2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar bayanlar...
uzuuuuuuuun bir aradn sonra burdayım..
okul ev selen bir de kociş pek fırsat bulamıyorum kk ya gelmeye gelsem bile yorumları okuyup çıkıyorum....
yazmaya üşeniyorum bile artık...
bizden haberlere gelince selenim dişini çıkardı çok şükür sorunsuz bir dönem oldu...
annemler buradaydı kız kardeşim farketti çok sevindik hemen bir diş buğdayı yaptık onlar gitmeden...
resimleri eklemeyi çok isterim ama internete foto yüklemeye korkar oldum inanın...

selam kuzular nasılsınız bakalım esım ızne ayrıldı bende eve verdım kendımı perdeler camlar kapılar mutfak bıttı bırtek salon supurulecek halılar sılınecek ve banyo porçozlenecek offfffffff

a.s. a.s. a.s. öğretmenlerim öğretmenler gününüz kutlu olsun iyiki varsınız a.s. a.s. a.s.​

özgecim hayırlı olsun canım güle güle kullan kaça aldın hayatım

sevindim sınavlarının iyi geçtiğine,
kariyer de yaparım çocukda diyorsun yani.
3.dişinizde hayırlı olsun
bizde hala tık yok ama ağzı ateş gibi

canım hayırlı olsun saglıklı gunlerde kullansın.
hangi modeli ne kadara aldınız?
teşekkürler kızlar

1.450 tl ye peşin aldık son çıkan modelini. biraz önce halıları bi de salondaki koltukları süpürdüm ya her halıda suyu değiştirmek zorunda kaldım resmen çamur çıktı zaten satan adam 1-2 ayda ancak temizlenir halılar dedi. halı yıkaması da varmış ben bilmiyordum. onu göstermedi şimdi yıkarsan çamur olur dibe çöker bütün kir diye. ada için çok iyi oldu tosba artık hep yerde geziyor yorgan seriyorum yere ama durmuyor ki yorganın üzerinde kaydirigubbakcemile3 bu arada ada emeklemeye başladı zemuszemus

emelcim kolay gelsin canım kendini heder etme yavaş yavaş yaparsın

melekcim sağol canım Ali Tuna'm nasıl iyi mi canım bi yaramazlık yoktur işallah

tuğbacım aynen dediğin gb oldu valla ark arkaya cıkıyor calgel ne zamandır kullanıyorum canım bayada faydası var dediğin gb

özgecim gözün aydın canım Ada hanım emeklemeye başlamış artık işin daha zor canım kolay gelsin
makineyide çok araştırdın ama sonunda en iyisini aldın canım annemdede var ondan oda çok mutlu ondada aynısı olmuştu çamur gb çıkıyordu su ki annem çok titizdir

evet işim zor uyuttuğum yerde bulamıyorum adayı :))) bizim halılar da daha yeni yıkamadan geldi 1 ay falan oldu bu kadar kir nasıl çıktı şaşırdım. bizim yolluğun rengi toz pembe gibi belki biraz daha koyudur ama nasıl kirlenmiş süpürdükçe rengi açılıyor ehuehu

merhabalar bayanlar...
uzuuuuuuuun bir aradn sonra burdayım..
okul ev selen bir de kociş pek fırsat bulamıyorum kk ya gelmeye gelsem bile yorumları okuyup çıkıyorum....
yazmaya üşeniyorum bile artık...
bizden haberlere gelince selenim dişini çıkardı çok şükür sorunsuz bir dönem oldu...
annemler buradaydı kız kardeşim farketti çok sevindik hemen bir diş buğdayı yaptık onlar gitmeden...
resimleri eklemeyi çok isterim ama internete foto yüklemeye korkar oldum inanın...
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 internete neden foto yüklemiyorsun ? merak ettim

selam kuzular nasılsınız bakalım esım ızne ayrıldı bende eve verdım kendımı perdeler camlar kapılar mutfak bıttı bırtek salon supurulecek halılar sılınecek ve banyo porçozlenecek offfffffff
kolay gelsin canım ya bi ton iş var ama adayla nasıl yapıcam bilmiyorum of of of

selam herkese benim çok işim var valiz topluyorum bayram seyahatimiz yarın başlıyor önce bursa sonra çkale off offf :sinifsinif: yine 1 hafta içinde bol hava değişimi. yine uykular şaşacak istah kaçacak umarım birde nezle olmayız. gecen bayram nezle oldukta zor atlattık ve yine bayram geldi. valla çok stres oldum gerçi 1 ay önceden basladı stres ama neyse. çok işim var ya okudum biraz geçmişi ama yorum yazamadım öpüyorum herkesi adanında yeni dişleri hayırlı olsun o dişleriyle hep gülsün inşallah uzun süre giremem herhalde şimdiden herkese ii bayramlar ögretmenlerinde ögretmenler günü kutlu olsun. kızımda teyzelerine bişeyler yazsın k lşöğüw-mw0q2

bütün ögretmelerin ögretmenler günü kutlu olsun....

bu sabah kan testi sonuclarimizi aldik
ve hic bisi cikmamis dr a dedik peki bu cocuk 2 ayi gecgindir nie öksürüyo bize normal demezmi sinir oldum neyse dedik biz ginede cigerlerine bakdrmak isdiyoruz hastaneyi aricaz esim gelince randevu alicaz bakalim cigerlerdede bisi yoksa bu bizi kandiriyo et eet güle bilirsiniz belki ama cok kandiriyo bizi öksürüyomnus gibi yapiyo off dleircem valla ins cigerlerdede bisi cikmaz​

