2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kankicim geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Allah şifasını versin inşallah. Ama umut yoksa da çektirmesin.. Çok zor sevdiklerini o halde görmek.

slm herkese
BIZ 10 AYLIK OLDUKKK kaydirigubbakcemile2
koca adam olduk ya dogum günümüze iki aydanda az kaldi artik yasasinnn
kizlar bu arada arda kaan yürüyo sanki ayakda tek basina duruyo ve adim atiyo oleyy

Allah kolaylık versin canım sana... Ne anlarlar rahatsızlık vermekten bilmem. Kendi haline bırakıp geçinmeye baksalar ya klava:

buketciğim oğluşun çirkin olma hareketini nasıl yapıyor? kim bilir ne kadar şeker oluyodur, yerim ben onu...
Hemde nasıl yapıyor birde yüzüme bakıyor ben gülüncede iyice hoşna gidiyor. Çirkinlikleri bile güzel. Her halleri her Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepsine.

Başın sağolsun canım.. Allah sabır versin.

Canımmm kıyamam valla dişlerimi sıkarak okudum.. Allah korumuş.. Bu tip kazalar çok sık oluyor maalesef.

Allahım korusun yawrularımızı.. Geçmiş olsun canım.. Kıyamam minnoşuma ben.

Maaşallah incileriyle ne tatlı olmuştur prensim.. Zaten yakışıklı.

Kızlar bugünü not alın bi yere Alya'nın damaklarından dişler göründü.Daha damağı yarmamış ama tırtıkları elimize geliyor.Anam ne sevindim ne sevindim..
Soranlara kapak oldu:)
Hopbaaaaaa hadi gözün aydın böcüğüm. Sıkıntısız patlasında uzasın inşallah.

sadece fırtına gibi rüzgar varsa çıkarmıyorum ama burnu akıyor bugün ya karşı komşludan bulaştı sanırım ([/B][/COLOR]
Geçmiş olsun Özgecim. yaz gelsin artık yaaaaa. Heryer salgın.

slm herkese
kizlar bu arada arda kaan yürüyo sanki ayakda tek basina duruyo ve adim atiyo oleyy
Oooohhhhh Şehnazım hayırlı olsun yeni ayınız. Küçükadamım büyüyor yaşına doğru gidiyor maaşallah.

buketcim gecmis olsun cnaim
Sağol bebeeemmmm

acil sifalar diliyorum canim gerci artik birseyin yapilamiyacagini yazmissin ama , cok üzüldüm senin adina (

bu arada cok sagolun kizlar... biz besigi kaldirip tamamen park yatagi kurduk orda uyuyacak artik rüya dün sabha kadar basinda bekledim bir kere uyandi, bugünde hep parkyataginda yatirdim insallah alisir en kisa zaamnda...

canım geçmiş olsun
slm herkese
ee koca adam oldu yürüyecek tabikine öyle artistik pozları boşamı veriyordu
selam arkadaşlar canım sıkılıyor...
valla benimde idili zorla uyuttum maymun etti iyice beni artık ayağa kalkıyor yakında koşar bu o zaman yandım bugünde kızmayı öğrenmiş elini kaldırıp bişeyler diyo bide derya diyo dedda diyo tabi
gelelim can sıkıntısına ben boğuluyorum allah sonumuhayır etsin.......:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

bugün dokunmadım akşamdan beri babası bakıyo ama sanki benim çocuğummuş gibi sadece mahçup hissediyorum ona baktırdığıma.ya bu çok kötü bi duygu.sanki o da hava yapıyo bana ona bıraktım çocuğu diye.sorsan bugünde ben bakayım sen dinlen der.

Kızlar bugünü not alın bi yere Alya'nın damaklarından dişler göründü.Daha damağı yarmamış ama tırtıkları elimize geliyor.Anam ne sevindim ne sevindim..
Soranlara kapak oldu:)
ohhh hayırlı olsun darısı başımızahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3

ne güzel valla ama ben daynamam işte zorla uyutuyorumen az 30 dk geziyoz odada şimdiheryerim ağrıyor omuzlarım tutmuyor ve gerizekalı bulaşıkma kinesi bozulduğu için bir sğrğ bulaşıkta beni bekliyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:roflol:
kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: çatlak ama hamişlikte güzeldi demi çok farklı bir heyecan ama ben ikinci bir idil düşünemiyorum zaten diüşünsemde olmayacaağı için amaaan ne anlamsız bir hayat iyiki kızım var
neyse bana müsade benimki oturacak pc nin başına hadi öpüldünüzzzz

günaydııın

biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden

ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım

özgem naptınız yaa çok geçmiş olsun nerde üşüttünüz bu kadar
çok üzüldüm allah biran önce şifanızı versin inş.
mutlaka haberdar et beni kaybolma ortalıktan sakınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…