2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler fundam ya ne bileyim karşı komşudan kaptığımızdan şüpheleniyorum. başka kimseleri görmedik çünkü. yada babası getirdi eve bizi hasta etti kendisi sağlam :))

Sevgili Özge ateşini düşürme hemen , ateş mikroplarla savaşıyor, kesinlikle doktor yazsa bile antibiyotik kullanma. Antibiyotik kan testi yaptır eğer beyaz küresi yani lokositi 15- 20 bin civarındaysa kullan. Büyük ihtimalle grip geçiriyosunuz, telaşa kapılma. Geçen haftalarda bizde atlattık . Ateşe çıkar havale geçirir diye korkma üzerini ört ve terlettt oğluşunu bak nasıl atlatacaksın hastalığı. Çok çok geçmiş olsun

özgecim geçmişolsun dikkat et ve bence hemen dr a götür için rahat eder hemde
saol canım opuyorumnanaktan

Sevgili Özge ateşini düşürme hemen , ateş mikroplarla savaşıyor, kesinlikle doktor yazsa bile antibiyotik kullanma. Antibiyotik kan testi yaptır eğer beyaz küresi yani lokositi 15- 20 bin civarındaysa kullan. Büyük ihtimalle grip geçiriyosunuz, telaşa kapılma. Geçen haftalarda bizde atlattık . Ateşe çıkar havale geçirir diye korkma üzerini ört ve terlettt oğluşunu bak nasıl atlatacaksın hastalığı. Çok çok geçmiş olsun
evet dr hemen antibiyotik ve ateş düşürücü verdi ateşini düşürmem kendisi düşüyor zaten ama antibiyotiği kullanmazsan ciğerlerine iner dedi ondan korktum biraz ikilemdeyim şimdi

benım yiğidim beyaz küresi 15.8 oldugu halde bıze antıbıotık kullandırtmadılar cünkü CRP düşüktü özgecim kan testınden sonra viral oldugu antıbıotıge gerek kalmadıgı ortaya cıktı ama ne viralmiş bitirdi benı 1,5 hafta hala öksürüyo ama öncekı kadar yogun degıl gecmiş olsun gelinimeee

bütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.

Damla babannene Çok uzuldum geÇmıs olsun canım buketım sanada geÇmıs olsun kız Özge az gez bak hasta oldunuz geÇmıs olsun balım sanada baska hasta yoktu galıba bıran once ıyılesın olur mu Öptum sızı
sehnazım bal topum 10.ayınız kutlu olsun arda pasamı gıdıdan opuver lutfen

günaydııın

biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden

ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım

özgecim cok gecmis olsun
nasil üsüstdünüz bu kadar
ayy kiyamam ben adacigima
haberdar et bizi muhakkak

bütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.

canim okurken icim sizladi melekler korumus bebisini
ins bi daha böyle bisi yasamazsiniz

kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3

süheyla 1.yi büyüttdükde ikinci kaldi
aman ben almiyim allh isdeyene versin benimm ikinciyi dogurmam daha var
bu arad msn de yoksun gine sana cok kiziyorum haa haberin olsun :umursamaz:

benım yiğidim beyaz küresi 15.8 oldugu halde bıze antıbıotık kullandırtmadılar cünkü CRP düşüktü özgecim kan testınden sonra viral oldugu antıbıotıge gerek kalmadıgı ortaya cıktı ama ne viralmiş bitirdi benı 1,5 hafta hala öksürüyo ama öncekı kadar yogun degıl gecmiş olsun gelinimeee
saol tatlım damadıma da geçmiş olsun tekrar. ya adanın bu 3. hastalanması ilk başta sadece burnu tıkanmıştı hemen geçti. 2. sinde ateş de vardı o da hemen geçti 3 günde. bu sefer kusma da var bakalım ne zaman geçicek umarım uzun sürmez. işin kötüsü bu sefer ben de hastayım adayla o kadar ilgilenemiyorum kendim zor kalkıyorum ayağa mafoldumben

ay canım kıayamam ben ona çok çok geçmiş olsun çok mu yüksekti beşik nasıl tırmanmış yaramaz? iyi çok şükür bişeyi yokmuş sevindim buna. dediğin gibi melekler korumuş kuzuyu

özgecim cok gecmis olsun
nasil üsüstdünüz bu kadar
ayy kiyamam ben adacigima
haberdar et bizi muhakkak

canim okurken icim sizladi melekler korumus bebisini
ins bi daha böyle bisi yasamazsiniz
teşekkürler tatlım valla canım bi bilsem nasıl üşüttük kim bulaştırdı döveceeem tutmayın dövcem :eek:klava: sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar;

damlacığım babaannene çok üzüldüm, allah şifasını versin inşallah....

