2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nebilim ben iki tane elyaf yorganı yatağın boyutlarında katlamaya çalışıp koydum yatağıda üstüne ohh mis gibi oldu

tamam ben bi koşu gelip yapayım adacığımın yatağını :))
onun o ağır gelen popişini yerim ben :)

ısır funda teyzesi çok hoşuna gidiyor kızımın popişini ısırınca :))))

bugün yine inle cin top saklambaç oynuyolar burda

valla ya bi bizim çenemiz düştü
neyse olsun topiğimizi canlı tutalım
nöbetçi üye olduk bugün :)))))))))))

selamlar herkese,
nasılsınız güzel hatunlar?
ben iyiyim koşuşturuyorum okul,ev, kurs, ozan sınavlar baya yoğunum ozandan fırsat buldukça sınav okumaya çalışıyorum. ozanın hala burnu tıalı hasta olan bebişler ve anneler varsa geçmiş olsun diyorum çokk özledim hepinizi. öpüyorum kuzucuklarımı

damlacımmmm hoşgeldinnn
bizde çok özledik seni
ara ara gel haber ver bize
ozanıda senide çok öptümmm

nöbetçi üye gezmeye gidiyorr :)))
burda hediyelik fuar açılmış bi gezip geleyim ben
özge özgürlüğün tadını çıkar lakin geldiğimde bu saatlerini çok arayacaksın elimde bir sürü poşet var :)))

nerdesin gelmemişsin hala ben seni kaçırayım muz kabuğu atayım ayağına da gör :)))

damlacım biz de özledik seni karakuzuma çok geçmiş olsun tekrar

yok çıldıracam bu üçüncü yazısım bu ilgisayar beni deli edecek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nasılsınız arkadaşlar ya okadar alıntı yaptımd güme gitti iyiyimi aklımda kalanlar neydi yavv
haa alituna maşallah sana
özge nasıl zayıfladın banada söyle acilen ihtiyacım var yoksa yakında kilodan patlıycam
damlacımda gelmiş karakuzu hastamı okuyamıyorumki bu pc yüzünden
süheyla kız coşmuşun anacım SÜHEYLANIN ESPRİ AÇILIMI yürekten destekliyorum
bize gelince İDİL BUGÜN EMEKLEMEYE BAŞLADI ASKERLER GİBİ SÜRÜNÜYOR MERCİMEĞİM

istanbul anadolu yakası 2009 mart anneleri oyun gurubu kuralım bebişlere ne dersiniz?

nerdesin gelmemişsin hala ben seni kaçırayım muz kabuğu atayım ayağına da gör :)))

damlacım biz de özledik seni karakuzuma çok geçmiş olsun tekrar
geldim geldim de biraz geciktim
10 gibi dödük eve yemekdi bulaşıktı liya hanımın maması altı uyuması derken bu saati buldum
çok güzeldi hediye fuarı herşeyi alasım geldi :))))
çok güzel duvar stickleri aldım çokda ucuza
özge şimdi bakıyorum muz kabuğuna basmışmıyım :))

Selam Kizlar!!
Nasilsiniz?
Hergün misafir felan :))
Ali tunaya badem gözlüme masallah :))
Rüya hep sürünerek emekliyordu bugünden itibaren oda yok artik fino gibi geziniyor ortalikta:)
Öptüm hepinizi!!
Iyi aksamlar

deryacım ben zayıflamak için yardım alıyorum ücretli ama istersen özelden açıklama yapabilirim.o mercimeğim popişini ısırırım ben :))

funda ya bende gelmek istiyorum fuara bana ne banane :)) bu arada muz kabuğunada bastın poşete de girdin :)))

günaydın hatunlar pazar günü sabah sabah kimse yok yine burda adoş hanım uyudular ben de gidem kocamı dürtem kaldıram canım sıkıldı sırnaşık şey :jeyyar:

günaydınnnn
bizde bilindiği üzere geç kalktık kahvaltımızı yaptık
şimdi liya uyayacak inş. bende biraz kendime bakayım süslenip püsleneyim akşamüstü planlarım var :)))

slmlar herkese
nasilsiniz bakalim güzel annisler
bizi soracak olursaniz hep hasta hep hasta
yavrum tr den geldiginde beri iyilesemedi drlara götürüyorz normal diyo
öksürük hic kesilmiyo
neyseki kilosu iyi 10 küsür kilo olmusuz
boyumuzu ölcmedi ama 1 yasinda üzerindemis boyumuz maslalh 86 beden pantolonlar giyiyo oglum dalyan gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3
sizler nasilsiniz nasil gidiyo bebeisler nasil

bu arada süheyla sen beni msn denmi sioldin nie hic yoksun kizginim sana haberin olaa

gel canım gel ben seni nerelere götürürüm sen gel yeterki :))))
şimdi kaçacağım :))
günaydın hatunlar pazar günü sabah sabah kimse yok yine burda adoş hanım uyudular ben de gidem kocamı dürtem kaldıram canım sıkıldı sırnaşık şey :jeyyar:
yazık ya ne istiyosun adamdan bırak uyusun adam sen kaçırma işleriyle tarlanla uğraşsanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…