2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla güzel esmer güzeli ama ben daha güzelim.yalnız anamın anası anamdan güzelmiş.teyzelerimde anamdan güzeldir.ha bide küçük teyzem varki o hiçbirine benzemez,onun için onun başkasından olduğunu düşünüyoruz.tüpçü diycez ama o dönemde evlerde tüp yok tüpçüyü eledik.sütçü desek evde inek varmış(çok çalışan anlamında değil burdaki inek gerçek anlamında kullanılmıştır) e bu durumda eve neden sütçü gelsin dimi.o zaman dedem anneannemi aldatmışta ebe çocuklarımı karıştırmış.bak şimdi kafam karıştı.yaa böyle zor sorular sormayın ama bana yaaa delikafadulden
süheyla çok alemsin yaa :roflol:
havandasın yine zemuszemus

evet havamdaydım ama az önce İnci havamı aldı:)yorgunum dostlarım yorgunum yorgun:)seneye çekiliş yapalım ama herkes bana alsın.hatta birleşip alın pırlanta yüzük falan kabulümdür.şimdi hediyenin büyüğü küçüğü olmaz deyinde göreyim :roflol:

Fatma kız okurken ne kadar üzüldüm mesajını.. Benimde hiç komşum yok. Kafa dengi birileri, yok tam mahalle kadınları paylaşım yok yani. Yakın olsaydı ben gelirdim hem de börek de varmış. Hem de Ecrin Eylül ü görmüş olurdum..

Valla buluşma ayarlamaya da korkuyoruz alışveriş merkezlerinden de korkar olduk.
Bebeklerimizde artık diğer bebeklerin farkındalar iyi olurdu bakalım artık.

Kızlar flour kullanıyormusunuz. Yaa ben suyu değiştirecem Erikli alacam. florun cok olması mı ıyıydı az olması mı ))

özge sen o dediğin yere üyemi oldun öylemi yardım aldın ve işe yaramış sanırım da ne kadar zamanda ne kadar verdin?
evet canım çok işe yaradı hatta hayatımı kurtardı diyebilirim ben 3 ay kadar oldu başlayalı 21 kg verdim. doğumdan sonra toplamda 36 kilo etti. ordaki kitabı okumuştum ilk başta. sonra tel no var aradınmı yardımcı oluyorlar ama maalesef ücretli :KK43:

Selamlar kızlar,

5 Gun gecıkmelı aylık kontrolumuze gıttık bugun. Alı Tuna'mın hala dısler yok. 4.aydan beri kabarık bir şekilde diş etlerimiz bekliyoruz. Doktor bazen olabiliyor böyle dedi. 8260 gr 75 cm baş da 44 cm. Bu çocuk boya veriyor dedi. Boy artması da gelişimin bir göstergesi dedi. Üzülme dedi :KK43:(((((((
Gelişimi gayet iyi çocuğun dedi. Herkese gülücükler atınca orayı burayı kurcalayınca öyle der tabi

Aslı o bahsettiğin bağışıklık güçlendirici ilacı sordum gerek yok dedi.

Benimkisi genelde her zaman olmasada ağzı açık uyuyor onu sordum.Geniz eti olsada 2 yasından once bısey yapılmaz dedi. Geceleri horluyormu diye sordu yok dedim o zaman geniz eti de yoktur korkma dedi :))

Yakında yürür bu dedi. Bu ay başka doktora gittik bakalım sevdik sanırım doktorumuzu.ne var sa erkek doktorlarda var ehuhehe:))

Balık kıyma tavuk suyu yesin dedi. Tavuk dışındakileri ağzına sokamıyorum dedim.:)

Ben ise hamileliğimde tavukdan tiksinmiştim. nasıl oldu da bu çocuk bi tek onu yiyor anlamadım.
Hamilileğimde çok muz yedim balık yedim bunları ağzına sokamıyorum.

