2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun tekrar ARdime , insallah iyi sonuclar alicaksiniz :))

benımda hastaneden 2 arkadasım domuz gribi oldu su ası galıba 1 hafta sonra korumaya baslıyomuş inş. korur valla psikopat gıbı oldum ellerımı devamlı yıykıyorum maskeyle calısıyorum Özgecım bende alıcam salıncak nasıl bişiy aldın Şehnazcım gecmiş olsun ardaya inş. önemlı bişiy yoktur Sibelcim hayırlı olsun asılarınız

Tesekkürler canim.. Insallah bir ise yarar ve ikinci asiyi yaptirmazlar yaaa....

Ne kötü birsey ya bu salgin ne olursa olsun yavrularimiza olmasin INSALLAH

özgecim yeni salıncağınız ve kürkün hayırlı uğurlu olsun
ada fıstığı içinde bol bol eğlensin inş.

şehnazım çok üzüldüm canım ardiye kıyamam ben onaaa
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
oralarda nazar mı değdi ne çocuğa aman dikkat et canım
inş. sonuçlarınız iyi çıkar bizi habersiz bırakma

özgecim güle güle kullanın canım neşeyle sağlıkla binsin salıncağına
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

şehnazım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıka sonuçlar kıyamam ben onun kollarına canım benim

canım ümit salıncak diye google dan aratırsan çıkıyor ondan aldım tentesini takmadık onun yerine oyuncak astık baya oyalıyor adayı sositososito

özgecim yeni salıncağınız ve kürkün hayırlı uğurlu olsun
ada fıstığı içinde bol bol eğlensin inş.
teşekkür ederim seri katilim benim :1hug:

sabah dr a götürdük adoşu hem aylık kontrol hem de biraz öksürüyordu önemli bişeyi yokmuş hafif kızarıklık varmış boğazında ilaç verdi bugün kullancaz bakalım. boyumuz 74 cm kilomuz 10500 gr olmuş. bizimki başladı orda konuşmaya dr un sağını solunu çekiştiriyo,dr boğazına bakmak için ışık tutuyo ada onu yakalamaya çalışıyo baya güldürdü adamı :)) dr erken konuşcak dedi ya bakalım :)

teşekkür ederim seri katilim benim :1hug:

:lepi::lepi:

kocaman bir maşallah adaya önemli birşeyinin olmamasına sevindim onunla geçmiş olsun ilaçla hemen atlatır inş.
iyice kilo aldılar artık kucakta da zor taşınıyorlar allah hepimize kolaylık versin

funda ve özge teyzeleri cok mteseküpr ederiz

bu arada adacigimada cok gecmis olsun ve masallh koca bi genc kiz olsu ya fisdigm benim

herkesede iyi hafta sonlari ins sorunsuz
saglikli ,mutlu bi hafta sonu gecirisiniz

teşekkürler teyzesi evet ya zaten ada artık kucakta durmak istemiyor ya yürütecinde durcak hanım yada koltuğa falan dayıcam ayakta durcak yoksa sinirleniyor arada bi r oturuyor

funda ve özge teyzeleri cok mteseküpr ederiz

bu arada adacigimada cok gecmis olsun ve masallh koca bi genc kiz olsu ya fisdigm benim

herkesede iyi hafta sonlari ins sorunsuz
saglikli ,mutlu bi hafta sonu gecirisiniz
teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan

hellöö gençlik.....
okuyorum yazamıyorummm fırsatım yok..ama herkes iyi yaa önemli olan oo..Şehnazım özlettin kendiniiii özgecim adoşuma geçmiş olsun tombalak kuzuuumaaa....

şehnaz özge geçmi
ş olsun salıncağınızda hayırlı olsun
domuz gribi aşısı olacam pazartesi dru idil çoz zayıf diye yaptırma dedi
bizim burdada çıktı mecburen olacam kızım için

hellöö gençlik.....
okuyorum yazamıyorummm fırsatım yok..ama herkes iyi yaa önemli olan oo..Şehnazım özlettin kendiniiii özgecim adoşuma geçmiş olsun tombalak kuzuuumaaa....

şehnaz özge geçmi
ş olsun salıncağınızda hayırlı olsun
domuz gribi aşısı olacam pazartesi dru idil çoz zayıf diye yaptırma dedi
bizim burdada çıktı mecburen olacam kızım için

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

Selam kızlaaar ben geldim. Kimsecikler yok ama olsun..
Bu arada 10. aya girdik maaşallah yaşımıza doğru gidiyoruz.

Melekcim dün tosunpaşam beşikte ayağa kalkmış düşmeden yakaladım. Alt kata indirdim beşiğini. Gözümüzaydın :))))
Daha yeni konuşmuştuk dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…