2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deryacim bu arada sunu da diyeyim sana sen hangisini ismarladin bilmiyorum ama
ben burda cok arasdrdim netde soguk buharla calisanlari cok iyimis bizde almaya gitgizde bulamadik burda aldik bitane kadina sorduk soguk buharmi diye evet dedi nese aldik geldik eve calisdrdik.bide ne görelim ev hamam gibi oldu nefes alamadik ter ledik hemn ertesi günü paketleyim geri verdik sonra bikac yere tlf acdik da bi yerde bulduk buda tek kalmisdi philips avent aldik bu soguk buhar üflüyo cok mennuz sende aliyosn eger soguk buhar al
sicak buhar üflüyosa eger bakteriyi yayiyomus ama soguk buharda tam tersiymis
cnm
simdiden güle güle kullanin..

Özgecim iyi günlerde kullan canım.
Emeklemeniz için de gözünaydın mı desem yandın artık mı desem bilemedim. :)))
.

Anacım ismini söylemiştin ama yine unuttum. Bu sıralar şarz olamıyo beynim yine :)))
ınşallah tatilin tahminindende güzel geçer.
Bak kızın yine ne yazmış :ış öğğğ mahwoldum
Kızcağız açık açık mesaj veriyo az iş yap annesi :)))

Şehnazım hadi hayırlı haberler al inşallah. Tahlillerin sevindirdi ciğerlerde sevindirsin.

Deryacım valla Allah dayanma gücü versin sana,ıdilimede sağlık tez elden. Düzelsin artık kuzucuğum. Hastalıklar yüzünden bebekliğinden birşey anlamadı yawrum.

Son düzenleme:
Kızlar daha dün söylemiştim iki dişle kaldık diye.. Bugün kuzucuğumun üst diş etleri kabarmış. Yawrum ağzını kapatamıyo,suratının şeklini bir görseniz trajikomik bir hal aldı kıyamam.
Calpol verdim uyuyo bakalım gecemiz nasıl geçecek. Çabuk patlasa baari.

canım güle güle kullan en son ona mı karar verdin ayyy bayılıyorum ben o süpürgeye annemdede varçok memnun annem onun yıkamasını da aldı daha doğrusu hediye ettiler 5 kişiye tavsiyede bulunuyosun onlarda evlerine tanıtıma çağırırlarsa alsınlar almasınlar yıkama aparatlarını ücretsiz veriyolar bi araştır hala devam ediyo mu diye
bu arada bizde emekliyoruz offff evin karışmadık yeri kalmıyoyerde değişik bişey gördü mü çığlık çığlığa o yöne doğru koşuyo sanki ve emeklemeyle birlikte ayağa kalkdık sıralıyoruz
canım güle güle git güle güle gel inşallah bi terslik çıkmaz güzel geçer tatilin
canım inşallah rontgende de bişey çıkmaz
selam kuzular nasılsınız bakalım esım ızne ayrıldı bende eve verdım kendımı perdeler camlar kapılar mutfak bıttı bırtek salon supurulecek halılar sılınecek ve banyo porçozlenecek offfffffff
ah bu temizlik bi gün öldürcek bizi bende kaç gündür uğraşıyorum yeni bitirdim bi halıları fırçalıycam kız ayaklanınca daha bi zor oldu önümde arkamda dolanıyo yaaa süpürgenin peşinde sanki o süpürcek

canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun bende hep derim kimse hastalanmasın ben hastalanıyım evladın hasta oldumu çok zor

Anıl'ım çabucak çıkarır dişlerini inş.
yalnız şu dikkatimi çekti ne olmuyo dersen ertesi gün oluveriyor vallahi
erdin mi ne ? :)))))çok içten istiyorsun galiba birazda bizim için dua et be canım baksana saat kaç ayaktayız (((

fundam teşekkür ederim canım. önceden bekonun 2000w süpürgesini kullanıyordum ondan daha az sesi. bilmem bana çok gelmedi. adamın anlattığı gibi bi süre sonra evde tozlanma falan fazla olmuyormu gerçekten?
belkide benimki eski model olduğundan sesi çoktur olmazsa bunu verip yenisini alsam
mesela peki ada uyurken çalıştırsan uyanırmı ?
evet adamın dediği doğru devamlı süpürürsen belli bir süre sonra tozlanma azalıyor ve gecikiyor bunu mobilyalarıdan anlarsın zaten

günaydın mı desem iyi gecelermi karar veremedim :))
çünkü bizim cadı gecenin bir yarısı kalktı şimdi uyudu sıpa
ben de yatayım bari öğlene kadar uyuruz artık :)))
öptüm hepinizi

teşekkürler kızlar vall artık düzelsin idil yazık ya küçücük
şehnazcım soğuk buhar makinası aldık umarım işe yarar

valla aslıcım yaa çok haklısın hangi ara doğdularda hangi ara büyüdüler hiç bilmiyorum hele o doğduktan sonra zaman daha bi hızlı geçer oldu takıp edemıyorum gunları artık

deryacım canım çok geçmiş olsun İdil'im bi türlü kurtulamadı hastalıktan kuzum benim acil şifalar diliyorum canım tez elden iyileşir işallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kankicim canım hayırlı olsun hayatım artık bişey kalmamış pek çok kısa zamanda patlar artık onlar huysuzluklarda başlar umarım canım en hafif şekliyle atlatırsınız temiz kalpli kankım benim opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize
dün Ada'nın 4. dişide patladı şimdi üstte 2 altta 2 oldu onun huysuzlugu var biraz ama onada razıyım artık

günaydııın :icecream:

