük ihtimalle druma gidicem
2.ler için daha erken bee güzelim

canım çok geçmiş olsun prensesimin durumu şimdi nasıl

canım sizede çok geçmiş olsun neyseki bişeyi yok ucuz atlatmışsınız eee boşuna demiyorlar düşe kalka büyür çocuk diye

canım benimkide bayramdan beri aramızda yatıyordu babası iş nedeniyle 1 hafta yoktu şehir dışındaydı o yokken kendı yatagında yatırmaya alıştırdım biraz zor oldu ama şimdi gene yatağında yatıyor sanada tavsiye ederim bir an önce gene kendi yatağında yatırmaya alıştır canım kayınvaldenin düzelmesine çok sevindim en azından tatsızlık çıkmadan gelmişsiniz bu arada Eylülümünde incileri hayırlı olsun

canım Ada normalde gündüz pek uyumayan ama geceleri iyi uyuyan bir bebekti ama şu son zamanlarda tam tersi oldu gündüz uyuyup gece uyumaz oldu bende senin g b yaptım gündüz belli bir saate kadar uyuttum sonrada uyutmadım normalde 8-8.30 gb Ada yatar o uyutmadığım gün 8i bile zor bekledi sonrasında bakıcısınada tembiğledim belli bir saatten sonra uyutma diye şimdi biraz daha iyi uykusu gene yavaş yavaş geceye dönmeye başladı uykuları ama ilk uyutmadığımda çok üzülmüştüm içim parçalanmıştı acaba doğrumu yapıyorum diye ama şimdi iyiyiz maşallah

slm herkese
BIZ 10 AYLIK OLDUKKK kaydirigubbakcemile2
koca adam olduk ya dogum günümüze iki aydanda az kaldi artik yasasinnn
kizlar bu arada arda kaan yürüyo sanki ayakda tek basina duruyo ve adim atiyo oleyy

canım 10. ayınız ve yürümeniz kutlu olsun şehnazcım
Adada ayakları üstünde dakıkalarca duruyor sonra bi kaç adım atıp olduğu yere oturuyor emekleyerek devam ediyor :)

canlarım hepinize günaydın, damlacım babanenin iyi olmasına çok sevindim, benim babannemde 85 yaşında ufak tefek rahatsızlıkları var ama benden iyi yine eski toprak ne de olsa, geçen gün çayına şeker alırken artık ellerim titriyor şekerimi sen koy belki dökerim dedi, babanne benim ellerim bile titriyor seninkiler bırakta titresin dedim :))) canım kabul etmiyor yaşlılığı... hala sarmalar sarar bize, bazlamalar yapar... hepsinin ömrü uzun olsun...

şehnazcım 10. ayının ve yürümenizi tebrik ediyorum maşallah kuzuma....

özgecim geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...

dilemin canım, Allah korumuş bebğini, çok tehlikeli zamanlardayız artık hareketleri eskisi gibi deil, melekler korusun onları, sanada geçmiş olsun canım...

süheylacımmm canım ben almayım şimdilik alanada mani olmayım :)))) şaka bi yana, hamişken kardeşini hemen yapalım derdim eşime, ama şimdi sıkıntsını tadınca vazgeçtim bu kararımdan, çok zor bi de çalışıyorsan, inan meriçe yetişemiyorum bi de ikinci olursa eşim eve uğramaz artık:))) eşime zor vakit ayırabiliyorum :)))) bi kaç gün önce abimin oğlu geldi 2 yaşında eşimle tırlatacaktık, kenara çekildik gülme krizine girdik artık napalım, birbirlerini kıskanıyorlar utkana çorba veriyorum meriç ağlıyor meriç örümceğinde utkan onu aşağı çekiyor ben binicem diye, oyuncakları payalaşamadılar, bizimki küçük ama küçüğüm ben demez :)))))))

canım benim yerim ben onu çok şeker olmuştur şimdi çok da akıllı maaşallah opuyorumnanaktan

saol tatlım. kayınvalidenin akıllanmasına çok sevindim iyi yaptın tavır koymakla.inciniz de hayırllı olsun şimdi çok kıymtlidir onun ağzı dokundurmaz kimseye ada da öyle yapıyordu ilk çıktığında kaydirigubbakcemile3

maaşallah adoşuma annesi opuyorumnanaktan

merhaba herkese biz kızımla halen savaşmaktayız valla bir bulaşıkları yerleştiremedim makinaya hemen gelip kafasını sokuyo 3 gündür banyo yapıcam ama neerrrdeee hanımefendi gündüz diil banyo yapmama yemek yememe tuvalete gitmeme bile izin vermiyo. akşam eşim eve gelincede yemek yiyoruz azcık oturuyoruz hanımefendiyi uyutmaya gidiyorujm ama onunla bende uyuyorum o kadar aksiyon oluyoki gündüz. eee kızımı yatagına yatırıncada valla canım banyo yerine yataga girmek istio ve uyuyorum:umursamaz: ay çok paçacı oldu kızım yaw hiç paçamı bırakmıo yapışıo donuma. emda babanenin daha ii olduguna sevindim. seni ii anlıyorum benimde dedem 86 yaşında artık kalkamıo annem ilgilenio ama bir ii bir kötü günü gününe uymuyo. eski toprak onlar allah yardımcıları olsun

kızımda bişeyler yazsın size teyzeleri çok kudurdu JHJ KKKK C ZZZZZZZZA< DD 6BI78XD nNNNNNNNNNNNNNNNNNNB

arkadaşlar gecen bursaya gittigimizde kızıma danino kahvaltı keyfi diye hazır küpler varya onlardan aldım. siz hiç yedirdinizmi danino danette vb tarzda bişeyler. daha aldıgımı vermeyede cesaret edemedim üstündede bişi yazmıyo ne dersiniz?

kızımda bişeyler yazsın size teyzeleri çok kudurdu JHJ KKKK C ZZZZZZZZA< DD 6BI78XD nNNNNNNNNNNNNNNNNNNB
yerim ebn onun parmaklarını annesi :)

canım ben de daninoya ısınamadım neden bilmem bişey falan daduymadım ama ben de yedirmiyorum sadece babymix var ya sütaşın ondan veriyorum o da kendim beceremediğim için yoğurt yapmasını. onun da sadesini veriyorum belki elmalısında katkı maddesi vardır diye.

slm kizlar feci basim agriyoo
yarin kadin dr unda randevum var
gögüslerimde cok agri oluyodu o nednele gidicem bide kasiklarimda ki agridan dolayii ins bisicik cikmaz bizeden öle ee siz ne ediyonuz bakemm

günaydın arkadaşlar nasılsınız
gece gene Ada uyumadı sabaha karşı 4.30-5 gb kalktı ama bu sefer babası ilgilendi onlar oyun oynadılar bende uyumaya çalıştım gündüz gene çok uyumuş sıpam

günaydın arkadaşlar...
biziimki gündüz uyumadığı halde..akşam 1 saat uyudu uyandı gece 1de zor uyuttum..napcaz böyle.. bilmiyorum.....damlacım senin işin daha zor...allah kolaylık versin....bizdede ara ara oluyor. böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…