Özgecim iyi günlerde kullan canım.1.450 tl ye peşin aldık son çıkan modelini. biraz önce halıları bi de salondaki koltukları süpürdüm ya her halıda suyu değiştirmek zorunda kaldım resmen çamur çıktı zaten satan adam 1-2 ayda ancak temizlenir halılar dedi. halı yıkaması da varmış ben bilmiyordum. onu göstermedi şimdi yıkarsan çamur olur dibe çöker bütün kir diye. ada için çok iyi oldu tosba artık hep yerde geziyor yorgan seriyorum yere ama durmuyor ki yorganın üzerinde kaydirigubbakcemile3 bu arada ada emeklemeye başladı zemuszemus [/B][/COLOR]
Anacım ismini söylemiştin ama yine unuttum. Bu sıralar şarz olamıyo beynim yine :)))selam herkese benim çok işim var valiz topluyorum bayram seyahatimiz yarın başlıyor önce bursa sonra çkale off offf :sinifsinif: yine 1 hafta içinde bol hava değişimi. yine uykular şaşacak istah kaçacak umarım birde nezle olmayız. gecen bayram nezle oldukta zor atlattık ve yine bayram geldi. valla çok stres oldum gerçi 1 ay önceden basladı stres ama neyse. çok işim var ya okudum biraz geçmişi ama yorum yazamadım öpüyorum herkesi adanında yeni dişleri hayırlı olsun o dişleriyle hep gülsün inşallah uzun süre giremem herhalde şimdiden herkese ii bayramlar ögretmenlerinde ögretmenler günü kutlu olsun. kızımda teyzelerine bişeyler yazsın k lşöğüw-mw0q2
Şehnazım hadi hayırlı haberler al inşallah. Tahlillerin sevindirdi ciğerlerde sevindirsin.bu sabah kan testi sonuclarimizi aldik
ve hic bisi cikmamis dr a dedik peki bu cocuk 2 ayi gecgindir nie öksürüyo bize normal demezmi sinir oldum neyse dedik biz ginede cigerlerine bakdrmak isdiyoruz hastaneyi aricaz esim gelince randevu alicaz bakalim cigerlerdede bisi yoksa bu bizi kandiriyo et eet güle bilirsiniz belki ama cok kandiriyo bizi öksürüyomnus gibi yapiyo off dleircem valla ins cigerlerdede bisi cikmaz[/CENTER]
Deryacım valla Allah dayanma gücü versin sana,ıdilimede sağlık tez elden. Düzelsin artık kuzucuğum. Hastalıklar yüzünden bebekliğinden birşey anlamadı yawrum.biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
çok kötü öksürüyor sesi kısılmış
1 ay boyunca 1 gr bile kilo almamış
inanın artık psikolojim bozuldu
bu arada biz domuz gribi aşısı olduk simdilik bişey yok 2 gün oldu zaten
idil hasta olduğundan olmadı
canım güle güle kullan en son ona mı karar verdin ayyy bayılıyorum ben o süpürgeye annemdede varçok memnun annem onun yıkamasını da aldı daha doğrusu hediye ettiler 5 kişiye tavsiyede bulunuyosun onlarda evlerine tanıtıma çağırırlarsa alsınlar almasınlar yıkama aparatlarını ücretsiz veriyolar bi araştır hala devam ediyo mu diyeteşekkürler kızlar
1.450 tl ye peşin aldık son çıkan modelini. biraz önce halıları bi de salondaki koltukları süpürdüm ya her halıda suyu değiştirmek zorunda kaldım resmen çamur çıktı zaten satan adam 1-2 ayda ancak temizlenir halılar dedi. halı yıkaması da varmış ben bilmiyordum. onu göstermedi şimdi yıkarsan çamur olur dibe çöker bütün kir diye. ada için çok iyi oldu tosba artık hep yerde geziyor yorgan seriyorum yere ama durmuyor ki yorganın üzerinde kaydirigubbakcemile3 bu arada ada emeklemeye başladı zemuszemus
canım güle güle git güle güle gel inşallah bi terslik çıkmaz güzel geçer tatilinselam herkese benim çok işim var valiz topluyorum bayram seyahatimiz yarın başlıyor önce bursa sonra çkale off offf :sinifsinif: yine 1 hafta içinde bol hava değişimi. yine uykular şaşacak istah kaçacak umarım birde nezle olmayız. gecen bayram nezle oldukta zor atlattık ve yine bayram geldi. valla çok stres oldum gerçi 1 ay önceden basladı stres ama neyse. çok işim var ya okudum biraz geçmişi ama yorum yazamadım öpüyorum herkesi adanında yeni dişleri hayırlı olsun o dişleriyle hep gülsün inşallah uzun süre giremem herhalde şimdiden herkese ii bayramlar ögretmenlerinde ögretmenler günü kutlu olsun. kızımda teyzelerine bişeyler yazsın k lşöğüw-mw0q2
canım inşallah rontgende de bişey çıkmazbütün ögretmelerin ögretmenler günü kutlu olsun....
