2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh öle bi imkanım olsa süheylacım, çok küçük korkuyorum hasta olcak diye... ama yokkk bu böle olmayacak yaz bi gelsin haftada bi gün getircem kendimle, o zaman okulda kapanır:))))))))

selam arkadaşlar geçmiş olsun dileyen herkese teşekkürler adanın gün gece yine ateşi çıkmıştı çok uzun sürmedi çok şükür düşürdük ama hala hasta öksürüyor ve burnu akıyor sürekli ayrıca da felaaakkkeeeeen huysuz. ben daha iyiyim yada öyle sanıyorum adayla ilgilenmekten :) geçmişi tam okuyamadım sıpa ağlıyor iyi bakın kendinize

çok çok geçmiş olsun canım.nasıl düşürdün ateşini? bizimki de hasta.üstünü örtmüyor ondan oluyor.bir de çarşıya götürmüştüm hava soğuktu o da tetikledi tabi.demek ki bundan sonra nille çarşı olayı bitmiştir.:1hug:

selam kızlar uyku konusunda bakıcılar çok uyutuyo benimki de çok uyutuyodu gece birden önce uyumuyodu kızım uyardım da düzeldi uykusu... devamlı ayağında sallıyodu uyanmasın diye...

kızlar moralım cok bozuk bugun oglumun sedef hastası oldugunu ögrendım yıkıntıdayım 2 gün önce ayagında sert kabuklu beyaz bişey cıktı kuruluk sandım ama bugun bı baktım nasıl dagılmış dıger dizine göbegıne baldırına cok kötüyüm cok tedavısı olmayan devamlı tekrarlayan bı hastalık ve hızla yayılıyo bugun doktora göturdum sedef dedı yarında eskısehıre götürcem bilecıktekı doktorlara pek guvenemıyorum dua edın kızlar nolur en azından yayılması dursun daha cok minik benım oglummmmsenağlama

geldik doktordan iyiyiz çok şükür kilomuz az ama canımı sıkmıyorum :)))

Damlacım kaynatmadan inek sütü asla dedi doktor...3 şeyden uzak duruyoruz dedi BAL-YUMURTA BEYAZI-KAYNAMAMIŞ İNEK SÜTÜ

Deyacım geçmiş olsun Yiğite..endişelenme annesi iyiye yor beden sağlığı çok şükür yerinde.. hem artık bu tarz deri rahatsızlıklarında tedavi mümkün lütfen kendini üzme...öperim yiğidimii..

Deryacığım çok üzüldüm neden olurmuş acaba.. İnşallah hiç görmediğine döner. Düzelme ihtimali yokmuymuş.. Allahım beterlerinden korusun. Daha çok küçükler gerçekten. İnşallah bir an önce düzelir. Çok kötü oldum şimdi ya.

Canım cok sevındım herseyın ıyı olmasına.. Bızımde Alı Tuna'yı kayınvalıdem dun saglık ocagına goturmus. 10 ay 9 Gunluk kılomuz 8700 mus.. boyunu olcmemısler ama bır ay once 75 cm.di. Bebek yasına geldıgınde dogum kılosunun en az 3 katı agırlıga ulasması gerekıyormus. Alı Tuna 2740* dogdu. Sımdıden ulastı ama yıne de cok zayıf

Ama halımıze sukredıyorum artık saglıklı olsunlarda

saol tatlım fitil verdim ateşi çıkınca ya bi de 10 dk içinde 39 oldu çocuğun ateşi korktum havale falan geçircek diye gece yatarken biz uyku tulumu giydiriyoruz. ada da bişey örttürmüyor üstüne uyku tulumu iyi oluyor.

ya canım çok geçmiş olsun neden oldu acaba ya sedef stresten oluyor benim bildiğim ve okuduğum bu çocukta ne stresi var ki ama uzun da sürse tedavisi var tatlım hem daha küçü olduğu için daha kolay iyileşir daha kolay derisi kendini yeniler üzülme canım benim

melekcim maaşallah ali tuna ya zayıf deme çocuğa hem uzun boylu hem hareketli napsın annesi sağlıklı ya o yeter

selam kizlarrr
hasta olan bebislere gecmis olsun, fazla tutamadim aklimda deryacim yigit iyilesicek aslininda dedigi gibi artik her derde bir care ciktiii nolur üzülme güclü ol biraz ...