özgeciğim sana ve adaya da çok geçmiş olsun....

arda kaanın 10. ayı kutlu olsun, doğum gününe az kaldı,
doğum günlerinde neler yapacağımızı paylaşlım.

2. bebişi düşünenler var galiba, vallahi 2.ler çooook tatlı oluyor tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar;

2. bebişi düşünenler var galiba, vallahi 2.ler çooook tatlı oluyor tavsiye ederim.

canim cok saol
valla biz aslinda tr de yapmayi düsünüyoduk
ama babamizinn isi dolayisiyla gelemeyecegi icn vaz gecdik burada yapicaz
burada cocuklarin oyun oynamasi icn yerler var sölye salincaklar yok kaydirak ziplam seyleri falan
normalde orada 2 yasindna büyk cocuklarin dogum günü kutlamasina izin veriyodualr bizde gittik konusduk kabul etdiler orada kutlucaz ins arkadaslarimizi cagiricaz onalrin en kcük cocuklarida 2 yasinda eglenirler bolca
ama normalde arda kaan in dogum günü 11 subat persembe gününe denk geldigi icin babamiz calisiyo o nedenle bizde o gün gezmeye gidicez arda kaan a dogum günü hediyesi alicaz kiyafet alicaz gezicez sonrada yemek yicez
cumartesi yada pazar günü orada yapicaz dogum günü partisini
cok güzel olucak biliyorum heyecanla cekiyorum o günüzemuszemuszemuszemus

arkadaşlaarrrrrrrrrrrr tekrar tekrar söylüyorum pc de sorun var msn de yani.sanırım virüs var.onun için girsemde göremiyorum çoğu zaman kimseyi:KK43:((

merhaba arkadaşlar;

damlacığım babaannene çok üzüldüm, allah şifasını versin inşallah....

özgeciğim sana ve adaya da çok geçmiş olsun....

teşekkür ederim tatlım

ya biz biyere gidemiyoruz doğum günü için e zaten kimi çağırcaz burda o yüzden evde kendi aramızda bişeyler yaparız belki anneanne ve babaanne gelir o kadar :nazar: :çok üzgünüm:

canim cok saol
valla biz aslinda tr de yapmayi düsünüyoduk
ama babamizinn isi dolayisiyla gelemeyecegi icn vaz gecdik burada yapicaz
burada cocuklarin oyun oynamasi icn yerler var sölye salincaklar yok kaydirak ziplam seyleri falan
normalde orada 2 yasindna büyk cocuklarin dogum günü kutlamasina izin veriyodualr bizde gittik konusduk kabul etdiler orada kutlucaz ins arkadaslarimizi cagiricaz onalrin en kcük cocuklarida 2 yasinda eglenirler bolca
ama normalde arda kaan in dogum günü 11 subat persembe gününe denk geldigi icin babamiz calisiyo o nedenle bizde o gün gezmeye gidicez arda kaan a dogum günü hediyesi alicaz kiyafet alicaz gezicez sonrada yemek yicez
cumartesi yada pazar günü orada yapicaz dogum günü partisini
cok güzel olucak biliyorum heyecanla cekiyorum o günüzemuszemuszemuszemus
harika valla çok özendim bak şimdi sırnaşık şey

of uyudu sonunda ada ama ne uyuma ağlaya ağlaya :KK43:( artık ağlamaktan sesi kısıldı garibimin sesi çıkmıyor ya uf benişm de çok uykum var da tekrar uyanmasın diye iyice dalmasını belki yorum gidip yatıcam şimdi. başım ağrıyo felaket bi şekilde ya of

günaydııın

biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden
canııımmm çok geçmiş olsun ateşe dikkat ed birden düşürme yavaş yavaş ama çok çıkmasına da izin verme 39 dedimi hemen önlemini al soy bi bezi kalsın sakın üstünü örtme ılık duş aldır ateş çok tehlikeli sen anlamazsın bile birden havale geçirir kolonyağın içine aspirin koy vücuduna sür benim kuzenim yüksek ateşden havale geçirmiş bıngıldağı çökmüş beyin özürlüydü ondan aman aman ateşe dikkat
ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım

