ah maşallah yüksek ihtimal diştirmerhaba kızlar salı gününden bu yana oğlumda 38 lerde ateş vardı ve dün geceye kadar sürdü iştahsız ve kulağını kaşıyor elimi ağzına götürünce 2 sivrilik hisettim.diş çıkarıyordur dimi başka bir şey değildir
sizinde hayırlı olsun dişelriniz.selam kızlar bizde diş çıkarıyoruz sanırım... elif nazın ateşi varağlıyo sürekli kucak istiyo... ne kadar sürer ki...
canım 1.5 ayda 400 gr az.canım daha ne istiyosun kilosu ve boyu bize göre gayet iyi ecrin 8700gr ve 73cm çok yavaş ilerliyo ama garibim geçen ay hastalıkdı dişdi derken çok yıprandı yaaa
canım ya bu ne orjinal bir şey..ben nerden bulabilirimki bunu samsunda acaba..Gülsahcimmm güzel haberlerle gelmissin canim cok sevindim... Kilo alma konusunu takma bence doktorun dedigi gibi obez bebekler yetistirmiyelim saglikli bebekler yetistirelim... Üstelik cok hareketliler ben okadar haraket etsem eski halime gelirdim hihihihi...
Acibiber eski dünür hihihi dis cikartiyordur, hayirli ugurlu olsun disleriniz:)
bugün kocis evde kizlar yarinda evde.. bugün gezdik tozduk yarin arkadasimin nisani var ona cok güzel bi yüzük aldik hediye... Öyle iste... Birde rüyacigimize bebek arabasi icin
Yarinda giremiycem bütün gün ev - hazirlik - kahvalti - temizlik - nisan derken...
Öptüm fotolari eklerim face...
Gülşahım güzel haberlerle gelmiş maaşallah Alya'mızın boyu selvi olacak..Kilosuda gayet iyi bence.. Bu gidişle manken gibi olur kesin.
Bizde güzel haberlerle geldik.. Ebemiz beni onore etti. Bu kilo-boy annenin başarısı dedi.. Aferin aldım,mutlu oldum.
Anıl'ım 10,680 gr. 76 cm olmuş.Gelişimi gayet güzelmiş...
maaşallah alya hanıma iyi kilo almış annesi daha ne olsun üzülmenapim be yavrum takılıyorum çalışmaya başlayana kadar işte.çalışmaya başlayıncada sadece paramı gönderirim gidemem diye düşündüm..evde oturmanın keyfini çıkarıyorum..
tarifini ben çok yaparım inanılmaz güzel oluyor.teşekkürler canımcım ama tiramisu yapıcam tatlı olarak.zaten 4 çeşitle sınırlandırdık 3 tanesinide salata tuzlu gibi yapayım dedim.
ama dediğim gibi tülayım tarif için tşkler
:)))))
bende sabah alyanın saçımı çekmesi ile uyandım.nevrim döndü dipen öyle bir çekti ki..
eşim diyoki bir kaç kere seslendi uyan diye baktı ki uyanmıyosun direk saçına uzandı:gitme:
bu arada 6.30 da yemeye alıştı saat 7 ye çeyrek vardı 15 dak gecikince hanımın hoşuna gitmedikaydirigubbakcemile3
canım ya ben hiç tv ye baktırtmıyorum artık o da alıştı tv yi umursamıyor ne sesine bakıyor ne de başka bir şey..
ama onun o tipini düşündüm de yerim ben onu..ısrırım..Şeniz
kızlar saat 13:40 a alyaya doktorundan randevu aldım.
doktoru medical park a geçti.bakalım nası olacak neler diyecek..
gelince yazarım şimdi alya uyuyor bende duşa girdim kendimi toparlayıp onu yedirip çıkacağım..
dualarınız benimle olsun..
babamızda orda beklicek bizi.hayırlı haberlerle gelelim inşallah
merhaba kızlar salı gününden bu yana oğlumda 38 lerde ateş vardı ve dün geceye kadar sürdü iştahsız ve kulağını kaşıyor elimi ağzına götürünce 2 sivrilik hisettim.diş çıkarıyordur dimi başka bir şey değildir
geçmiş olsun arkadaşlar uzun sürmez uamrım ada da hala diş yok hafif kabarıklıklar var o kadarselam kızlar bizde diş çıkarıyoruz sanırım... elif nazın ateşi varağlıyo sürekli kucak istiyo... ne kadar sürer ki...
maaşallah tosun paşamızaBizde güzel haberlerle geldik.. Ebemiz beni onore etti. Bu kilo-boy annenin başarısı dedi.. Aferin aldım,mutlu oldum.
Anıl'ım 10,680 gr. 76 cm olmuş.Gelişimi gayet güzelmiş...
dünürüm ben yaptırmayı düşünmüyorum kendim de olmam adaya da yaptırmam. bıngıldak 3 aydan önce kapanırsa tehlikenli diye biliyorum ben bence de atmış o ebe kaydirigubbakcemile3Gülşshcım maşaallah Alyamıza benım yiğitte az kılo alıyo alıstım artık pek takmıyorumm bıngıldagı benım oglanın cok az bı acıklık vardı dogustan ebe gecen benı korkuttu 9 aydan önce kapanması ıyı degıl falan Kadir Tugcu ya sordum atmasınlar dıyoo :):) rahatladımm maske dagıtmaları cok güzel bişeyy kızlar bebelere grip aşısı yaptırcakmıyız ben kararsızım kendım olmadım ama ... Buket senınkıde maşaallahı var tosuncuk Anıl :) Sibelcim özletme kendınıı Tlaysı benımkıde tv de yakın plan konusulan reklamlara bayılıyo hele hele domestos reklamına dişlerınız saglıcakla gelsın biz de hiç ates huysuzluk falan olmadı ama 2 hafta oldu patlayalı daha yarıya geldıler sizlerınden sorunsuz gecer inş. öpüldünüzzzzz
kolay gelsin şimdiden kaydirigubbakcemile3pazar günü bana da misafir gelecek pastaneden bişeyler alalım dedim vitaminsze, kendimiz yapalım dedi ehuehuehueh peynirli poağaça talebinde bulundu bi tarif buldum netten ,dr oetkerin çikolatalı muffinini alıp yapacam bir de tavuklu lokma die bişey buldum oktay usta nın sitesinde top top değişikmiş yapabilirim herhal :)))
bugün hava çok güzel az önce balkonu yıkadım oturdum forma bakarken, ecede salonda oynuyordu sen git mutfağa ordan çık balkona ıslak yere otur, nerde bu kız derken birde baktımki balkonda şap şap yere vuruyor ıslakya yerler ses çıkardıkça aşka gelmiş çığlık atıyor cadı.