2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha yazmışsın zaten canımcım..
maşallah maşallah
paşam iri yarı bir adam olacak belli..miniklikten çıkıyorlar artık..
Evet sanırım öyle olacak canım.. Yazılanları görünce mamalardanmı oldu acaba diyede korkmadım desem yalan olur.

Buket senınkıde maşaallahı var tosuncuk Anıl :)

Ha Buketim bu arada Masallah Brad Pitt´imize...
Thanks canlarım.

Bülücüğün yardım etsin o kadar gazı vermiş devamınıda getirsin bakalım.
Aslıcım tariflerin güzel olursa paylaşırsın bizimle canım.

maaşallah tosun paşamıza

Sağol canımcım.

annem gitti bugün kaldık kızımla baş başa
Allah kavuştursun canım... Nasıl dinlenebildinmi bari???

alya ve anıla kocaman bir maşallah
Sağol Tülaycım.

Amaniiin pire gibi bu kuzular valla. Arkanı dönmeye gelmiyo.

slm aranızda bebişine balık yağı veren varmı?
Ben denkgelirse balık yediriyorum.

Selam kizlarr..
Nasilsiniz?
Aslicim yok benimki bebek arabasinla birliktede vardi ama sadece ayaklari icindi ve bebek arabasinin oturdu yer sert geliyordu bana hep icine minder felan koyuyordum o yüzden bunu ekstra aldim:))

Dün nisana gittik güzeldi ama cok doluydu tanidigmiz kimse yoktu cok yabanci gibiydik (
Hediyemizi verip erkenden arkadaslara oturmaya gittik gece geldik eve pöff sabah kalktim evi topladim Rüya uyudu simid onun kalkmasini bekliyrum:))
Fotograflari face ekliycem kizlar...
Boy ve kilo takip tablosunuda suan kendi bilgisayarimda degilim laptoptayim bundanda cok zor alisamadim bi türlü su velete hihih...
Yarin söz yaparim:)

BURASI BUGÜN GINE BOS PAZAR YAAA

oğluşum hasta oldu gripp ateşide var 38e çıkdısenağlama ama karın ağrısı kusma yok çok korkuyorum yaaaa acilede götürmek istemiyorum bişey yoksa bile ordan kapar yarın hemen dokdora gidcez hemen maske alıp taktık bide dün ben komşuya oturmaya gidmişdim ceketsiz dışarıya çıkmışklava::mymeka: üşütmüş bademcikleri şişmişde olabilir allahım inşallah öyle olsun :Saruboceq:yarım saatte bir ateşini ölçüyorum adını bile söylemek istemiyorum o hastalıkdan olsaydı şurupla ateşi düşmezdi dimi şurupla ateşini düşürebiliyorum çok moralim bozuk yaaaaaamafoldumbensenağlama

Allah korusun, yazdiysa bozsun böyle düsünmee...
dis ciktigindan tesi cikmis ve inmiyor olabilir, dedigin gibi dünden üsütmüs olabilir...
iyi düsünelim iyi olsun hersey...
gecmis olsun

ayşegülcüm o dediğin olsaydı yanında kusma ve ishal de olması gerekiyordu kesin. korkma tatlım bişeyi yoktur üşütmüştür havaalr bi soğuk bi sıcak o yüzden olmuştur aklına kötü şeyler getirme sen

Allah korusun, yazdiysa bozsun böyle düsünmee...
dis ciktigindan tesi cikmis ve inmiyor olabilir, dedigin gibi dünden üsütmüs olabilir...
iyi düsünelim iyi olsun hersey...
gecmis olsun
inşallah canım inşallah iyi olur hasta olan oğlum sekiz yaşındaki iki çocuğum var benim canım

ewet doğru söylüyosun canım ateşi olunca biraz telaşlandım ama banada sanki bademcikmiş gibi geliyo artık yarın belli olcak ateşi daha fazla çıkarsa acile götürürüm gece mecbur allah bütün çocukları korusun gözetsin

yemegimizi yedik rüyayi uyuttum öyleee oturuyorum:) offf cok can skici bugünnn

hoşbulduk sibelcim biz de yemek yedik geldim adoşa da mamasını yedirdim babası uyutuyo şimdi ama bizimki cin gibi :) bi enerjik bugün sorma ehuehue

ayşegül geçmiş olsun canım, boğazına baktınmı yasinin, bağazı şişmişse ates yapıyor, kaanında birkaç hafta önce boğazı şişmişti çok fena ateşi oldu.

Rüyada enerjik öpe gidiklaya oyniya bitirdim o enerjisi tabi kendi enerjimide ... birazdan uyanir aksam 22:30a kadar gine rüyanin pesinden kosmaya gidiyorum sonraa...

yahuuyine uyandı bu kız tekmeler gülücükler atıyor etrafa hiç uyuyası yok kıçına bi at daha kaçtı galiba ehuehue

Bugün temizlik-bakım-tamirat-onarım ne bulduysak yapık evde.. Akşamda misafir geldi.. Oğluş saat gece 12 yi vurdu öyle yattı kuduruk tosbağam.. Evde misafir var yatarmı hiç.
Bende bir selam vereyimde yatayım dedim.
Görüşürük kızlar.

Kaynanamlar geldiydi caya gittiler oturuoyrum kös kös evde canim skilioo pööfff

buketcim yatarmı hiç muhabbeti kaçırır sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…