- 29 Şubat 2008
- 1.131
- 2
Selam milleeeettt. Ben geldim.. Bayram tatilim tahminimden uzun sürdü.. Kayınvalidem döşeğimizi kalın sermişde :))))))
Bayram benim için pek iyi geçmedi. İshal oldum 4 gün sürdü. kahve-limonla idare ettim... Oğluşumla koyun koyuna yattık ama o çok güzeldi.Kokuma alışırda dönüşte beşiğinde yatmazsa dedim ama çok şükür öyle birşey olmadı.
Kuzucuğum bayramda
-babasını iyice öğrendi artık baba nerde deyince gösteriyo ve onu gördüğü her zaman babbaaa diye sesleniyo .
-annee de diyo ve sorunca beni buluyo
-yerde sürünürken,kanepeye tutunup kalkmayı da öğrendi.
-emekleme haala yok ama hep ayakta durmak ve yürümek istiyo
-gece uykulerı düzeldi çok şükür sadece 1 kere uyanıyor gece.
-alkış deyince kendisi el çırpıyo
-gaak diyo sanırım karga zannediyo kendini :))
-çirkin olmayıda öğrendi
Anlıycağınız bayram oğluma yaradı...
Dün geldik yoldan,bugünde temizlik-çamaşır alışveriş vs.. gün geçti.
canım başın sağolsunGülşahcım büyük geçmiş olsun
Özgem sana da geçmiş olsun
Anıl paşama maaşalllah bayram bücürü :)))
ben İstanbul dayım çok yorucu ve üzgün bir 4 gün geçirdim perşembe akşamı dedemi kaybettiğiminzin haberi geldi sabah karşı izmir-trabzon -giresun yolculukları ve kaabinde ertesi gün istanbul ve evim bir gece evde kaldım sonra tekrar istanbul offffff
kızımı çok özledimmmm
Böceeğimmm çok şeker çirkin oluyor :))))videosunu eve dönünce yükleyecem.
Annesini özlüyor telefonda sürekli birşeyler söyledi bana kuzucukkk...
kızlar dün kazalar hakkında yorum yaptım.. oğluşun küçük kazalarını yazdım ondan sonra çocuğu bi yıkayalım dedik.. her zaman ben suyu hazırlarken babasıda yatağın üzerinde oğlunu soyar oynayarak çok eylenirler ikiside.. oynar oynaşırken bende banyoyu hazırlamaya gittim tam yatak odasının kapısından hadi elin demek içim baktımm bi anda bizimki hareketlendi eşime seslindim korkuyla ama 1 saniyede oldu hepsi bizimki yerde( babası kucağına aldı ağlıyo tabi bağıra bağıra bana ver dedim omzuma yasladım konuşuyorum tamam aşkım geçti aşkım filan susmadı biraz emzireyim dedim koluma doğru yatırdım bide ne göreyimm ağzı tamamen kan dolu aklım gitti korktuk hemde nasıll.. eşim kaptı kucağımdan ağzını yüzünü yıkadık biraz şişti buz koyduk ama bütün gece başını bekledim bişey olur diye.. uyudu ama sık sık ağlayarak uyandı yavrumm..
allahtan babası tam düşerken tutar gibi olduda hızını kesti allah korudu yavrumu tepe üstü gitmişti yoksa.. dişleri dudaklarını kesmiş sadece :)
hepinize çokgeçmişolsn gülşahcımdikka5t edin allahım esirgemiş babanızıKizlar dün cok kötü bi olay oldu...
Rüyayla koltukta uzaniyordum ben uykuya dalmisim bi baktim kütt diye bi ses geldi rüya kotlugun ucundan diger tarafa devrilmis bi bagirdim - elim ayagim titredi saatlercee PÖFFF...
hic durmuyor ellerini skistiriyor biryerlere - kafasini vuruyor okadar yanindan ayrilmama ragmen - afedersin lavaboya bile nasil gittigimi bilmiyorum artik PÖFF ...
kıyamam ben kuzuya..çok dikkat gerekiyor artık inanki canım.anlık hareketleri.selam kızlar
ada nın 2. dişi patlamadı hala ama çok kabardı. tek dişiyle burnumuzu ısırıp duruyor acıtıyor artık sıpa :))
bugün yürüteci devrildi ben mutfaktaydım çığlık atınca koştum içeri kaplumbaa gibi ters dönmüş ayaklar havada çırpınıp duruyor :)) bakmayın güldüğüme çok korktum ada da korkmuş ağladı baya kucağıma alınca sarıldı boynuma.
