2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok saol daha iyi bugün hatta sokağa çıkıyım mı demeye başladı tabii bende doğru yatağa diyorum belki yarın gönderirim okula yada 1gün daha beklerim

Dünürcüm nerelerdesin yawrum_???? Ne işlerle meşgulsün bakem??
Yoksa gelinkızım seni çokmu yoruyor?
hiç sorma ya bu dişlerden sonra öldürdü bu kız beni al gelinini ne yapıyorsan yap :)
valla cadı oldu cadı geceleri oturuyoruz artık gündüzleride bende hal kalmıyor o mışıl mışıl uyuyan kız gitti gece kuşu geldi.
ha bide bu gdo işi beni mahvetti liya mamaya çok alışkın olduğu için ne yapacağımı şaşırıyorum gün içinde mama vermemek için
bu arada üstüte misafir ağırladım o da düzenimizi bozdu tabii şimdi uyudu bakalım birazan uyanır kuş uykusu gibi...
bizde böyle durumlar anlyacağın bir dokundun bin ah işittin :))

bır kelıme sÖylıyemıyorum sana.
resımlerıne bıle bakamıyorum artık cocukken baktıgım gıbı.
bakardım da dalardım gÖzlerının derın mavılıklerınde.
en cok kımı seversın derlerdı sıralardım Önce allahım sonra atam sonra annem ve babam dıye tÜm masumıyetımle.
ne mı oldu utanıyorum senden sahıp cıkamadım emanetlerıne.
cok utanıyorum yıne bakmak ıstıyorum o derın gÖzlerıne bakıpta kaybolmak.
yÜzÜm yok bakamıyorum.
ÖzÜrdılerım atam :KK43:((

tekrar geçmiş olsun ayşegül
bencede 1gün hatta 2 gün daha bkle okul için tam iyileşsin allah korusun şimdi onun vücudu güçsüz düşmüştür tam iyileşmezse hemen hastalık kapar.

gülşahcım aynen canım, önceden eşimle sabepsiz tartışmalarımız olurdu olmadık zamanlarda, nadirende yaşasak bu sorunları evliliğimiz etkileniyordu haliyle... artık herşey çok daha farklı, meriç olduğundan beri hatta hamileliğimden bu yana düşünüyorumda tartışmamışız hiç, seninde dediğin gibi flört ediyor gibiyiz, belkide artık vaktimiz yok atışmaya bile :)))) meriçten arta kalan bütün zamanlarımızı güzel geçiriyoruz.... maşallah diyim tabi :)) sanada canım....
babalık konusuna gelince, bizim babamızda aynı senin eşin gibi, hayran oluyorum, yıllardır babaymış gibi, şefkati, meriç hastalanınca gösterdiği çaba, oyun oynarken aldığı zevk onları izlemek müthiş bişey... allah herkesin avladını bağışlasın...

selam kızlarrr Aysegulcum gecmiş olsunn atlatmıssın şükür Eşim yurtta güvenlık görevlısı kızlar gecen hafta ıkı tane domuz grıbı cıktı saklıyolar herkesten 1200 kişilik yurt müdür duyulsun istemiyo ben cok korktum eşim kalabalıca falan gırmıyorum dıyo ama psikopata bagladım işi bu GDO mamalardada mı varmıs nasıl yanı yaa bebek sütü olarak ne verıyosunuz bebişlere normal ınek sütü daha faysdalı olacak galıba bu gidişlee benım oglum bebelac sevıyo devamlı onun mamalarından yıyo princli sütlü bnırde normal devam sütü ondadamı varkı acabaa tırstım GÜLŞAH ben eşimle tartısacak zaman bıle bulamıyorum beb 8_3,5 işte oluyorum ben gelıyorum eşim kapıda beklıyo benım gelmemı yiğidi verdıgı gıbı kosa kosa işe gıdıyo gecede 23:30 da gelıyo :KK70: gece uykusunu alsın dıye ayrı odada yatıyoruz yiğit gece cok uyanıyo ben yiğitle kalıyorum öylee yanii durumumuz cok vahimm :KK70::KK70:

kızlar bu arada bebişlere neler yıdıriyoruz topigini canlandıralım baktım ılk sayfada bulamadım ben cok tırstım bu GDO dan:KK43: zaten zamanımızda her gun bı hastalık türüyo bırde bebeklerımızın temelını güçlü yapamazsakk cok yazık onlara cokk

kızlar bu arada bebişlere neler yıdıriyoruz topigini canlandıralım baktım ılk sayfada bulamadım ben cok tırstım bu GDO dan:KK43: zaten zamanımızda her gun bı hastalık türüyo bırde bebeklerımızın temelını güçlü yapamazsakk cok yazık onlara cokk
ben bugün yedirdiklerimi sayayım sabah kahvaltı yaptırdım
öğlen pirinç unuyla cıvık bir muhallebi yapıp biberonuyla verdim
öğleden sonra meyve ve yoğurt çorbası içirdim
bu saate kadar mama vermedim
birazdan süt içirmeyi deneyeceğim
akşamada yine sütlü muhallebisi var
bakalım mama vermemeyi başarabilecekmiyim
ha bide bu akşa şu evde apılan bebe bisküvilerini deneyeceğim bakalım nasıl olacak
eğer günü mamasız geçirebilirsem kendimide ödüllendireceğim :))))

