hoşgeldin şehnazcımslmlar herkese
nasilsiniz bakalim güzel annisler
bizi soracak olursaniz hep hasta hep hasta
yavrum tr den geldiginde beri iyilesemedi drlara götürüyorz normal diyo
öksürük hic kesilmiyo
neyseki kilosu iyi 10 küsür kilo olmusuz
boyumuzu ölcmedi ama 1 yasinda üzerindemis boyumuz maslalh 86 beden pantolonlar giyiyo oglum dalyan gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3
sizler nasilsiniz nasil gidiyo bebeisler nasil
bu arada süheyla sen beni msn denmi sioldin nie hic yoksun kizginim sana haberin olaa
sanada iyi pazarlar böcüğümgünaydın iyi pazarlar herkese
günaydın iyi pazarlar herkese
hoşgeldin şehnazcım
özledim seni görüşemiyoruz
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir.
ama kilosununda boyununda maşallahı var
canımmm hiç kıyamam ben oğluma biran önce çıkarırda kurtulur inş.sanada iyi pazarlar tatlimm
bende seni cokkk özledim yaa
msn dede yoksun off sohbetlerini özledim valla
gerci bende pek giremiyorum msn ye anca geceleri isde
ardim rahatsizya
bide suan 4 dene birden dis cikariyo 3 tane cikti atdan simdi üstekiler cikiyo yavrucum hem öksürük hem disler derken mafoldu
liyam napiyo onuda cok özledim yaopuyorumnanaktan
canımmm hiç kıyamam ben oğluma biran önce çıkarırda kurtulur inş.
yine sohbetlerimiz başlar inş. şu ufaklıklar bi kendilerine gelsinlerde
liya da iyi ama onu da dişleri çok değiştirdi. huyu değişti. uyku düzeni altüst oldu bakalım sabırla geçecek bu günler diye bekliyorum ama o gün diloş üst dişler daha da zor deyince yıkıldım vallahi :)
selam arkadaşlar ben grip oldum bir iki gün ateşim falan çıktı şimdi iyiyim şükür sizlerden naber..
maaşallah ardiye ve de çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona inşallah hemencecik çıkarır da kurtulur yavrumslmlar herkese
nasilsiniz bakalim güzel annisler
bizi soracak olursaniz hep hasta hep hasta
yavrum tr den geldiginde beri iyilesemedi drlara götürüyorz normal diyo
öksürük hic kesilmiyo
neyseki kilosu iyi 10 küsür kilo olmusuz
boyumuzu ölcmedi ama 1 yasinda üzerindemis boyumuz maslalh 86 beden pantolonlar giyiyo oglum dalyan gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3
sizler nasilsiniz nasil gidiyo bebeisler nasil
bu arada süheyla sen beni msn denmi sioldin nie hic yoksun kizginim sana haberin olaa
canım çok geçmiş olsun iyiyiz bizde kudurmakla geçiyo günler :))selam arkadaşlar ben grip oldum bir iki gün ateşim falan çıktı şimdi iyiyim şükür sizlerden naber..
teşekkürler tatlım sana da iyi pazarlar gerçi gün bitti ama :)))günaydın iyi pazarlar herkese
olurmu ben ayaktayım o da uyansın naniknanikgel canım gel ben seni nerelere götürürüm sen gel yeterki :))))
şimdi kaçacağım :))
yazık ya ne istiyosun adamdan bırak uyusun adam sen kaçırma işleriyle tarlanla uğraşsanaa
çok geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsınselam arkadaşlar ben grip oldum bir iki gün ateşim falan çıktı şimdi iyiyim şükür sizlerden naber..
eski kıyafetleri giymek insanı nasıl mutlu ediyor değil mi? :)) sanki yeni almış gibi seviniyorum :))sonunda eski yatak odamıza kavuştuk aman ya ne zormuş.. kociş kalktıktan sonra değiştirdi düzeltti odaları ada yürüteciyle evde koştururken yatak odasını gördü hhiiiihhh dedi bi koştu içeriye nasıl sevindi kuzucum nasıl tanıdı:) sonra benim eski kıyafetlere baktık çıkardık üstüme gelenleri eski kıyafetlerimin bazılarına giriyorum artık pek bi mutlu oldum :)) sonra da dışarıya çıktık kızıma ayakkabı aldık yazlıktı hep ayakkabıları iyi oldu biraz da gezdik geldik
sonunda eski yatak odamıza kavuştuk aman ya ne zormuş.. kociş kalktıktan sonra değiştirdi düzeltti odaları ada yürüteciyle evde koştururken yatak odasını gördü hhiiiihhh dedi bi koştu içeriye nasıl sevindi kuzucum nasıl tanıdı:) sonra benim eski kıyafetlere baktık çıkardık üstüme gelenleri eski kıyafetlerimin bazılarına giriyorum artık pek bi mutlu oldum :)) sonra da dışarıya çıktık kızıma ayakkabı aldık yazlıktı hep ayakkabıları iyi oldu biraz da gezdik geldik