şehnazcım bunlar çok numaracılar panik yapma büyük ihtimalle bişeyi yoktur bizim cadıda öyle bakıcısı tüm gün bişeyi yok diyor ki çok güzel bakıyor ama ben eve girer girmez mutlaka bi öksürür dikkat çekmeye çalışıyorlar anacım işimiz çok zor bunlarla valla şimdiden işlerini biliyorlar valla parmaklarında oynatıyorlar bizi

hayırlı olsun şehnazım inşallah ciğerleri de temizdir ada da yapıyordu önceden öyle dikkat çekmek için:) çok fenalar gerçekten

selam gençlik...
off yaa bu bebeler göz açıp kapayana dek nasıl da büyüdüler :)))))
eski hallerini hatırladıkça hem hüzünleniyorum hem seviniyorum :))))
herşeyi anlıyor ve biliyorlarr artık ...........

özgecim güle güle kullan canım bende 3-4 senedir kullanıyorum onu çokda memnunum yalnız sesi biraz fazla gibi geliyor bana son çıkanlarında öyle mi?

selam arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz.... günümüzü kutlayan herkese teşekkürler...opuyorumnanaktan

selam bütün öğretmen arkadaşlar gününz kutlu olsun
nasılsınız kızlar biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
çok kötü öksürüyor sesi kısılmış
1 ay boyunca 1 gr bile kilo almamış
inanın artık psikolojim bozuldu
bu arada biz domuz gribi aşısı olduk simdilik bişey yok 2 gün oldu zaten
idil hasta olduğundan olmadı

kusura bakmayın geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar aranızda buhar makinesi kullana varmı ben bugün siparişini verdim işe yarıyormu kullana varsa bi fikir verirmirsiniz

fundam teşekkür ederim canım. önceden bekonun 2000w süpürgesini kullanıyordum ondan daha az sesi. bilmem bana çok gelmedi. adamın anlattığı gibi bi süre sonra evde tozlanma falan fazla olmuyormu gerçekten?

deryacım çok çok geçmiş olsun ya düzelsin artık idilim :KK43:(

ben buhar makinesi kullanıyorum canım özelikle ada hastayken yanaştırıp koklatıyordum çok işe yarıyor burnu tam açılmasa da baya rahatlıyordu ayrıca normalde de daha rahat nefes alıyor iyi yapmışsın sipariş vermekle

şehnazcım bunlar çok numaracılar panik yapma büyük ihtimalle bişeyi yoktur bizim cadıda öyle bakıcısı tüm gün bişeyi yok diyor ki çok güzel bakıyor ama ben eve girer girmez mutlaka bi öksürür dikkat çekmeye çalışıyorlar anacım işimiz çok zor bunlarla valla şimdiden işlerini biliyorlar valla parmaklarında oynatıyorlar bizi

ins canim dedigin gibidir valla insan cok telaslaniyo
ayy yerim o bicirigi ben ya napsin anencigini babacigini özlüyodr yavrucak

hayırlı olsun şehnazım inşallah ciğerleri de temizdir ada da yapıyordu önceden öyle dikkat çekmek için:) çok fenalar gerçekten

ayy cnm saolasn ins temioz cikar
yarina aldik randevuyu sabahdan gidiyorz hadi bakalim hayirlisi

selam gençlik...
off yaa bu bebeler göz açıp kapayana dek nasıl da büyüdüler :)))))
eski hallerini hatırladıkça hem hüzünleniyorum hem seviniyorum :))))
herşeyi anlıyor ve biliyorlarr artık ...........

valla aslicim
bende arada eski fotolara bakarken bi tuhaf oluyorum en cokda gecen seneki halimmiz aklima geliyo
karnimizin icindelerdi biran evvel kavusmak isdiyoduk onlara
ayy simdi daha güzel ya kolarimizin aralarinda isdersek seviyorz mincikliyorz
allhim bebelerimizi bizden ayirmasin ins

selam bütün öğretmen arkadaşlar gününz kutlu olsun
nasılsınız kızlar biz yine hastayız idil yinbe çok hasta
çok kötü öksürüyor sesi kısılmış
1 ay boyunca 1 gr bile kilo almamış
inanın artık psikolojim bozuldu
bu arada biz domuz gribi aşısı olduk simdilik bişey yok 2 gün oldu zaten
idil hasta olduğundan olmadı

kusura bakmayın geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar aranızda buhar makinesi kullana varmı ben bugün siparişini verdim işe yarıyormu kullana varsa bi fikir verirmirsiniz

cnm cok gecmis olsun
ben kulaniyorum buhar makinasi
cok da memnunum daha yeni aldim sayilir bi kac ay oldu ama asiri derecede memnun kaldim hatta bizim bile isimize yariyo mesela öncelerde peteklere asli olan su kabi gibi seyler yetersiz kaliyodu insanin cok uykusu geliyodu petekler yanarken ama buhar makinasi aldigimizdan beri hem dinc bi sekilde oluyoruz hem burnumuz tikanmiyo onun gibi cok güzel etkileri var tavsiye ederim

X