ahhh kuzumm kıyamam ben ona ya nasıl korktu kimbilir allah korumuş çok geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız
dün babaannem rahatsızlandı doktor yapılacak bişeyin olmadıgını söyledi akciğerleri su dolmaya başlamış ayaklarından su akıyor hep zaten ayaklar ağlamaya başlayınca kar etmez derler dün acile gittiğimde konuşamıyordu bile bişeyler söylemek istiyor ama söyleyemiyordu onu orda öyle görünce çok fena oldum çok üzgünüm mafoldumben mafoldumben

canım nasıl oldu babaannen allah şifa versin diycem ama:sm_confused: allah çekdirmesin

bize gelince okuyup okuyup çıkıyorum sadece öyle haşarı oldu ki aman allahım tam bi afet hiç yerinde durmuyo abisiyle koridorda yakalambaç oynuyo salonun kapısını açık gördümü çığlık atarak salona doğru koşuyo sanki ama emekliyo yürütece binmiyo ayağa kalkıp iktiriyo bindirince kıyamet kopuyo geçen gün gezmeye giddik orda 1.5yaşında 17 aylık bi kız vardı öyle güzel saçları vardı ki bizim saçımız olmadığı için kıskandık veeeeee çığlık atarak kızın saçlarına yapıştı zor kurtardık sonra kızın elinde biberon vardı su içiyodu ecrinde istedi verdim kızın elindeki biberonu aldı kendi biberonunu verdi tam bi cadı ya onun biberonu daha güzeldi ama haklı kız şimdi babaya söyledik bizde öyle istiyoz diye yani bunlar daha hiçbişey bütün gün mahvediyo beni tam bir cadı anlıyacağınız bazen gülüyorum bazen kızıyorum ama yinede çoookkkk seviyorummmmm

herkese teşekkür ediyorum.evet beşiğimiz yüksek aslında karyola tipi canım tırmanmadı.öğlen uykusu için yatağına yatırdı babası. aslında yerde yatırıyorum çünkü desteksiz kendisi ayağı kalktığı için yatağına yatırmıyodum.akılsız kafam döşeğini havalandırıyım dedim. babasıda uyudu diye yatağına yatırdı ne bilelim sen kalk yatağın içinde sesiz oyna ondan sonra yere inmek için yere atla.yazarken bile yavrumun yerde yatışı gözümün önüne geliyo.artık dikkat ediyorum.gittikçe daha yaramaz oluyo bu sıpalar.bi anlık.allahım hepsini korusun.:nazar:

Son düzenleme:
kızlar bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirler ayrıca evde düşme gibi küçük kaza geçiren bebişlerede geçmiş olsun.Allah korumuş onları. inşallah hiçbirimizin bebişi böyle kazalar yaşamaz. emda senin babaannenede geçmiş olsun Allah şifalar versin

herkese merhabalar. hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum. biz geldik bursadan bi kaç gün oldu ama hiç giremedim. kızım çok huysuz vede nezlemafoldumben odayı ayıralım diye düşünürken aynı yatakta yatmaya başladık. bayramdan beri o kadar çok şehirler arası yolculuk yaptık ve beraber yattıkki artık kızım kendi yatagında yatmıo:KK43: bu arada bir tane dişimiz patladı başı görünüo ikincide baş vermek üzere ama kızım hiç dokundurtmadıgı için şebekli,k yapıp güldürerek bakmaya çalışıyoruz. ramazan bayramında babanesi vurarak s4evdiydi kızımı ve kıyameti koparmıştım. bu gidişimizde baya bi nezaket bürümüş her yanını şaştım kaldım. ya hac da imana geldi yada tavrım ilşe yaradı. kızımda çok sümüklü oldu yakaydirigubbakcemile3 kuruyo akıpta burnundaŞeniz tatlı kusum yaa ay bide çok istahsız ve hep paçamda hiç babasında falan durmuyo paçamı çekiştirip donumu indirio aşşagı işin garip yanı her zaman yapıo ee yabancıların yanındada donların aşagı düşmesi hoş diil tabi:bbo: kendimi programlıycam sadece gece eşim evdeyken tuvaletim gelsin ve karnım acıksın çünkü kızım bana bişi yaptırmıo. ay çok uzun oldu öptüm herkesi. emda sanırım senin babanen hastaydı allah yardımcısı olsun geçmiş olsun tatlım..

X