2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım günaydın nasılsınız, hepinizi kocaman öpüyorum, hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum, damlacım sınavnın iyi geçtiğine çok sevindim canım, Allah başarılarının devamını getirsin inşallah tatlım...

bu mart bebeklerinin hepsi nurtopu gibi maşallah, hepsi yakışıklı hepsi güzel hepsi asil.... :))))

merhaba canlarım nasılsınız nasıl kuzular benim kuzum biraz öksürüyo ama şükür hava verdi doktor dün nebulizatörle bende alsammı diyorum eve?

yahu nerdesiniz millet?

ada bugün pek bi huysuz mızıldanıp duruyor gece de çok uyandı

bugün şu ihlasın süpürgesi var ya cleanmax onun tanıtımına gelicekler alıcaz büyük ihtimalle. biz de bi süpürge alamadık yahu :)))

adaya gece yatarken diş jeli sürüyorum ve daha rahat uyuyor. en azından 4-5 saat rahat ediyor. demekki dişlerinden uyuyamıyor kuzum kim bilir nasıl acıyor biz daha 1 tane bile çıkaramadık ağrısıyla idare ediyorum :))

saol cnm
seninde gözün aydin

haydi canim simdiden hayirli ugurlu olsun

günaydın canlar nasılsınız
burası çok soğuk gözünü seveyim izmirin, kuşadasının valla donuyorum burda

damlacım hayırlı olsun dişiniz tatlım
hoşgeldin meralcim

Gözünaydın kankim. Biz 2 dişle kaldık.Daha devamı yok. :)))

meralcim özgecim buketcim ve şehnazcım çok sağolun bu arada Ada'nın dün dişlerine baktım buyuk ıhtımalle 4. dişide çıkmak uzere durdu durdu bizimki arkarkaya çıkarıyor hepsini

günaydın canlar

dün akşam aldık o süpürgeyi. daha yeni yıkamadan gelen halıdan bir kir çıktı anlatamam midem bulandı resmen.. ada izin verirse bugün heryeri süpürme niyetim var bakalım bayramdan önce süpürsem iyi olur aslında. çok süper bişey ya

özgecim hayırlı olsun canım güle güle kullan kaça aldın hayatım

canım 3 ve 4 diş beraber uzuyolar benim de ertuğun 3. dişini gördüm ertes gün diğerini şimdi uzadı ikiside 4 dişli oldu. ağzı ateş gibi oluyo ama yavruların calgel sür istersen ağzına canım ateşini alıyo ağzının sakinleştiriyo kolay gelsinzemuszemus

sağolun buketcim ve özgecim
bu arada Adanın bir dişi daha çıktı toplam 3 dişimiz olmuş oldu :)

sevindim sınavlarının iyi geçtiğine,
kariyer de yaparım çocukda diyorsun yani.
3.dişinizde hayırlı olsun
bizde hala tık yok ama ağzı ateş gibi

canım hayırlı olsun saglıklı gunlerde kullansın.
hangi modeli ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…