Yani hamilililte neyi çok yersen çocuk onu sever olayı faso fiso arkadaşlar :)

ay çok yazdım sizler iyimisiniz?
maaşallah ali tunama
yok ya ben de hamileliğimde et yedim baya ama adanın ağzına sokamıyorum :)

selam arkadaşlar ancak gelebildim su anda ben bilgisayarın baındayım kızımda masanın altında bacaklarımı kemiriyoŞeniz resmen savas yasıyoruz mama yemek tam bir savas oldu bizinm için. kasıgı tutuyo savuruyo agzına götürürken ee her iki elinide tutunca hangi elimle yedircem yemek vella midem kasılıo artık. hoppalamız yok yürütecide dr tavsiye etmedi. playskooll ilk arabam var ama yaramazlık yapmak varken o kesmio kızımı. ilk baştan havlu koyuyodum sırtına ama hem gögsü hem bacakları hem kolları terlio anlayacagınız mecburi üst degişiyoruz. yogurt manyagı olan kızım artık yogurt yerken bile savasa sokuo beni. ne tv açabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum. bana bi çare dostlar ama ne çare? birtane bile görüştüğüm komşu arkadaş yok yarabbi acaip bir yanlızlık içindeyim. evet kızım var ama insan oturup sohbet edecek kafa dengi birini arıo. geçen eşimin teyzeleri misafir geldi börek yaptıydım. yemediler fazlada kalmadılar. 1 tepsi sıcacık milföy tepsisi karsımda düşündüm ah birisi olsada arasam sıcak milföyüm var çayı demliyorum hade gel desem ama yok anasını satayım ne yanlızlık be:KK43: bu zamana kadar hep çevremde birsürü insan vardı birçok arkadaş ve gerçek dostlar ama kimisi çkalede kimisi balıkesirde kimisi malatyada bense burda offfff çok bunaldım ve yanlızım hiç sevmiyorum istanbulumafoldumben belki küçük bir şehirde olsaydım komsularım arkadaşlarım olabilirdibenneyaptımki
canım kolay gelsin ya bu çocuklar gün geçtikçe kuduruyorlar valla nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum aynı dert bende de var bilmem biliyormusun urfadayım şuan iş sebebiyle ama çıldırmak üzereyim ne gidecek biyer var ne konuşacak insan kafayı kırmaya az kaldı

valla güzel esmer güzeli ama ben daha güzelim.yalnız anamın anası anamdan güzelmiş.teyzelerimde anamdan güzeldir.ha bide küçük teyzem varki o hiçbirine benzemez,onun için onun başkasından olduğunu düşünüyoruz.tüpçü diycez ama o dönemde evlerde tüp yok tüpçüyü eledik.sütçü desek evde inek varmış(çok çalışan anlamında değil burdaki inek gerçek anlamında kullanılmıştır) e bu durumda eve neden sütçü gelsin dimi.o zaman dedem anneannemi aldatmışta ebe çocuklarımı karıştırmış.bak şimdi kafam karıştı.yaa böyle zor sorular sormayın ama bana yaaa delikafadulden
kız alemsin valla güldürdün beni akşam akşam :)))))

melek bizim dr verdi flor ama o sırada ada hastaydı karnede yer yok diye yazmadı bugün eşim başka dr a yazdırmış o da yanlışlıkla başka ilaç yazmış bizim flor hikaye oldu yani

ya bu çocuk uyumuyor ve ben yorgunluktan ölmek üzereyim yemek yiyemedim açlıktan bayılcam bizimki sevinç çığlıkları atarak oyun oynuyor bu enerjinin kaynağı nedir ya biz de bulsak şöyle enerjik olsak :))

maaşallah Ali Tuna ya... ee bu kadar kuduruk kıza böyle delüğanlılar lasım değil miii Anıl Paşa mız,Yiğit Paşamız,Meriç Paşamız efendime söyleyim Ardimizz vs :)))

Amanın bitterböceğimi unutmuşum o nerlerde yawff çok össledikk OZan paşa yıııı....
Erkek anaları oğullarınızı sağlam besleyin zira hepsinin güce kuvvete ihtiyacı war bu mart kızları kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır ehueheuheueheuh nasıl bir enerjidir bu anlamadım ne ağzı susuyo ne kıçı duruyo....tövbe tövbee

selam kızlar; iyisinizdir inşallah geçmişe bakamadım, kaç gündür kaanın performans ödeviyle uğraşıyorum 2. sınıfta verilen ödevleri vallahi biz lise öğrencilerine vermiyoruz.

Özgeciğim biz flor kullanmıyoruz. doktorumuz kaynatmadan florlu su içir dedi erikli suda flor yok bende erikli kullanıyorum ama ece için pınar şişe su alıyorum.

uyku sorunu bizde de var, ece bu sabah 5 te uyandı saat 10 da uyuttum bende yattım, 15 dakika sonra kaan uyanmış bakmış ki ben uyuyorum canı sıkılmış eceyi uyandırmış siz olsanız ne yaparsınız bu durumdadelikafadulden

Fatma kız okurken ne kadar üzüldüm mesajını.. Benimde hiç komşum yok. Kafa dengi birileri, yok tam mahalle kadınları paylaşım yok yani. Yakın olsaydı ben gelirdim hem de börek de varmış. Hem de Ecrin Eylül ü görmüş olurdum..