bu sabah kan testi sonuclarimizi aldik
ve hic bisi cikmamis dr a dedik peki bu cocuk 2 ayi gecgindir nie öksürüyo bize normal demezmi sinir oldum neyse dedik biz ginede cigerlerine bakdrmak isdiyoruz hastaneyi aricaz esim gelince randevu alicaz bakalim cigerlerdede bisi yoksa bu bizi kandiriyo et eet güle bilirsiniz belki ama cok kandiriyo bizi öksürüyomnus gibi yapiyo off dleircem valla ins cigerlerdede bisi cikmaz
ah bu temizlik bi gün öldürcek bizi bende kaç gündür uğraşıyorum yeni bitirdim bi halıları fırçalıycam kız ayaklanınca daha bi zor oldu önümde arkamda dolanıyo yaaa süpürgenin peşinde sanki o süpürcekselam kuzular nasılsınız bakalım esım ızne ayrıldı bende eve verdım kendımı perdeler camlar kapılar mutfak bıttı bırtek salon supurulecek halılar sılınecek ve banyo porçozlenecek offfffffff
selam bütün öğretmen arkadaşlar gününz kutlu olsun
nasılsınız kızlar biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar aranızda buhar makinesi kullana varmı ben bugün siparişini verdim işe yarıyormu kullana varsa bi fikir verirmirsiniz
Anıl'ım çabucak çıkarır dişlerini inş.Kızlar daha dün söylemiştim iki dişle kaldık diye.. Bugün kuzucuğumun üst diş etleri kabarmış. Yawrum ağzını kapatamıyo,suratının şeklini bir görseniz trajikomik bir hal aldı kıyamam.
Calpol verdim uyuyo bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çabuk patlasa baari.
belkide benimki eski model olduğundan sesi çoktur olmazsa bunu verip yenisini alsamfundam teşekkür ederim canım. önceden bekonun 2000w süpürgesini kullanıyordum ondan daha az sesi. bilmem bana çok gelmedi. adamın anlattığı gibi bi süre sonra evde tozlanma falan fazla olmuyormu gerçekten?
selam gençlik...
off yaa bu bebeler göz açıp kapayana dek nasıl da büyüdüler :)))))
eski hallerini hatırladıkça hem hüzünleniyorum hem seviniyorum :))))
herşeyi anlıyor ve biliyorlarr artık ...........
selam bütün öğretmen arkadaşlar gününz kutlu olsun
nasılsınız kızlar biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar aranızda buhar makinesi kullana varmı ben bugün siparişini verdim işe yarıyormu kullana varsa bi fikir verirmirsiniz
Kızlar daha dün söylemiştim iki dişle kaldık diye.. Bugün kuzucuğumun üst diş etleri kabarmış. Yawrum ağzını kapatamıyo,suratının şeklini bir görseniz trajikomik bir hal aldı kıyamam.
Calpol verdim uyuyo bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çabuk patlasa baari.
Evet Fundacım hakikaten benimde dikkatimi çekti :roflol:Anıl'ım çabucak çıkarır dişlerini inş.
yalnız şu dikkatimi çekti ne olmuyo dersen ertesi gün oluveriyor vallahi
erdin mi ne ? :)))))çok içten istiyorsun galiba birazda bizim için dua et be canım baksana saat kaç ayaktayız(((
Sağol kankicim. İnşallah hemen patlar. Yawrum ağzı açık burnu büzük gibi duruyo :)) damağı alt dişlerine değip acıyo herhalde senağlamakankicim canım hayırlı olsun hayatım artık bişey kalmamış pek çok kısa zamanda patlar artık onlar huysuzluklarda başlar umarım canım en hafif şekliyle atlatırsınız temiz kalpli kankım benim opuyorumnanaktan