bize gelince cok hastayim kzlarrr
esim orta kulak iltihabi antibiyotikle ayakta duruyo agri kesicilerle - kulagi cok kaniyoduu (( doktor antibiyotik bitir gecicek dedi yarinda is basi yapmali sefi gel artik yoksa cikartirim demis oda gidiyor isteee. mecburiyetlik olmasa degil mi???

bende dün birden titreme geldi ayaklarimi hissedemedim resmen yaa titriyorduu ....
gözlerim - burnum akiyodu . yutkunmamak icin dua ediyordum ay cok feciydiii yorganin altindan elimi cikartmak istemiyodum okdr kötüydü esim okdr cok cay cesitleri yaptiki - rüyayla ilgilendi sagolsun hasta olmasina ragmen artik cay görünce migdem bulaniyo... ama daha iyi gibiyim basim biraz agriyor - dizlerimde derman yok biraz ve bogazim yutkunurken düne dairr cokkk iyiii ...

INSALLAH RÜYA HASTA OLMAZDA ... yaklasmiyayim diyorum agzimin icine giriyo yaaa ((

Hava berbat.. Böyle havalarda bende neşesiz oluyorum.. Helede az önce elektrikde kesikti ,oğluşda huysuzdu çıldıracaktım. Pöffffff.
bendeeee
canım çokgeçmiş olsun umarım gecer yada doktor yanılıyordur
bal neden yasak acep
canım gecmiş olsun ailecekkk

bu idil ne ukala bir kız bana anne demiyor derya diyor ya

günaydın canlar
Ada tüm gece yanımızda yattı kuzum hasta oldu burnu tıkalıydı bütün gece emziği düşüyor nefes alamadığı için kıyametler kopuyor bu seferde zor susuyordu hiç uyumadım gece ateşi filan çıkar diye sabah bi kalktım ateş 38.5 olmuş ödüm koptu bi taraftan çıkmam lazım evden bi taraftan Ada'nın ateşi çok kötüyüm yaa malesef evden çıktım bakıcısına bırakıp bu seferde servisi kaçırdım neyse onuda yolda yakaladım az önce bakıcısıyla konuştum ateşi 36.5 olmuş biraz rahatladım şimdide uyuyormuş kuzum eğer ateşlenecek olursa hemen haber ver dedim yakında değilim ki hemen gideyim 70 km uzaktayım yavrumdan offf ne zor yaa hem anne olmak hemde çalışmak aklım hep evde bide işleri görseniz sürekli bölge müdürleri geliyor yıl sonu kapanışlar tahsilatlar olduğu için her şey üst üste geldi olmadı izin alıp gidicem durumu kötüye giderse ama umarım gitmez

selam arkadaşlar, meriç bi kaç gündür arkamdan mızırdanıyor (((((((((((((((((((( offf çok zor onu bırakıp gelmek, ağlamak üzereyim ya... ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum işte ((

meralcim hiç sorma yaa Ada da başladı artık ağlamaya gözümün içine baka baka ben çıkarken ağlıyor dayanamıyorum evden ona gözükmeden kaçıyorum resmen içim parçalanıyor

deryacım çok geçmiş olsun Yiğit'ime tıp artık çok ilerledi herşeyin bi çözümünü buluyorlar üzülme canım allah beterinden korusun

canım sorduğun için saol ama benim anlamadığım bişey var inek sütünü ben zaten vermiyorum ama kaynattıktan sonra verilebiliyormuymuşuz :uhm: bide canım koyun sütünüde sorabildin mi

melekcim nasılsın maşallah Ali Tuna'ma hiç üzülme zayıf diye onların yaptığı hareketi kimse yapamaz kilolasunun öyle olması normal canım varsın olsun zayıf olsun yeterki sağlığı yerinde olsun

sibelcim sanada eşinede çok geçmiş olsun canım ahhh şu mecburiyetlik yok mu malesef istemeye istemeyede olsa aklım evdede kalsa işteyim işallah canım Rüyaya bulaşmaz dediğin gb acil şifalar diliyorum

Gunaydın arkadaslar,

Sibelciğim çok geçmiş olsun.. eşinde sende hasta olunca kötü.. bi taraf iyi olsa idare ediliyor yine..Bir an önce iyileşmen dileğiyle,

sibelcim çok geçmiş olsun canım ya

derya yerim ben onu büyümüş de derya dermiş

damlacım adoşuma da çok geçmiş olsun ya çok kötü bebişlerin hasta olması ada da hala iyileşemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…