özgecim hayırlı olsun canım güle güle kullan kaça aldın hayatım
teşekkürler kızlarsevindim sınavlarının iyi geçtiğine,
kariyer de yaparım çocukda diyorsun yani.
3.dişinizde hayırlı olsun
bizde hala tık yok ama ağzı ateş gibi
canım hayırlı olsun saglıklı gunlerde kullansın.
hangi modeli ne kadara aldınız?
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 internete neden foto yüklemiyorsun ? merak ettimmerhabalar bayanlar...
uzuuuuuuuun bir aradn sonra burdayım..
okul ev selen bir de kociş pek fırsat bulamıyorum kk ya gelmeye gelsem bile yorumları okuyup çıkıyorum....
yazmaya üşeniyorum bile artık...
bizden haberlere gelince selenim dişini çıkardı çok şükür sorunsuz bir dönem oldu...
annemler buradaydı kız kardeşim farketti çok sevindik hemen bir diş buğdayı yaptık onlar gitmeden...
resimleri eklemeyi çok isterim ama internete foto yüklemeye korkar oldum inanın...
kolay gelsin canım ya bi ton iş var ama adayla nasıl yapıcam bilmiyorum of of ofselam kuzular nasılsınız bakalım esım ızne ayrıldı bende eve verdım kendımı perdeler camlar kapılar mutfak bıttı bırtek salon supurulecek halılar sılınecek ve banyo porçozlenecek offfffffff
şehnazcım bunlar çok numaracılar panik yapma büyük ihtimalle bişeyi yoktur bizim cadıda öyle bakıcısı tüm gün bişeyi yok diyor ki çok güzel bakıyor ama ben eve girer girmez mutlaka bi öksürür dikkat çekmeye çalışıyorlar anacım işimiz çok zor bunlarla valla şimdiden işlerini biliyorlar valla parmaklarında oynatıyorlar bizi
hayırlı olsun şehnazım inşallah ciğerleri de temizdir ada da yapıyordu önceden öyle dikkat çekmek için:) çok fenalar gerçekten
selam gençlik...
off yaa bu bebeler göz açıp kapayana dek nasıl da büyüdüler :)))))
eski hallerini hatırladıkça hem hüzünleniyorum hem seviniyorum :))))
herşeyi anlıyor ve biliyorlarr artık ...........
selam bütün öğretmen arkadaşlar gününz kutlu olsun
nasılsınız kızlar biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
çok kötü öksürüyor sesi kısılmış
1 ay boyunca 1 gr bile kilo almamış
inanın artık psikolojim bozuldu
bu arada biz domuz gribi aşısı olduk simdilik bişey yok 2 gün oldu zaten
idil hasta olduğundan olmadı
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar aranızda buhar makinesi kullana varmı ben bugün siparişini verdim işe yarıyormu kullana varsa bi fikir verirmirsiniz