2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm çok geçmiş olsun Lütfen sakın ol off çok zor bi durum rabbim acil şifalar versin allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinleee:Saruboceq:

selam kızlar öncelikle gülen yüz çok geçmiş olsun inş. çabucak atlatır bebeğin.. aklına köü şeyler getirme..
yorgunluk iş güç derken eskisi gibi olmuyor haliyle.. işte böyle arda sırada.. oğluşum büyüyor çok şükür..

ayşegül çok geçmiş olsun inş yarına geçecek ateşi canım allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum

bu arada kızımda bi ona bi ona şaşırdım valla yaaa

Öncelikle aysegülcüm sakin ol, sakIn kötü düsünme hemencicik atlaticaklar insallahh...
Acil sifalar dliyorum, dualarim sizlerle :)

Bugün coooooook yoruldum kizlar pöff, kocis evdeydi sabah kahvaltiya arkadas ve oglu geldi bizim burdaki damat :))) sonra alisverisiymis - ev temizligiymis - yemegiymis COK yoruldummm aksamada misafir geldi, hepsi birden kalktlar pöfff ... kac cesit yemek yaptim hatirlamiyorummm :KK43: yorgunum ve uykum gelmiyor :KK43:(

Kizlar domuz gribine gelince; doktorumuz yapma ama kapali alanlara girme diyor... hergün temiz hava sart diyor ne temiz havasi kaldiysa artikkk... Ellerini herzaman yika - Rüyanin ellerinide her bi saatte bi yika agizlarina cok koyuyorlar ya bebekler birde disleri kasiniyor halen yok ortalikta dis mis ama kasinma var o yüzden her saat basi yikanacak eller yüz güzelce...

GDO gelince: Bugün market market dolastim bütün kasik mamalarina baktim ve iclerinde bulamadim yaa gdo katkisi ... Sadece cici bebe bisküvisinde buldum onuda evde bitti almadim artik... Bugünden itibaren 7li kasik mama Hippin keci sütü ve pekmezle karistiriyorum birde menemen yapiyorum yumurta sarisi,peynir -domatesle yada sadece peynir - yumurta-patates salatasi yada sadece peynir yumurta ara sira zeytin bizle kahvalti yapmaya alisacak artik, gerci rüya kasik mamalarindan daha cok seviyor bizle birlikte ayni seyleri yemeyi...
BEbek ekmeklerindede gdo varmis dediler baktim bugün Hippinkine gerci icerigine yazmiyodu... :)) Off yaa saglikli cocuklar yetistirelim derken neler oluyor yaa...

Ama kizlar merak ettigim birsey var bu GDO yillardir olan birsy degil mi sonucta ?? Acikcasi ben bebekken annemin anlattigina göre fazla ememedigim icin hasta oldugumdan Inek sütü (vermeyin denilmesine ragmen) suyla karistirip vermis, cici bebe vermis e halen cok sükür sapasaglamim

OFFF AKLIM KARISIYO YAA NEDIR BUU???

herkese çok tşk ederim nihayet düştü ateşı ama neler yapmadım ki daha sonra ayrıntılarını anlatırım şimdi çok uykum var yorgunum

ayşegül geçmiş olsun canım..neyseki düşmüş..Allah tüm yavrularımızı korusun inşallah..
selam herkese bu arada..
benimde uykum kaçtı vucudumda bir ağrı var anlayamadığım..kas ağrısı mıdır et ağrısı mıdır çözemedim:)
sanki bıçak saplıyorlar.aynı hamilelikteki gibi.cildim gergin..öffff:bbo:
hava güzelken bizde yatağımıza geçtik.alya gene ortamızda tabi..park yatağınıda oturma odasında yatıyoruz diye oraya götürmüştük.kocam benden 10 dak sonra geldi yatmaya..e ben seninle sarılarak yatmak istiyorum artık dedi,yana kay alyayı köşeye atalım dedi.dedim düşer bişe olmaz pufu koyarız onu koyarız bunu koyarız diye kendini avuttu:KK43:olmazsa hadi gene oturma odasında yatalım bile dedi yani durum o kadar vahim(orda yatarken biz çekyatta alya yatağında yatıyor ya):roflol:
ben alternatif üretmesine tepki göstermeyincede söylene söylene uyudu yavrum..mafoldumben
ikinci bi bebeğim daha var gördüğünüz gibi..
babamların alt komşusu var onunda yeğeni ist da domuz gribi olmuş çocuk 8-9 yaşlarında.oda en kısa sürede düzelir inşallah.

günaydın canlarlar nasılsınız bebişler nasıl
biz çok şükür iyiyiz dün gece 12den sonra Ada hiç kalkmadı evden çıkarkende uyuyordu güzel bir uyku çektim gece :)

slm oğlumun ateşi 40a kadar çıkdı dokdor3gün ateşı düşmezse tahlil yapıp karantinaya alırlar dedi yarın son dua edinde düşsün ateşi

ayşegülcüm çok geçmiş olsun şükürler olsun ki ateşi düşmüş işallah bundan sonrada bi yükselme olmaz canım acil şifalar diliyorum canım

GDO gelince: Bugün market market dolastim bütün kasik mamalarina baktim ve iclerinde bulamadim yaa gdo katkisi ... Sadece cici bebe bisküvisinde buldum onuda evde bitti almadim artik... Bugünden itibaren 7li kasik mama Hippin keci sütü ve pekmezle karistiriyorum birde menemen yapiyorum yumurta sarisi,peynir -domatesle yada sadece peynir - yumurta-patates salatasi yada sadece peynir yumurta ara sira zeytin bizle kahvalti yapmaya alisacak artik, gerci rüya kasik mamalarindan daha cok seviyor bizle birlikte ayni seyleri yemeyi...
BEbek ekmeklerindede gdo varmis dediler baktim bugün Hippinkine gerci icerigine yazmiyodu... :)) Off yaa saglikli cocuklar yetistirelim derken neler oluyor yaa...