Valla buluşma ayarlamaya da korkuyoruz alışveriş merkezlerinden de korkar olduk.
Bebeklerimizde artık diğer bebeklerin farkındalar iyi olurdu bakalım artık.

valla sorma yaw tv harici insan göremez oldum üstüne üstlük bide kızım kuduruk valla bilemiyorum bitip tükeniorum resmen. ay bugün kanaltürkte normalde gül gölgenin sundugu anneyim ben diye bir program vardı onu izledim. ama artık pınar aylin sunuyo çünkü gül gölge dogum yaptı bugün. epidural sezeryanla ve herşeyi çekmişler hastaneye yürüyerek gitmesini yatagına odasına yerleşmesini dogumu adım adım. ay 2, oglunu dogurdu bende spinal oldum ya uyanıktım sezeryanda aklıma geldi valla. hiç heyecan korku duymamıştım insan ne yaşayacagını bilmeyince anlamıyo bile rüya gibi gelio. kadın bir agladı ki valla içim eridi. kendimi yerine koydum bende 2, yi doguruyo olsam çok duygulanırdım herhalde. ama kızım konusunda çok şey kalmış içimde. artık bilmemekmi diyeyim cahilikmi diyeyim hamilelik bıkkınlıgımı yoksa başka bişimi... aman çok uzun oldu beakannehir

kızımın mevlidini yapmadım daha. dogumdan sonra eger bir kişi daha gelseydi kafayı yerdim herhalde o yüzden erteledim. şimdide domuz gribi var o kadar milleti eve doldurmak istemiyorum. mart ayında birgün mevlid ertesi gün dogum günü yapıcam kızıma ve şeker yaptırıcam bebek şekeri ama ecrin eylül 1 yaşında diye yazdırıpta dagıtıcam. bebek sepeti de alıcam kızıma belki o zamana kadar dişlerimizde çıkarda dişimizide kutlarız. planlar çokta icraat ne zaman olur yada olurmu bilmem:hulya:

selam kızalr hamarat hatunlar maşaallah size ben daha tam gıremıyorum eve :KK43: Ali tunaya maşaallah benım oglanda boya gıdıyoo tombiş olsun ıstıyorum ama olmuyo napalımm selvı boylu olacaklar inş. biz gaz sancısı cok cektıgımız ıcın doktor ozamanlar spasmo panalgıne fıtıl verdı kızlar dırek uyutuyo valla hemde kesıntısız 5_6 saat Süheyla kopardın kız benı gece geceee :roflol: benım oglumu sorarsanız herkesten korkuyo yaa sünnet psikolojısını atlatamadı bırı konussa hemen baslıyo aglamaya gecen hastaneye gıttım her konusa agladı hemde ne aglama ınletıyo hastaneyı napcam bılmıyorumm en yakın arkadasımdan bıle korkuyoo :KK43:( yavrummm kızlar yaa bu tavuk köfte falan nasıl yedırıyosunuz ben ezdım köfteyı sulandırdım hep bogazına takıldı bende vermedım artık nasıl alıstırcamm YARDIMM :):):): bu arada dünürcüm maşaallah sana azmin hiç bitmesinnnn BUKETTT ekinlerın kuruycak kız nezaman toplıcen yenı bişeyler ek artık bunları calamıyomm :)

selam kızlar; iyisinizdir inşallah geçmişe bakamadım, kaç gündür kaanın performans ödeviyle uğraşıyorum 2. sınıfta verilen ödevleri vallahi biz lise öğrencilerine vermiyoruz.

Özgeciğim biz flor kullanmıyoruz. doktorumuz kaynatmadan florlu su içir dedi erikli suda flor yok bende erikli kullanıyorum ama ece için pınar şişe su alıyorum.