ben sabah bebelac pirincli sütlüsünle yumurta sarısı karısık kahvaltı yaptırdım öglen mercımek havuc patatelı sebse püresi biraz önce tarhana corbası yaptım ev yapımı baya sevdı benım oglan gece cok mama yıyo süt fazla tok tutmuyoı galıba süğt verdıgım zaman baya uyanıyo yndık ozaman

kk dan bir arkadaş yazmıştı bende almıştım tarifi sana aynen kopyalıyorum canım
Bebe Bisküvimizin Malzemeleri
•10 yemek kaşığı tepeleme un
•100 gram oda sıcaklığında tereyağı
•1 çay bardağı üzüm pekmezi
•1 yumurta
•1 tutam vanilya tozu
Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) istediğiniz şekli verin ben şekil verip üstünü çatalla bastırdım Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum girsemde okuyp çıkıyorum 1-2 sayfa vakit yok napalım mehmet kaanım 8 ay 5 günlük oldu emekliyor ,yemek çok yemiyor sizede faydalı gelebilecek bir bilgi vereceğim bana 2 çocuklu bir arkadaşım demişti diş çıkarırken d-vit ampulu kır içir dişi zorlanamdan çıkyr diye direndim yapmadım ama en sonunda 7. dişimiz çıkıyrdu dayanamadım uykusuzluğa verdim gerçektende 2 günde patladı dişi rahatladı çocuk 6-7 gün d-vit damla vermiyorsun sonrada doktorumada sormuştum diş çıkarma güçlüklerinde verilebilir demişti prospektüsündede öyle yazıyor bu d-vit ampul süper bişi isterseniz sizde doktorunuza sorup kullanın arkadaşlar benden söylemesi.

minocuum hoşgeldinnn cnmm...
maaşallah 7 diş :))
biz 2 deyiz henüz...

Fundacıım saol tarif için ilk fırsatta deneyecem..Ada mamayı çok azalttı hiç mama yemek istemiyor o yüzden sadece sabah uyandığında ve gece acıktığında kaktırıyorum :KK43:(((
Ada sabah mamasından sonra 10,30 gibi kahvaltı yapıyor yarım çay bardağı ıhlamur veya taze sıkılmış havuç-elma-mandaln suyu eşliğinde labne peynir,pekmez,yarım yumurta sarısı,reçel ve tereyağını küçük ekmek prçalarıyla yiyorr, sonra uyku vakti uyanınca balık-et-sebze hangisinin sırasıysa onu yiyor oyun şu bu derken öğleden sonra uykusu uyanınca çorba(tarhana,un çorbası,yoğurt çorbası ,şehriye vb) akşamüstü meyve ve saat 8 gibi ilk adım sütü ve pirnç unuyla yapılmış muhallebi ardından uyku ...arada biz ve bakıcımız sofradaykren yedikleri hariç ...bu kadar yemek nereye gidiyor bilmiyorum??? sabah cevşz de veryodum ama zaten çok enerciikkk olduumuzdan vermeyelim dedi doktorumuz :))))

günaydın kızlar

dün kızım bana izin vermişti uyumam için bugünde misli misli çıkardı acısını 4 gb bi uyandı tamam artık ben çıkana kadar oyna benimle diye tutturuyor

aslıcım bişey sorucam ben kahvaltılarda yumurta ve peynirin karışmaması gerekiyor diye biliyorum bigun yumurta diger gun peynir veriyorum o yuzden yanlış mı biliyorum acaba?

bide kızlar dikkat edin meyve sularında karışık yaparken portakal mandalina gb meyveleri diğer meyvekerle karıştırmayın ayrı verin bunları yoksa tum meyvelerin vitaminlerini öldürüyorlar

Son düzenleme:
günaydın herkeseee...
bende sabah kahvaltısında alyaya süte ekmek içi doğruyorum,pekmez,yumurta sarısı,peynir ve tereyağ yedirdim yarım kase kadar
öğlene doğru meyve veriyorum
öğlen çorbasını yediriyorum
ikindide yoğurt
akşamda pirinç unuyla muhallebi
gecede pınarın sütünü veriyorum
ama hep yarım kase yiyor:KK43:AĞLAMAK ıSTıYORUM

bu arada mino nasıl bir şey o ilaçbizim kız hiç diş çıkarmadı bizde mi vericez yani..

kızlar şimdıde kızımın ateşi çıkdı allahım çok korkuyorum yaa ne olur dua edin

canım öncelikle çok geçmiş olsun panik yapma sakın oğlunun ateşi nasıl düştü oda düşer sonuçta hastalık evde vardı zaten ona bulaşmıştır oda geçer annesi biliyorum çok zor ama bunlar hepimizin başında var annelik zor iş hemde çok zor boşuna demiyorlar cennet anaların ayağının altında diye çok doğru valla babalar ne kadar yardımcı olsalar annelik bambaşka
acil şifalar diliyorum canım umarım biran önce kızınınateşide düşer :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X