Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hellöö gençlik.....
okuyorum yazamıyorummm fırsatım yok..ama herkes iyi yaa önemli olan oo..Şehnazım özlettin kendiniiii özgecim adoşuma geçmiş olsun tombalak kuzuuumaaa....
şehnaz özge geçmi
ş olsun salıncağınızda hayırlı olsun
domuz gribi aşısı olacam pazartesi dru idil çoz zayıf diye yaptırma dedi
bizim burdada çıktı mecburen olacam kızım için
Selam kızlaaar ben geldim. Kimsecikler yok ama olsun..
Bu arada 10. aya girdik maaşallah yaşımıza doğru gidiyoruz.
Melekcim dün tosunpaşam beşikte ayağa kalkmış düşmeden yakaladım. Alt kata indirdim beşiğini. Gözümüzaydın :))))
Daha yeni konuşmuştuk dimi :)))
Geçmiş olsun canım dikkat et özellikle teması geç merdiven parmaklıklaına,düğmelere bile dokunma baari.. Allah korusun.bu arada bizim karşı komşularda domuz gribi oldu kızlar ya çok korkuyorum
ailece evde yatıyorlar 3 gün serum takılmış ateş düşmemiş şimdi biraz daha iyiler ama 2 kelimede bir öksürüyor çok halsizler hiç sormayın çok kötüler
o kendi kapısında ben kendi kapımda biraz konuştuk ama ona bile tedirgin oldum vallahi çünkü devamlı öksürüyordu
ne kadar kötü ya karşı komşum ama ben ne geçmiş oluna gidebiliyorum ne bi yardım edebiliyorum
öfffff bitsin bu kabus artıkkk
Geçmiş olsun canım kayısı çok iyi geliyor. Kuru kayısıyı kaynatıp suyuyla birlikte yedirdiğimde işe yaramıştı,dene istersen.Selam kizlar nasilsiniz?
Biz domuz gribi asisi olduk, esim biraz nezle gibi ama cok sükür hepimiz iyiyiz...
Sali günü olmustuk asi bundan sonrada birsey cikmaz insallah :))
Rüya kabiz oluyor anlamiyorum neden, birde Rüya baharatsiz olunca hic birsey yemiyor söyle tadi tuzu olucak herseyin bende atiyorum ama coook az tatli kasigi ucuyla vegeta ekliyorum afiyetle herseyi yiyor ... Bu kabiz olayi canimi skiyor Trden geldigimden beri öyle gelip gidiyor ((
Biraz önce domates-maydanoz-havuclu yulaf corbasi yaptim fazla sevmedi ama yulaf iyi geliyormus kabiza ..:)
Çok zor karar vermek yaa. Kafamız allak bullak oldu gerçekten.kızlar şimdi liyanın 2 doktorunu birden aradım aşı için ikiside kesinlikle vurdurun diyor yaaa
offf o kadar kararsızımkiii
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın kuzucuk.günaydın mart anneleri ve güzel mart kuzucukları :))
dün salıncak aldık ada bayıldı bayıldı odanın şeklini değiştirmek zorunda kaldık ama iyi oldu kaloriferin önünde 3 lü koltuk vardı onu kaldırdık bi de daha geniş gözüküyor böyle ev. bizim ev kutu gibi zaten eşyaların çoğu sığmadı aşağıda depoda duruyor maalesef ada salıncağın heyecanıylamıdır nedir 23.30 a kadar uyumadı oyun oynadı sesini soluğunu çıkarmadan :) ağlarsa uyutcaz biliyor o yüzden kendi kendine oynadı yaramazım herşeyin farkındalar artık ya cin gibi oldu bu sıpalar
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşeyi yoktur.hani arda kaan cok öksürüyo diyodumya 2 ayi gecgindir
bugun dr teyzesi cagi8rdi tekrardan gitdik
kan aldilar daha dogrusu almaya calisdilar yavrumun damarlari ayni bana cekmis hic belli olmuyodu delik desik oldu kuzumun kolari nasil agladi anlatamam o agladikca bende agladim dayanamadim.sali günü sonuclar belli olacak dr cigerler temizdr cünkü cigerlerinde bisi olsaydi atesi olurdu dedi büyük ihtimal bukar makinasi vercekmis onu kullanicaz eger tekrar gecmezse mecbur cigerlerinin filmi cekilecek
ins bisisi yokdur kuzumun
Maaşallah Adacığıma. Boncuk gözlüm çok tatlı çook.sabah dr a götürdük adoşu hem aylık kontrol hem de biraz öksürüyordu önemli bişeyi yokmuş hafif kızarıklık varmış boğazında ilaç verdi bugün kullancaz bakalım. boyumuz 74 cm kilomuz 10500 gr olmuş. bizimki başladı orda konuşmaya dr un sağını solunu çekiştiriyo,dr boğazına bakmak için ışık tutuyo ada onu yakalamaya çalışıyo baya güldürdü adamı :)) dr erken konuşcak dedi ya bakalım :)
Hoşbulduk canım. Geçmişe bakıyordum bende.hoşgeldin dünürcüm
evet artık yaşlarına az kaldı zaman ne çabuk geçiyor
kaza atlatmışsınız allah korumuş onunla geçmiş olsun canım
bukett senin tickerde 9 ay 3 günlük yaziyo benimkinde nie 2 ay 2 hafta kaldi yaziyo sen nereye basdinda öyle oldu bende öyle isdiyorummmmmmmmmmmmmm
sabah dr a götürdük adoşu hem aylık kontrol hem de biraz öksürüyordu önemli bişeyi yokmuş hafif kızarıklık varmış boğazında ilaç verdi bugün kullancaz bakalım. boyumuz 74 cm kilomuz 10500 gr olmuş. bizimki başladı orda konuşmaya dr un sağını solunu çekiştiriyo,dr boğazına bakmak için ışık tutuyo ada onu yakalamaya çalışıyo baya güldürdü adamı :)) dr erken konuşcak dedi ya bakalım :)
Selam kızlaaar ben geldim. Kimsecikler yok ama olsun..
Bu arada 10. aya girdik maaşallah yaşımıza doğru gidiyoruz.
hayırlı olsun tatlım maaşallah kuzucuğumaza ve de geçmiş olsun çok şükür atmamış kendini aşağıMelekcim dün tosunpaşam beşikte ayağa kalkmış düşmeden yakaladım. Alt kata indirdim beşiğini. Gözümüzaydın :))))
Daha yeni konuşmuştuk dimi :)))
teşekkürler dünürcüm opuyorumnanaktan
maşaallah gelınıme benım ne güzel kılo almıs boyuda uzun
gözün aydın tatlım sevindim opuyorumnanaktan teşekkürler bu arada damla teyzesi :))merhaba kızlar nasılsınız
sınava girdim ve geldim yazılıdan geçtim :) sözlüdende büyük ihtimalle geçtim onun sonucu acıklanmayacak yazı ile gelecek sonuc ama buyuk ıhtımalle kadroyu aldım :)
kızlar sizin içinde gezdim ve nefes aldım çok güzeldi oralar kısa kolluyla dolaştık ve banamısın demiyordu valla
fundacım komşularına çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun şimdi nasıllar bi gelişme var mı
özgecim salıncağınız hayırlı olsun canım ayrıca maşallah Ada'cıma yerim ben onu
şehnazcım kaan'a çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu iyi mi