uyku sorunu bizde de var, ece bu sabah 5 te uyandı saat 10 da uyuttum bende yattım, 15 dakika sonra kaan uyanmış bakmış ki ben uyuyorum canı sıkılmış eceyi uyandırmış siz olsanız ne yaparsınız bu durumdadelikafadulden
Allah sabır versin ne diyim :roflol:

selam kızalr hamarat hatunlar maşaallah size ben daha tam gıremıyorum eve :KK43: Ali tunaya maşaallah benım oglanda boya gıdıyoo tombiş olsun ıstıyorum ama olmuyo napalımm selvı boylu olacaklar inş. biz gaz sancısı cok cektıgımız ıcın doktor ozamanlar spasmo panalgıne fıtıl verdı kızlar dırek uyutuyo valla hemde kesıntısız 5_6 saat Süheyla kopardın kız benı gece geceee :roflol: benım oglumu sorarsanız herkesten korkuyo yaa sünnet psikolojısını atlatamadı bırı konussa hemen baslıyo aglamaya gecen hastaneye gıttım her konusa agladı hemde ne aglama ınletıyo hastaneyı napcam bılmıyorumm en yakın arkadasımdan bıle korkuyoo :KK43:( yavrummm kızlar yaa bu tavuk köfte falan nasıl yedırıyosunuz ben ezdım köfteyı sulandırdım hep bogazına takıldı bende vermedım artık nasıl alıstırcamm YARDIMM :):):): bu arada dünürcüm maşaallah sana azmin hiç bitmesinnnn BUKETTT ekinlerın kuruycak kız nezaman toplıcen yenı bişeyler ek artık bunları calamıyomm :)
dünür boşver sen selvi boylu olsun damadım :) sen getir onu adanın yanına uysallaşsın azıcık gerçi bizim kızın kıçına hergün yeni bir at kaçıyor birlik olup bizi çıldırtabilirler de sırnaşık şey bizim hatun et yemiyor ama ben parçalı yemeye çoktan alıştırdım artık rondodan geçirmiyorum hiçbişeyi yiyor arada boğazına takılıyor sırtına falan vuruyorum ama ciddi bişey yaşamadık şimdiye kadar.ya şu farmville yi öğretin bana beceremiyom ben :bbo:

günaydın kızlar naber

kızım iyice kudurdu 1 dk yerinde durmuyor fıldır fıldır dolaşıyor evin içinde yürüteçle yürüteşten indirsem yuvarlana yuvarlana gidiyor heryere emekleme isteği de başladı önceleri hiç zahmet etmezdi bi anda noldu bu kıza anlamadım ben ya 2 sn durmuyor yerinde :))

gece yine uyumadı ya bizim yatakta uyuyor yada kucağımızda ama yatağına yatırmaya kalktığımızda çığlıklar atıyor sanki canı yanıyormuş gibi. park yatak bizimki acaba ondan mı korkuyor ki alt kata indirmiştik çünkü çok çukur mu kalıyor acaba?

günaydınnn
biz yine gece ayaktaydık o yüzden 11 e kadar uyuyduk kahvaltımızı yaptık babamızı gönderdik geldik
gece gece bizimkinin oyun oynayası tuttu ben uyutmaya çalışıyorum o ayaklarını kaldırmış bir birine vurup dodi oynamak istiyor ben şarkısını söylemeyincede kızıyor ben söyleyince zevkten dört köşe ayaklarını birbirine vurmaya başlıyor deli etti beni
özgecim gel ben seni çiftçi yapayım canım eğer beni kaçırmazsan :))
bizimkide park yatak dediğin gibi çok alçak oluyor alt katı ben 2 tane yorgan katlayıp koydum üstüne yatağını koydum yarıya kadar yükseldi sende dene istersen

olur valla çiftçi yap beni :))))

ya ben de koydum ilk başta yorgan ama bizim kız ne tarafa yuvarlansa o tarafa çöküyor yatak ben de kaldırdım yorganları

bu mart bebişlerine bişiler oldu yahu gece gece oyun mu oynanır be çocum biri ada ya anlatsın bunu :)

evet canım çok işe yaradı hatta hayatımı kurtardı diyebilirim ben 3 ay kadar oldu başlayalı 21 kg verdim. doğumdan sonra toplamda 36 kilo etti. ordaki kitabı okumuştum ilk başta. sonra tel no var aradınmı yardımcı oluyorlar ama maalesef ücretli :KK43:

Merhaba ben de nisan annesiyim bu mesajı gördüm de ilgimi çekti. Sakıncası yoksa ne kitabı bu?

olur valla çiftçi yap beni :))))

ya ben de koydum ilk başta yorgan ama bizim kız ne tarafa yuvarlansa o tarafa çöküyor yatak ben de kaldırdım yorganları

bu mart bebişlerine bişiler oldu yahu gece gece oyun mu oynanır be çocum biri ada ya anlatsın bunu :)
yorganların üstüne hazır yatağını koymadın mı? fisfisfis
ben öyle yaptım dümdüz duruyorrzemuszemus

X