2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım başın sağolsun,gülşah sizede çok geçmiş olsun...altunum ,tlaysı , sibel ve bebekleri düşen arkadaşlar sizede çok geçmiş olsun...bayramda bi arkadaşım bebğiyle düşmüş bişey yokmuş..görüntüde ama saatler sonra kusmaya başlamış bebek hemen hastaneye kaldırmışlar meğersem beyin kanaması geçirmiş bebek hatta kafatasında çatlak bile varmış..ama dr. küçük olduğu için çabuk toparlar iyileişr demiş...şimdi iyilermiş evde müşade altındaymış...Kızlar çok dikkat etmek gerekiyor Allah beterlerinden korusun...

Biz kızımla iyiyiz sürünerek ev dolaşıyoruz iki dişimiz dışında çıkan dişimiz yok evden dışarı çıkamıyoruz korkudan..ana kız otuyoruz işte...

maşallah idil artık emekliyo ayağa kalkıyor anne baba dede ver abi deldel nene (nine) diyor alkış yapıyor müzik duyunca bide bebeğivar oyuncak gecen aldık ona idiiil diyor saçını başını yolu vahşii bebişin
canım başın sağolsun

hepinize çokgeçmişolsn gülşahcımdikka5t edin allahım esirgemiş babanızı
altunum sibelim çok üzülfdüm

bize gelince marazlı marazlı geziyoz

kıyamam ben kuzuya..çok dikkat gerekiyor artık inanki canım.anlık hareketleri.
çok sağol fundam,Allah korudu diyoruz
teşekkürler deryacım sen acilde bide tanıdıksın bu görüntülere.of Allahım kimselerin başına vermesin
çok sağolasın canım.teşekkür ederim.yuvalarımızdan uzak olsun bu tür şeyler inşallah.
alyada emeklemiyor bu arada.

amin canım hepimizi yavrularımıza bağışlasın,sağol Allah razı olsun
çok teşekkürler canım.
sende sıkma canını Allah büyük çok büyük hemde.terbiyesizlik parayla değil işte ne yapacaksın?
Allahlarından bulsunlar seni bu kadar üzüyolarya.

geçmiş olsun canım sanada.
çok sağol tülayım,Allah razı olsun.
gulsahım sıteye gırer gırmez okudum ve çok uzuldum canım ya çok buyuk geçmıs olsun melk kıznınıda kokla benım ıçn
koklarım treyzesi,sende papatyamı kokla benim için.
çok sağol aslıcım.
seninde başın sağolsun,Allah rahmet eylesin.toprağı bol olsun dedeciğinin.
videoyu nası yüklüyosunuz ya bende yüklemek istiyorum olmuyor.offff

kıyamam ona ben canı nası acımıştır kimbilir.
insanın içi mahvoluyor dimi canım.melekler koruyor valla bunları bu kadar yaramazlığa

geçmiş olsun sizede canım şükür iyi.
o dişlerini yerim onun ben maşallah oğluma benim
çok sağol şehnazım

çok sağol canım,Allah razı olsun.sık sık uğra sende lütfen
özlüyoruz eskisi gibi olmayı kalablık takılmayı

benimki neden emeklemiyooooo neden sıralamıyoooooooooooooo
benimkindede yok annemmmmm.merak etme. :)

Kızlar bugünü not alın bi yere Alya'nın damaklarından dişler göründü.Daha damağı yarmamış ama tırtıkları elimize geliyor.Anam ne sevindim ne sevindim..
Soranlara kapak oldu:)

