2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar herkese.. kuduruk neşem durmuyo yanına gideyim inşallah herkes iidir öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

canım nerelerdesın yaaa.. Arda Kaan ı cok merak etmıstım bende gecmıs olsun kuzuya

Canım saol tesekkur ederım..

Kızlar sıze bır sorum olacak. Ali Tuna'ya kayınvalidem bakıyor ve kendi evinde bakıyor. Ve oraya bir yatak almam lazım. Şimdi bir karyola daha alacak bütçem yok. Uygun fiyata bu işi halletmem lazım.
Park yatak kullanan arkadaşlar ne düşüyorsunuz? Memnunmusunuz?

Genel olarak araştırdığım kadarıyla
çıkardığı hışırtı sesinden
muşamba kokusundan şikayetçi insanlar.

Ali Tuna artık 10.ayın içinde ve en az 3 yaşına kadar kullansın istiyorum devrilme riski falan olmaz değil mi?

Fikirlerinizi bekliyorum

canım benim..bende kullanıyorum park yatak.hışırtı yapıyor..özellikle sallarken...sabitken devrilme riski olmaz..diğer türlüde olacağını sanmıyorum..alt katı olduğu için.rahatlıkla güvenebilirsin..çıkamaz içinden.
şimdiye kadar muşamba kokusu almadım hiç..benim kızımada kayınvalidem bakıyor..oraya biz..normal beşik aldık..kendi evimize park yatak aldık..
park yataktan memnunuz....

eski kıyafetleri giymek insanı nasıl mutlu ediyor değil mi? :)) sanki yeni almış gibi seviniyorum :))
güle güle giysin fıstığım yeni ayakkabılarını:1hug:
teşekkür ederiz teyzesi ya evet harika bişey

özgecim ne güzel dimi ya eski kiyafetlerine insan girince sanki dünyalar onun oluyo senin adina cok sevindim cicisimmopuyorumnanaktan
saol tatlım evet çok hoş bi duygu eski kıyafetlere girmek

slm kızlar nasılsınız 1 haftadır hastalıklarla boğuşuyoz neyse ki atlattık oğluşum yarın okula gidecek artık 1haftada 4ümüzde atlattık gribi kurtulduk
hoş geldiiin :))

canım bizde chicco nun park yatağı var memnunum ne hışırdıyor ne de muşamba kokuyor ama normal karyolaya göre daha küçük yani 3 yaşına kadar kullanabilirmi bilmem bi de sallanma yok bizimki sabit duruyor.alt açma katını ben sürekli kullanıyorum o da çok rahat.ama zaten bunun fiyatı 350-400 arasıydı biz alırken yani bunun yerine karyola da alabilirsin. ben her yere götürürz pratik olur diye park yatak almıştım.

arkadaşlar bişi sorucam bebeklerin eline bisküvi ekmek tarzında bişi veriomusunuz yani sert olmayan? dün görümcem dediki aline ver yesin bende tereddütteyim ya parça koparıpta bogazına kaçmazmı? daha dişimiz falanda yok. ama agzında eritir bogulmaz dedi siz napıosunuz?

bi arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı bugün ziyarete gittim bebişi çok şeker maaşallah ya o kadar ufak geldiki gözüme bi de 3900 gr doğmuş ama elima almaya korktum ya bişey olcak diye. çok güzel bi bebek

slmmlar herkese
güzel bi hafta diliyorum hepinize
gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkürlerr
özgecim müsait bi zamaninda msn ye gelirmisn tatlim sana bsiler sorcam da)

canım ben veriyorum ama yanından ayrılmıyorum parça kopartıyo tabi arada ama ustalaştım artık heralde hemen parmağımla alıveriyorum boğazına doğru götürmeden :) bence ver sende kendi kendine yemeyi daha çabuk öğrenir

hangi marka hangi model almıştınız?

baya pahalıya almışsın o kadar para vermek istemiyorum saol tatlım

bende yeni doğan bebekleri gördükçe Ali Tuna kocaman olmuş diyorum :)
uzun ömürlü sağlıklı olsun arkadaşının bebeği

ben ekmek,bebe büskivisi veriyorum..elma..havuçda
tabiki yanımda oluyor ..yoksa kopartıyor.büyükparçada koparabiliyor.boğazına kaçar diye yanında oluyorum..büyük parça koparıncada çıkartıyorum...
kendisinin hoşuna gidiyor birşeyler yemek.bence ver ama yanında ol bebeğin yerken.

selam kızlar...

şehnaz hoşgeldin kıs...

melek sen de hoşgeldin...

melek ben sadece park yatak aldım ama memnun kalmadım evim müsait olsaydı normal karyola alırdım ...

rebeca canım ya neden memnun kalmadın ne gıbı sıkayetlerın oldu hangı markayı almıstın?

bende eline pek bişey veremiyorum boğazına kaçar diye korkuyorum çünkü birkaç kere koprttı da ağzını kilitledi resmen almayayım diye o yüzden şimdilik vermemeyi tercih ediyorum

melek bende de var park yatak bende memnunum bir şikayetim yok koku falanda hiç olmadı
hatta bizimki içinde dört döndüğü için iyiki bunu almışım bile dedim kenarları kumaş olduğundan yumuşak başı falan acımıyor hiç olmazsa

pierre cardin canım markası ama fiyatına göre hiç bir konforu yok sallanırken çok hışırdıyor. koku falan ben de hissetmedim... ama senin durumuna en uygunu park yatak sanırım...

ben de bi kere kabuklu elma parçası vermiştim eline kocaman bi parça ısırmıştı o yüzden vermiyorum sadece arada havuç onu da ısıramıyo...

merhaba kızlar,
nasılsınız ben iyi değilim ozanım orta kulak iltihabı olmuş maalesef.
ateşi çıktı gece ve bugün ateşliydi doktora gittik. benden geçti ben okuldan kaptım deyince test yaptılar ozana virüs var mı diye yokmuş çok şükür. daha önce başka bir doktora gitmiştim soğuk algınlığı deyip gönderdi ne biçim doktor bunlar ya. bana orta kulak iltihabına mal oldu boğaz enfeksiyonu soldu kuzum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…