çok sağol fundam,Allah korudu diyoruzgülşahcım içim bi tuhaf oldu yaaa çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş senide eşinide
aman diyim tüple falan uğraşmayın bidaha yaa üfff ne kötü bir tecrübe olmuş tekrar geçmiş olsun canım
teşekkürler deryacım sen acilde bide tanıdıksın bu görüntülere.of Allahım kimselerin başına vermesingülşahcım cok üzüldüm Allahtan ucuz atlatmıssınız Allah korumuş inan dpndum kaldım Allah sizi ayırmasın canım benımm ÖZgecim gelınımıde gecmiş olsun kıyamam ben ona kurtlular işte denk duramıyolar benımkıde bı gün devırecek ama nezaman Buketcim maşaallah Anıla valla agzım acık kaldı nazar degmesin inş.
çok sağolasın canım.teşekkür ederim.yuvalarımızdan uzak olsun bu tür şeyler inşallah.gülşahım allahım korumuş şükür ki... valla gözlerim doldu...
anılıma maaşallahhh...
kızlar elif naz sanırım konuşuyo... aç diyoruz aç diyo... pencereyi açalım mı diyoruz aç diyo...
dişimiz yok emekleme yok....
amin canım hepimizi yavrularımıza bağışlasın,sağol Allah razı olsunGülşahcım valla gözlerim dolarak okudum yazdıklarını Allah eşini sana ve bebişine bağışlamış çok geçmiş olsun canım ,özgecim sanade geçmiş olsun Allah sanada bebişini bağışlamış aman dikkat et Allahım cümlemizin eşlerini çoçuklarını kendilerine bağışlasın (amin )
çok teşekkürler canım.öncelikle gülşah sana geçmiş olsun canım allah korumuş allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. bana gelince bikaç gündür okuyorum fakat yazamıyorum. kızım çok huysuz gece çok geç uyuyo ve 10 dakikada 1 kalkıo perişan etti bizi. iştahıda az 9 ayımız bitti ama 7 kilo 300 gr kızım. of allahım bir hareket bir hareket anlatamam. galiba dişi çıkıcak henüz dişimiz yok anlamıyorumda diş gelio mu gelmiomu off zaten çok canım sıkkın yakayınvalidem çocukları deli gibi vura vura seven ve çocuk çıglık çıglıga aglarken mutluluktan uçan bir insan. ranmazan bayramında tüm uyarılarıma ragmen beni takmayıp kızımı aglatarak sevdi bende herkesin içinde bagırdım. einmle birbirimize girdik. yarın tekrar bursaya kayınvalidemlere gidiyoruz 3 gün ordayız ve ben çok gerginim. az önce görümcem arayıp eşime annemlerin kızınızı sevmesi bir sorun teşkil etmez demi diye aptalca bir cümle kurdu ve biz eşimle yine tartıştık. ayyy o kadar nefret ediyorumki hepsinden valla yazarken bile kanım donuyo. hayatımın tüm dönüm noktalarını mutlu günlerimi bana zehir ediyolar eşimle aramızı bozuolar nefret ediyorum ya hepsinden. düğünümdende dogumumdanda bayramlardanda tatillerdende. diliyorumki rabbim onları benden uzak etsinmafoldumben:gitme:benneyaptımki
geçmiş olsun canım sanada.çok büyük geçmiş olsun arkadaşlarr..
tüpten bende çok korkuyorum biraz elektrik masrafı oluyor ama termosifon en iyisi sanırım..
oğlumda kafasını masanın kenarına vurdu emeklerken çok az kanadı ama geçti çok şükür.. bebekler düşe kalka büyüyecekler daha onlarla ilgili çok kaza haberleri yazacağız sanırım ömürlüri ve sağlıkları olsunda hepsi gelip geçer..
sıkma canını tatlım ya kalın kafalı insanlar işte sen tamamen haklısın ama 2-3 gün idare et salla gitsin mümkün olduğunca koru kızını ama ne yapacan işte hepsi böyle bunların bizimkilerde ağlatın da duyalım diyolar ne keyif alıyorlarsa :)
çok sağol tülayım,Allah razı olsun.gülşahcığım canım, çok üzüldüm, eşine ve sana çok çok geçmiş olsun, allah eşini size bağışlamış, insan hayatı gerçektende pamuk ipliğine bağlı...