Kızlar bugünü not alın bi yere Alya'nın damaklarından dişler göründü.Daha damağı yarmamış ama tırtıkları elimize geliyor.Anam ne sevindim ne sevindim..
Soranlara kapak oldu:)

cok sevindim canim
alyamizinda disleri cikiyo oleyy:lepi:
arda kaan gibi oda sizi ins isir o inci disleriyle:dance:​

günaydın bayanlar nasılsınız

kızlar bişey sorucam ben Adayı hiç çıkarmıyorum hep evde bayramdada evdeydi domuz gribinden korkuyorum gripli insanları eve almıyorum ama bi yandanda düşünüyorum çok koruyucuyum galiba bu seferde bağışıklık sistemi gelişmicek diye düşünüyorum off kafam karışık işte doktora bile götürmedim korkuma kreşe filan başlayınca hapı yutacaz gb geliyor sizce napıyım çıksak mı ki biraz bu kadarıda fazla mı ki acaba yavrum hep evde

gülşahcım incileriniz şimdiden hayırlı olsun canım bugün yarın çıkar artık onlarda

ayşincim arkadaşın adına çok üzüldüm canım okurken bi fena oldum gerçekten çok dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun canım onlara

emdaaa selam bacımm ya şimdi bu topaçla alakasız olcak ama bulmuşken sorayım dedim.başka bi tyopaça kireç topu kullandığını yazmışsın acaba hangi marka ve nerden temin edebilirim yazabilirmisin?

selam canım ben tembel olmasam noolcak bu bebek gerçekten çok zor yaw :)

benimki neden emeklemiyooooo neden sıralamıyoooooooooooooo
kızım boşver ne edecen emekletip de

yaw benim ana kucağı banyoda duruyo yoksa içerde salonda bıraksam adoşu basar feryadı :))

ya içim bi garip oldu ben de çok korkuyorum düşünce falan beyin kanaması geçirmesinden. çünkü bazen kusma falan da olmuyor farkedemiyorsun Allah korusun tüm bebişlerimizi ya içim bi garip oldu

canım ben dışarı çıkarıyorum dolaştırıyorum açık havada ama insanlarla fazla haşır neşir etmemeye çalışıyorum bence sışarı da çıkması lazım hem canı sıkılır sürekli evde. ada 2 gün dışarı çıkmasa kapının önünden ayıramıyorum gidip gidip orda duruyo kapıya vuruyor :))

emdaaa selam bacımm ya şimdi bu topaçla alakasız olcak ama bulmuşken sorayım dedim.başka bi tyopaça kireç topu kullandığını yazmışsın acaba hangi marka ve nerden temin edebilirim yazabilirmisin?
kireç topu ne yaw bana da söleyin

özgecim canım bende dışarı çıkarmak istiyorum ama korkuyorumda burda havalar çok soğuk ayaz var ve cesaret edemiyorum şimdilik
kireç topuna gelince manyetik bi top çamaşır ve bulaşık makinesinde kullanıyor sudaki kireçi önlüyor ve ömür boyu kullanabiliyorsun birdahada kireç önleyici tozlardan almıyorsun tek etkilendiği şey mıknatıs ve cep tel. gb cihazlar onlardan uzak tutman yeter ben kullanıyorum ve çok memnunum 50 tlye almıştım

anladım damlacım iyiymiş ya
özelden msj atarmısın nerden aldıını

ben eğer ada çok sıkılmışsa ve havada rüzgarlıysa yağmurluğunu geçiriyorum arabaya yine çıkıyoruz yani zaten yağöurluk olunca kendi nefesiyle ısıtıyor kendini :) iytice de sarıp sarmalıyorum. sadece fırtına gibi rüzgar varsa çıkarmıyorum ama burnu akıyor bugün ya karşı komşludan bulaştı sanırım (

merhaba arkadaşlar nasılsınız
dün babaannem rahatsızlandı doktor yapılacak bişeyin olmadıgını söyledi akciğerleri su dolmaya başlamış ayaklarından su akıyor hep zaten ayaklar ağlamaya başlayınca kar etmez derler dün acile gittiğimde konuşamıyordu bile bişeyler söylemek istiyor ama söyleyemiyordu onu orda öyle görünce çok fena oldum çok üzgünüm mafoldumben mafoldumben

günaydın a.s.
Damlacım çok geçmiş olsun çok zor bi durum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…