saol canım opuyorumnanaktanözgecim geçmişolsun dikkat et ve bence hemen dr a götür için rahat eder hemde
evet dr hemen antibiyotik ve ateş düşürücü verdi ateşini düşürmem kendisi düşüyor zaten ama antibiyotiği kullanmazsan ciğerlerine iner dedi ondan korktum biraz ikilemdeyim şimdiSevgili Özge ateşini düşürme hemen , ateş mikroplarla savaşıyor, kesinlikle doktor yazsa bile antibiyotik kullanma. Antibiyotik kan testi yaptır eğer beyaz küresi yani lokositi 15- 20 bin civarındaysa kullan. Büyük ihtimalle grip geçiriyosunuz, telaşa kapılma. Geçen haftalarda bizde atlattık . Ateşe çıkar havale geçirir diye korkma üzerini ört ve terlettt oğluşunu bak nasıl atlatacaksın hastalığı. Çok çok geçmiş olsun
günaydııın
biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden
ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım
bütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.
kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3
saol tatlım damadıma da geçmiş olsun tekrar. ya adanın bu 3. hastalanması ilk başta sadece burnu tıkanmıştı hemen geçti. 2. sinde ateş de vardı o da hemen geçti 3 günde. bu sefer kusma da var bakalım ne zaman geçicek umarım uzun sürmez. işin kötüsü bu sefer ben de hastayım adayla o kadar ilgilenemiyorum kendim zor kalkıyorum ayağa mafoldumbenbenım yiğidim beyaz küresi 15.8 oldugu halde bıze antıbıotık kullandırtmadılar cünkü CRP düşüktü özgecim kan testınden sonra viral oldugu antıbıotıge gerek kalmadıgı ortaya cıktı ama ne viralmiş bitirdi benı 1,5 hafta hala öksürüyo ama öncekı kadar yogun degıl gecmiş olsun gelinimeee
ay canım kıayamam ben ona çok çok geçmiş olsun çok mu yüksekti beşik nasıl tırmanmış yaramaz? iyi çok şükür bişeyi yokmuş sevindim buna. dediğin gibi melekler korumuş kuzuyubütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.
teşekkürler tatlım valla canım bi bilsem nasıl üşüttük kim bulaştırdı döveceeem tutmayın dövcemözgecim cok gecmis olsun
nasil üsüstdünüz bu kadar
ayy kiyamam ben adacigima
haberdar et bizi muhakkak
canim okurken icim sizladi melekler korumus bebisini
ins bi daha böyle bisi yasamazsiniz
merhaba arkadaşlar;
arda kaanın 10. ayı kutlu olsun, doğum gününe az kaldı,
doğum günlerinde neler yapacağımızı paylaşlım.
2. bebişi düşünenler var galiba, vallahi 2.ler çooook tatlı oluyor tavsiye ederim.
teşekkür ederim tatlımmerhaba arkadaşlar;
damlacığım babaannene çok üzüldüm, allah şifasını versin inşallah....
özgeciğim sana ve adaya da çok geçmiş olsun....
arda kaanın 10. ayı kutlu olsun, doğum gününe az kaldı,
doğum günlerinde neler yapacağımızı paylaşlım.
2. bebişi düşünenler var galiba, vallahi 2.ler çooook tatlı oluyor tavsiye ederim.
harika valla çok özendim bak şimdi sırnaşık şeycanim cok saol
valla biz aslinda tr de yapmayi düsünüyoduk
ama babamizinn isi dolayisiyla gelemeyecegi icn vaz gecdik burada yapicaz
burada cocuklarin oyun oynamasi icn yerler var sölye salincaklar yok kaydirak ziplam seyleri falan
normalde orada 2 yasindna büyk cocuklarin dogum günü kutlamasina izin veriyodualr bizde gittik konusduk kabul etdiler orada kutlucaz ins arkadaslarimizi cagiricaz onalrin en kcük cocuklarida 2 yasinda eglenirler bolca
ama normalde arda kaan in dogum günü 11 subat persembe gününe denk geldigi icin babamiz calisiyo o nedenle bizde o gün gezmeye gidicez arda kaan a dogum günü hediyesi alicaz kiyafet alicaz gezicez sonrada yemek yicez
cumartesi yada pazar günü orada yapicaz dogum günü partisini
cok güzel olucak biliyorum heyecanla cekiyorum o günüzemuszemuszemuszemus
günaydııın
biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden
canııımmm çok geçmiş olsun ateşe dikkat ed birden düşürme yavaş yavaş ama çok çıkmasına da izin verme 39 dedimi hemen önlemini al soy bi bezi kalsın sakın üstünü örtme ılık duş aldır ateş çok tehlikeli sen anlamazsın bile birden havale geçirir kolonyağın içine aspirin koy vücuduna sür benim kuzenim yüksek ateşden havale geçirmiş bıngıldağı çökmüş beyin özürlüydü ondan aman aman ateşe dikkat
ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım
ahhh kuzumm kıyamam ben ona ya nasıl korktu kimbilir allah korumuş çok geçmiş olsunbütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
dün babaannem rahatsızlandı doktor yapılacak bişeyin olmadıgını söyledi akciğerleri su dolmaya başlamış ayaklarından su akıyor hep zaten ayaklar ağlamaya başlayınca kar etmez derler dün acile gittiğimde konuşamıyordu bile bişeyler söylemek istiyor ama söyleyemiyordu onu orda öyle görünce çok fena oldum çok üzgünüm mafoldumben mafoldumben