sağolun canlar..
geldik biz..400 gr almış 9200 olmuş gayet iyi dedi.76 cm boy olmuş.canım sıkıldı az kilo alınca gayet iyi sıkma canını dedi.aslında kızlar elimden geldiğince besinli şeyler yediriyorum ama işte..çok da kilo almasın zaten yeni nesilde bilinçli annelerle obez çocuklara sahip olmayacağız inşallah dedi.asla kaşıkla zorlama arkasından koşarak benden sana tavsiye dedi.
idrar tahlili vereceğiz kendimi iyi hissettiğim bir gece nöbet tutucam geneakannehir
bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi..
kızlar cicibebe olayını sordum ne kadar tatlı olsada içeriği tuzdur dedi o sebeple günde 7-8 taneyi geçmesin dedi..
ayrıca kaşık maması biberon maması yiyen bebeklerde içeriğindeki vitaminler dolayısı ile vitamin verdirtmiyorum dedi.ben zaten vermiyorum diyince tamam verme dedi..
maske dağıttılar içeri girerken medical parka.biz takınca alya bir güldüki.içerisi çok güzeldi herkes maskeli filandı.
bu arada alyanın yüzünde kırmızılıklar oluyordu alerjik bir durum değil bir şeyler değiyordur yüzüne ondan oluyordur dedi..
işte böyle canlar..
Bizde güzel haberlerle geldik.. Ebemiz beni onore etti. Bu kilo-boy annenin başarısı dedi.. Aferin aldım,mutlu oldum.
Anıl'ım 10,680 gr. 76 cm olmuş.Gelişimi gayet güzelmiş...
oğluşum hasta oldu gripp ateşide var 38e çıkdısenağlama ama karın ağrısı kusma yok çok korkuyorum yaaaa acilede götürmek istemiyorum bişey yoksa bile ordan kapar yarın hemen dokdora gidcez hemen maske alıp taktık bide dün ben komşuya oturmaya gidmişdim ceketsiz dışarıya çıkmışklava::mymeka: üşütmüş bademcikleri şişmişde olabilir allahım inşallah öyle olsun :Saruboceq:yarım saatte bir ateşini ölçüyorum adını bile söylemek istemiyorum o hastalıkdan olsaydı şurupla ateşi düşmezdi dimi şurupla ateşini düşürebiliyorum çok moralim bozuk yaaaaaamafoldumbensenağlama
selam kızlar mayıs annesiyim bende
mamalar da gdo varmış
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bebişlerinize neler veriyorsunuz?
selam kızlar mayıs annesiyim bende
mamalar da gdo varmış
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bebişlerinize neler veriyorsunuz?
ben golden goad mama kullanıyorum içiriğinde gdo yok ayrıca evde muhallebi yapıp meyveleriyle karıştırıcam pirincide keçi sütüyle karıştırıp lapa yapıcam sebze çorbasını kendim yapıyorum brokoli fasülye mercimek tarhana ... eskiden cici bebede kullanıyordum artık kullanmayacağım onun yerine bebek kurabiyelerinden bolca yapıp onlardan kullanıcam en azından bunları hepimiz yapabiliriz hanımlar birbirimizle bunları paylaşalım bencede yaptığınız tarifleri filan yazalım bebişlerimiz için
cevap verdiğiniz için teşekkürler hanımlarbilemiyoruz mama olarak hep SMA kullandık kaşık mamalarını milupa aldık sonra başka da vermedik şimdi kendim yapıyorum sebzesini vs...ben şanslıyım çünkü muğla da yaşıyorum ve tarım burada önemli bir geçim kaynağı ve köylü teyzeler kendi mahsüllerini satıyor pazarda hep pazardan alışveriş yapıyoruz ..
ama büyük şehirlde yaşayanlar için maalesef kaçış yok
ayrıca sesimiz olsunlar diye meclise gönderdiğimiz devlet adamları ve hükümet neden domuz gribi ve gdo için bir açıklama yapmıyor Ergenekon konu olunca manşetlerden düşmeyen bu insanlar şimdi nerede???