bu arada kızımda bi ona bi ona şaşırdım valla yaaa
slm oğlumun ateşi 40a kadar çıkdı dokdor3gün ateşı düşmezse tahlil yapıp karantinaya alırlar dedi yarın son dua edinde düşsün ateşi
GDO gelince: Bugün market market dolastim bütün kasik mamalarina baktim ve iclerinde bulamadim yaa gdo katkisi ... Sadece cici bebe bisküvisinde buldum onuda evde bitti almadim artik... Bugünden itibaren 7li kasik mama Hippin keci sütü ve pekmezle karistiriyorum birde menemen yapiyorum yumurta sarisi,peynir -domatesle yada sadece peynir - yumurta-patates salatasi yada sadece peynir yumurta ara sira zeytin bizle kahvalti yapmaya alisacak artik, gerci rüya kasik mamalarindan daha cok seviyor bizle birlikte ayni seyleri yemeyi...
BEbek ekmeklerindede gdo varmis dediler baktim bugün Hippinkine gerci icerigine yazmiyodu... :)) Off yaa saglikli cocuklar yetistirelim derken neler oluyor yaa...
Ama kizlar merak ettigim birsey var bu GDO yillardir olan birsy degil mi sonucta ?? Acikcasi ben bebekken annemin anlattigina göre fazla ememedigim icin hasta oldugumdan Inek sütü (vermeyin denilmesine ragmen) suyla karistirip vermis, cici bebe vermis e halen cok sükür sapasaglamim
OFFF AKLIM KARISIYO YAA NEDIR BUU???
ayşegülcüm geçmiş olsun canım, meriçte geçen hafta perşembe gecesi ateşlendi 39 a kadar yükseldi ateşi, neler yaptıysak düşüremedik hemen sabah dr. a götürdük, ilaç verdi fitil verdi 3 gün geçmezse hemen getirin dedi, çok şükür cumartesi günü düştü ateşi, biraz halsizlik var ama yorgunluktan sanırım çünkü geceleri hiç uyumadı hastayken.... şu anda iyi o yüzden çok bağlanamadım bende siteye...
damlacım ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim, darısı benim başıma :))))
gülşahcım sorma aynı dert bizdede var, park yatağına yatırıyorum maksimum 1 saat yatıyo meriç bey sonra bizim ortamızda :))) eşimde aynı dertten müzdarip :)) erkeklerin genelinde var sanırım bu sorun :))) onlarda birer bebek valla, sıhhatler olsun tatlım duş almışsın:)) ohhhh sefan olsun dinlenirsin umarım biraz