özgeciğim küçük kurbağaya da geçmiş olsun, yürüteci nasıl devirmiş yaramaz diyecem ama benzer bir olayı bende oğlumda yaşamıştım, yalnız bizimki yürüteci devirmiş, içinden çıkmış, salondan üst kata çıkan merdivenlerde yakalamıştım.
buketciğim oğluşun çirkin olma hareketini nasıl yapıyor? kim bilir ne kadar şeker oluyodur, yerim ben onu...
koklarım treyzesi,sende papatyamı kokla benim için.gulsahım sıteye gırer gırmez okudum ve çok uzuldum canım ya çok buyuk geçmıs olsun melk kıznınıda kokla benım ıçn
çok sağol aslıcım.Gülşahcım büyük geçmiş olsun
Özgem sana da geçmiş olsun
Anıl paşama maaşalllah bayram bücürü :)))
ben İstanbul dayım çok yorucu ve üzgün bir 4 gün geçirdim perşembe akşamı dedemi kaybettiğiminzin haberi geldi sabah karşı izmir-trabzon -giresun yolculukları ve kaabinde ertesi gün istanbul ve evim bir gece evde kaldım sonra tekrar istanbul offffff
kızımı çok özledimmmm
Böceeğimmm çok şeker çirkin oluyor :))))videosunu eve dönünce yükleyecem.
Annesini özlüyor telefonda sürekli birşeyler söyledi bana kuzucukkk...
kıyamam ona ben canı nası acımıştır kimbilir.kızlar dün kazalar hakkında yorum yaptım.. oğluşun küçük kazalarını yazdım ondan sonra çocuğu bi yıkayalım dedik.. her zaman ben suyu hazırlarken babasıda yatağın üzerinde oğlunu soyar oynayarak çok eylenirler ikiside.. oynar oynaşırken bende banyoyu hazırlamaya gittim tam yatak odasının kapısından hadi elin demek içim baktımm bi anda bizimki hareketlendi eşime seslindim korkuyla ama 1 saniyede oldu hepsi bizimki yerde( babası kucağına aldı ağlıyo tabi bağıra bağıra bana ver dedim omzuma yasladım konuşuyorum tamam aşkım geçti aşkım filan susmadı biraz emzireyim dedim koluma doğru yatırdım bide ne göreyimm ağzı tamamen kan dolu aklım gitti korktuk hemde nasıll.. eşim kaptı kucağımdan ağzını yüzünü yıkadık biraz şişti buz koyduk ama bütün gece başını bekledim bişey olur diye.. uyudu ama sık sık ağlayarak uyandı yavrumm..
allahtan babası tam düşerken tutar gibi olduda hızını kesti allah korudu yavrumu tepe üstü gitmişti yoksa.. dişleri dudaklarını kesmiş sadece :)
geçmiş olsun sizede canım şükür iyi.Kizlar dün cok kötü bi olay oldu...
Rüyayla koltukta uzaniyordum ben uykuya dalmisim bi baktim kütt diye bi ses geldi rüya kotlugun ucundan diger tarafa devrilmis bi bagirdim - elim ayagim titredi saatlercee PÖFFF...
hic durmuyor ellerini skistiriyor biryerlere - kafasini vuruyor okadar yanindan ayrilmama ragmen - afedersin lavaboya bile nasil gittigimi bilmiyorum artik PÖFF ...
o dişlerini yerim onun ben maşallah oğluma benimselam tatles nasilsiniz?
gülsahcim okurken o kadar kötü oldum ki anlatamam..
Allah im esini sanve meleginize bagislamis ins bi daha böyle seyler gelmez basiniza
aslicim seninde basin saolsun bitanem
bize gelince arda kaan beyin suan 6 disi oldu 1 tane yolda yarina falan patlar
ama hala emekleme yok
yürümeye egilimli bizimki
koltuk kenarina koyuyorum oradan yürüyo
en kisa zamnda pitir pitir yürür büyük ihtimalle
çok sağol canım,Allah razı olsun.sık sık uğra sende lütfengülşahcığım canım, çok sevindim kurtulduğunuza. çok çok geçmiş olsun, gaz kokusundan insan kimselere haber veremiyor farkedemeden bayılıyor diye duymuştum.eşin başarmış banyodan çıkmayı .şükür.allah eşini size bağışlamış.bununla geçmiş olsun.
kızlar bizi sdoran var mı bilmiyorum.artık pek uğrayamıyorum.bilgisayar dip odada oranın kaliaförünü açmıyoruz açsamda baksamda cadı yazdırmıyor bişey.bizim kızın hala dişi yok.hala emeklermiyor.çok sevimli oldu ama azdan konuşuyor annesini babasını ayrı seviyor.ben işten gelince çok mutlu oluyor.bende leyla gibiyim.tembel biriydim bebek zor geldi.kendinize iyi bakın.bebişleri öptüm
benimkindede yok annemmmmm.merak etme. :)benimki neden emeklemiyooooo neden sıralamıyoooooooooooooo
Kızlar bugünü not alın bi yere Alya'nın damaklarından dişler göründü.Daha damağı yarmamış ama tırtıkları elimize geliyor.Anam ne sevindim ne sevindim..
