2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese bizde kızımla ii sayılırız yaramazlıklar dışında. kızım telefonumu alıp saklamış ara ara yok en sonunda msnden arkadaşıma dedim beni ara diye o aradı da buldum. oyuncak sepetinin en dibine atmış kudurukumzemuszemus

selam kızlar; uyku konusu açılınca dayanamadım, anacığım bu mart kedileri neden uykuyu sevmiyorlar ya, accıcık dişimi sıkıp nisanda mı doğursaydım acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şehnazcığım geçmiş olsun canım inşallah birşeyin yoktur.

özgeciğim hastalığı atlatabildiniz mi? biz hergün iki kere dışarı çıkıyoruz yani kaanı okula götürüp geliyoruz inşallah biz de şifayı kapmayız.

buketciğim sanada geçmiş olsun canım...

bebişlerimiz büyüyor, hergün türlü yaramazlıklar yapıyorlar, diyorum ki bir topik açsam yaramazlıklarını yazsak eğlenceli olur...

bugün akşam burda biraz takılırım diye geldim.sizleri özledim.ama kimseler yok.demekki bana nettede yalnızlık var.
yorgunum yalnızım eşimi atamadılar buraya.uf bazen insan kendini çok çaresiz hissediyor.durduk yere gözleri doluyor adamın.o zaman sığınacak bir liman arıyor ama herkes kendi dünyasında oluyor.gecenin bir saatinde kimseyi arayamıyor.yalnızlığıyla başbaşa kalıyor.

günaydın millet nasılsınız
biz gece gene uyumadık gündüz gene çok uyumuş ama bugün bakacımıza söylicem en fazla 1er saat uyutsun Ada'yı sabah bir öğlen bir yeter yaa düşünüyorumda kızlar gece uykusunun yararı farklı gündüzün yararı farklı beyin hücreleri bildiğim kadarıyla gece yenileniyor biz bu şekilde onlarada zarar veriyoruz dengesinide bozuyoruz

şehnazcım naptın canım gittin mi doktora ne dedi umarım herşey yolundadır

biz gece gene uyumadık gündüz gene çok uyumuş ama bugün bakacımıza söylicem en fazla 1er saat uyutsun Ada'yı sabah bir öğlen bir yeter yaa düşünüyorumda kızlar gece uykusunun yararı farklı gündüzün yararı farklı beyin hücreleri bildiğim kadarıyla gece yenileniyor biz bu şekilde onlarada zarar veriyoruz dengesinide bozuyoruz

ewet gece uykusu bebişlerimiz için çok faydalı canım... hatta yeni doğum yaptığımda bebeklerin gece emdikleri sütünde çok faydalı olduğunu söylemişti...

arkadaşlar kızım su çiçegi geçirdi her tarafı benek benek oldu ve ilk dişide çıkıyor yavrum zayıfladı kızlar birde benim kızım hiç birşey yemiyor ne yapmamı tavsiye edersiniz

selam gençlikk

Damlacım bebeklerimizin gündüz toplamda 3 saat uyuması gerekliymiş gerçi bugün doktora gideceğiz ben detaylı bilgi edinirim sormamı istediğiniz birşey var mı?

agül çok geçmiş olsun hastalık zor bir de bu kadar küçükken suçiçeği olması senin için de onun için de zor olmuştur Allah yardımcnın olsun

aslıcım valla sorarsan çok iyi olur çok sevinirim bizimki gündüz yaklaşık 4.5-5 saate yakın uyuyor doğal olarakta gece uyumuyor birde bizim doktorumuz keçi ve koyun sütü verebilirsin demişti ama yoğurt konusunu konuşurken ben köyde çalıştığım için doğal ortamlarım var burdan alıp şehre götürüyorum direkte biberonla verilebiliyor mu bide bunu sorabilir misin canım

agül çok geçmiş olsun çok zordur büyük ihtimalle

selam herkese...canım..benim kızda bazen gece saat 1 yada 2 de uyuyor ama....ben artık nida yı akşam 10 dan önce uyutmuyorum.arada uyanınca birdaha uyumuyor çünkü..sabah 10 gibi uyanınca.öğleden sonra 3 gibi 1 saat yada 1,5 saat uyuyor..kayınvaldemede diyorum saat 17:00 den sonra uyutma diye...öylede olunca akşam uyuyor..ama akşam 8,9 gibi uykusu geliyor bazen uyutmuyorum oynuyorum onunla zaman geçsin diye..saat 10 da uyuyor..uyanmıyor...acıkınca mızmızlanıyor mamasını veriyorum tekrar devam ediyor uykuya...:Saruboceq:

ha birde canım..bazı bakıcılar rahat etmek için..çok uyutuyorlar...ablamdan biliyorum..onunda bakıcısı uyuturdu çocuğu çocuk akşam uyumazdı...

arkadaşlar kızım su çiçegi geçirdi her tarafı benek benek oldu ve ilk dişide çıkıyor yavrum zayıfladı kızlar birde benim kızım hiç birşey yemiyor ne yapmamı tavsiye edersiniz

çok geçmiş olsun...canım .rahatsızlığındna dolayı yemiyordur...meyve suları vermeye çalış .en azından doğal vitamin alsın

benimki iki diş çıkardı ve ne uyku düzeni kaldı ne de iştah.dün ne verdiysem kustu,gerçi biraz büyük parçalar vermişim ama olsun kusmazdı.neyse pöff

Hava berbat.. Böyle havalarda bende neşesiz oluyorum.. Helede az önce elektrikde kesikti ,oğluşda huysuzdu çıldıracaktım. Pöffffff.

selam arkadaşlar, meriç bi kaç gündür arkamdan mızırdanıyor :KK43:(((((((((((((((((((( offf çok zor onu bırakıp gelmek, ağlamak üzereyim ya... ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum işte :KK43:((

X