buketcim saol tatlım

ayşegülcüm halı yıkama aparatını ücretsiz verdiler bana da şimdi kampanyada dedi adam 6 aydır falan böyleymiş yani müşteri götürmedim. ama göstermedi nasıl kullanacağımı kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra falan halılardan daha temiz su çıkmaya başladığı zaman çağırın göstereyim dedi

fundam vala yaptığı iş aynıheralde bi tek sesi için o kadar para verme bence eğer arızası falan yoksa boşver. ben ada uyurken yürüyemiyorum bile kaydirigubbakcemile3 çıt sesine uyanıyor çünkü çok kötü bişey ama alıştı bi kere

damlacım hayırlı olsun dişleriniz bi foto koy görelim cimcime nasıl tatlı olmuştur şimdi :)

herkese günaydınlar..
geçmişi okuyamadım son sayfadan alıntılarla baktığım kadarı ile..
buketcim anılcım inşallah patlatır dişlerini sağsalim ağrısız..
adaya maşallah emeklemeye başlamış yerim onu ben..
öteki adayada maşallah 4.dişi çıkmış..bal bal..
idile üzülme canım dert etme derya sağlıklı olsunda varsın kilo almasın.çok dert etme sende..
bizde ne diş ne emekleme var.sadece yürüteciyle dolanıyor alya.9.ayını sürüyor diş yok.sağlıklı olsunda önemli değil diyorum bende..
işte böyle kızlar..

günaydın canlar....
diş çıkaran bebeklerimize hayırlı olsun, emekleyen bebeğimizede.. darısı bizim başımıza inşallah :)))
tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun.... (dün yazamadım kusura bakmayın)

meriç iyi hala iki dişmiz var, emekleme yok, ama yuvarlanıyor durmadan, bide yatarken oturur vaziyete gelebiilyor... :)) koltuk kenarlarına tutunup oyun oynuyor... :)))) bi de atiyeden salla yı duyunca resmen oynuyor aman yarabbi ben bunları yerim ya... hepsine maşallah....

gülşahcım bizde de emekleme yok hayatım :)))

özgecim işallah bıcırıgımın fotosunu en kısa zamanda koyarım ama bilgisayara pek atamıyorum fotolarını oyuzden koyamıyorum yoksa ne fotolar koyacaktım bu zamana kadar
meralcim ve gülşahcım emeklemeyen bebek çabuk yürür derler sizinkide öyle olacak galiba birden yürüyecek benim eltimin oğlu hiç emeklememişti hemen yürüdü

Evet Fundacım hakikaten benimde dikkatimi çekti :roflol:
-Beşikte kalkamıyo daha dedim ertesi gün düşmekten kurtardım.
-Dişler iki taneyle kaldı dedim,yine ertesi gün dişetleri kabardı..
Erdimmi ne opuyorumnanaktan
Acaba şimdi ne desemCADIARZU mesela"annecim seni çok seviyorum" desin (hadi bakalım diyemezkiii diyemezkiiii ) delikafadulden

Sağol kankicim. İnşallah hemen patlar. Yawrum ağzı açık burnu büzük gibi duruyo :)) damağı alt dişlerine değip acıyo herhalde senağlama

Günaydın kızlar akşam calpol etkisini gösterdi herhalde çok huysuzlanmadı kuzum.. Ama ağrısı oluyo az önce yine kulaklarını tutuyodu,yine calpol verdim. Uyuyor şimdi. Uyansında gezelim biraz baari. Hava dünde,bugünde çok güzel. Tam gezme havası. Bugünleri değerlendirelim güneş alsın yawrum biraz.
Nasıl olsa bayramda evde değilim, yine Manisaya gidicez. Bayram temizliği olayımda yok yani .

kankicim maşallah canım leyleği havada görmüşsün galiba gez tabii yaa benim içinde gez bu havaların tadını çıkarmak lazım hakikaten bida uzun bı sure olmayacak bu havalar

Gezin gezin..Ben bu ara hep dışarlardayım valla bugün babamlara gitmem gerek ama mıçımı kaldıramıyorum.Alyada uyuyor zaten..offakannehir
Bayramda biz buradayız zaten ne alternatifimiz varki benimki de lafdelikafadulden
Kızlar cici olarak ne giydireceksiniz kuzulara facede gerçi görüyoruz ama buraya balık açsakmı?
Biz dün aldık Alyaya gene.Teyzesi aldıkça alıyor.Sizdede öyle oldumu kızlar.Giymediği giyemediği o kadar kıyafeti varki.Birde küçülenler oldu.Hepside iyi yerlerden alınınca eskimedide.Pırıl pırıl.Bu arada küçülenleri ne yapıyorsunuz?
Anlatayım Alyaya ne aldığımız.Topic açarsak orayada foto eklerim.Mothercaredan askıda 3 lü badiler varya öyle badi aldık krem,açık pembe ve tatlı yeşil renkleri.Altına krem rengi pantolonu vardı daha önce b&g den almıştık hiç giymemişti üzerine bu badilerden birini giyer.ÜZerinede kürk yelek aldık böyle kahverengi gibi pofur pofur.Altınada yine kürklü putsi gibi aldık ama dışardada giyebileceği tarzda.Çok tatlı görseniz.Tam kokoş oldu.
2.günü yine bir elbise almıştık ona onu giydiririm diyorum.
3.günüde o aldığımız badilerden biriyle giymediği bir pembe pant giydiricem.
Bu arada kızlar nikeda bebek ayakkabıları 43 ytl ye düşmüş 1 yaş için.bilginize.
Ammada yazdım hesositososito

offf sinirlerim çok bozuk kız uyumuyo hep ağlıyo biri tepemde ceviz kırıyo altdaki temizlik yapcam derken kapıları çarpiyo 1,5ay olcak hastalanmadım off boğuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…