Soranlara kapak oldu:)
selam canım ben tembel olmasam noolcak bu bebek gerçekten çok zor yaw :)kızlar bizi sdoran var mı bilmiyorum.artık pek uğrayamıyorum.bilgisayar dip odada oranın kaliaförünü açmıyoruz açsamda baksamda cadı yazdırmıyor bişey.bizim kızın hala dişi yok.hala emeklermiyor.çok sevimli oldu ama azdan konuşuyor annesini babasını ayrı seviyor.ben işten gelince çok mutlu oluyor.bende leyla gibiyim.tembel biriydim bebek zor geldi.kendinize iyi bakın.bebişleri öptüm
kızım boşver ne edecen emekletip debenimki neden emeklemiyooooo neden sıralamıyoooooooooooooo
yaw benim ana kucağı banyoda duruyo yoksa içerde salonda bıraksam adoşu basar feryadı :))Sagolun kizlar... Fundacim evet cok haraketli yanindan ayrilmiyorum oysaki pöff...
uyumucam artikk yaaa hep basnda durucammm cok korktum...
Özgecim bende banyo felan yaparken mama sandalyesine oturtuyorum ama istemiyo bagiriyor banyo-dusum burnumdan geliyoo ... Wcye giderkende mama sandalyesine koyana kadar ben hihihi...
ya içim bi garip oldu ben de çok korkuyorum düşünce falan beyin kanaması geçirmesinden. çünkü bazen kusma falan da olmuyor farkedemiyorsun Allah korusun tüm bebişlerimizi ya içim bi garip olduAslıcım başın sağolsun,gülşah sizede çok geçmiş olsun...altunum ,tlaysı , sibel ve bebekleri düşen arkadaşlar sizede çok geçmiş olsun...bayramda bi arkadaşım bebğiyle düşmüş bişey yokmuş..görüntüde ama saatler sonra kusmaya başlamış bebek hemen hastaneye kaldırmışlar meğersem beyin kanaması geçirmiş bebek hatta kafatasında çatlak bile varmış..ama dr. küçük olduğu için çabuk toparlar iyileişr demiş...şimdi iyilermiş evde müşade altındaymış...Kızlar çok dikkat etmek gerekiyor Allah beterlerinden korusun...
Biz kızımla iyiyiz sürünerek ev dolaşıyoruz iki dişimiz dışında çıkan dişimiz yok evden dışarı çıkamıyoruz korkudan..ana kız otuyoruz işte...
canım ben dışarı çıkarıyorum dolaştırıyorum açık havada ama insanlarla fazla haşır neşir etmemeye çalışıyorum bence sışarı da çıkması lazım hem canı sıkılır sürekli evde. ada 2 gün dışarı çıkmasa kapının önünden ayıramıyorum gidip gidip orda duruyo kapıya vuruyor :))günaydın bayanlar nasılsınız
kızlar bişey sorucam ben Adayı hiç çıkarmıyorum hep evde bayramdada evdeydi domuz gribinden korkuyorum gripli insanları eve almıyorum ama bi yandanda düşünüyorum çok koruyucuyum galiba bu seferde bağışıklık sistemi gelişmicek diye düşünüyorum off kafam karışık işte doktora bile götürmedim korkuma kreşe filan başlayınca hapı yutacaz gb geliyor sizce napıyım çıksak mı ki biraz bu kadarıda fazla mı ki acaba yavrum hep evde
gülşahcım incileriniz şimdiden hayırlı olsun canım bugün yarın çıkar artık onlarda
ayşincim arkadaşın adına çok üzüldüm canım okurken bi fena oldum gerçekten çok dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun canım onlara
kireç topu ne yaw bana da söleyinemdaaa selam bacımm ya şimdi bu topaçla alakasız olcak ama bulmuşken sorayım dedim.başka bi tyopaça kireç topu kullandığını yazmışsın acaba hangi marka ve nerden temin edebilirim yazabilirmisin?