Ama kizlar merak ettigim birsey var bu GDO yillardir olan birsy degil mi sonucta ?? Acikcasi ben bebekken annemin anlattigina göre fazla ememedigim icin hasta oldugumdan Inek sütü (vermeyin denilmesine ragmen) suyla karistirip vermis, cici bebe vermis e halen cok sükür sapasaglamim

OFFF AKLIM KARISIYO YAA NEDIR BUU???

canım dediğin gb gdo yaklaşık 10-15 yıldır var olan bişey bende kendi çapımda önlemler alıyorum ama bi yere kadar cici bebe kullanmıyorum bebek biskuvisi yada ona uygun kek yapıp onu kullanıcam muhallebilerini kendim yapmaya başladım ama ne yaparsak yapalım tüm insanlarda duyarlılık olmadıkça önüne malesef geçemeyiz bizim aldığımız meyve sebzelerdede var gdo ve onları mecburen çocuklarımıza yidiriyoruz meyve sebze yemeleri şart yapabileceğimiz tek şey sirkeyle yıkamak sirkede bekletmek ve yapabildiğimiz yere kadar kendimiz bişeyler yapıp onları yedirmek bir yerden sonra zaten sen engellesende o yiyecek

günaydıın herkessee...
damlacım günaydın oh mis gibi uyudun ne güzel..bizde gece babasıyla ayaktaydık alyayı yedirdikten sonra uyuyamadım ben daha.her yanım ağrıyor sanki etimi çiğniyolar gibiydi sabah bir duş aldım en sıcacığından.kocamın masajından sonra kendime geldim..hep hamileyken o yıkardı beni yalvardım resmen gene yıka diye bir güzel lifliyorkikaydirigubbakcemile3
gdo ya fena sardım bugün alyaya bende bisküvi yapıcam öğlen uykusuna yatırdığımda bakalım becerebilecekmiyim.en azından doğal olur içine biz ne kattığımızı bildiğimizden rahat oluruz..

günaydın gülşahcım valla hiç sorma o hamilelik ne güzeldi kaydirigubbakcemile3
canım bende kurabiye tarifi buldum bitane ama o olmazsa normal kek yapıcam malzemesini Adaya göre ayarlıcam sadece mesela şeker yerine pekmez koyucam...

ayşegülcüm geçmiş olsun canım, meriçte geçen hafta perşembe gecesi ateşlendi 39 a kadar yükseldi ateşi, neler yaptıysak düşüremedik hemen sabah dr. a götürdük, ilaç verdi fitil verdi 3 gün geçmezse hemen getirin dedi, çok şükür cumartesi günü düştü ateşi, biraz halsizlik var ama yorgunluktan sanırım çünkü geceleri hiç uyumadı hastayken.... şu anda iyi o yüzden çok bağlanamadım bende siteye...

damlacım ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim, darısı benim başıma :))))

gülşahcım sorma aynı dert bizdede var, park yatağına yatırıyorum maksimum 1 saat yatıyo meriç bey sonra bizim ortamızda :))) eşimde aynı dertten müzdarip :)) erkeklerin genelinde var sanırım bu sorun :))) onlarda birer bebek valla, sıhhatler olsun tatlım duş almışsın:)) ohhhh sefan olsun dinlenirsin umarım biraz

ayşegülcüm geçmiş olsun canım, meriçte geçen hafta perşembe gecesi ateşlendi 39 a kadar yükseldi ateşi, neler yaptıysak düşüremedik hemen sabah dr. a götürdük, ilaç verdi fitil verdi 3 gün geçmezse hemen getirin dedi, çok şükür cumartesi günü düştü ateşi, biraz halsizlik var ama yorgunluktan sanırım çünkü geceleri hiç uyumadı hastayken.... şu anda iyi o yüzden çok bağlanamadım bende siteye...

damlacım ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim, darısı benim başıma :))))

gülşahcım sorma aynı dert bizdede var, park yatağına yatırıyorum maksimum 1 saat yatıyo meriç bey sonra bizim ortamızda :))) eşimde aynı dertten müzdarip :)) erkeklerin genelinde var sanırım bu sorun :))) onlarda birer bebek valla, sıhhatler olsun tatlım duş almışsın:)) ohhhh sefan olsun dinlenirsin umarım biraz

sabahki mesajıda hala sitem doluydu eşiminmafoldumben
önceden böyle değildi son bir iki aydır böyle oldu benim kocam..alyayı kıskanıyor resmenkaydirigubbakcemile3
ee canlarına tak diyor sanırım zamanla,özlenmek güzel amaopuyorumnanaktan
sizde de var mı bilmyorum,alyayla bizim ilişkimiz tam oturdu artık..eskiden yaptığımız gereksiz kavgalar kalmadı mesela,surat yapmalar.anne baba olmanın verdiği erdemden dolayı ağırlık geldiopuyorumnanaktan
aynı flört ederkenki aşk geri geldi sanki..herşey mükemmel oldu nazar değmesin:nazar:
bide babalığı beni hayran bırakıyor bu kadarını beklemiyordum ya ondan sanırım..herşeyi yapıyor kızıyla ilgili..öfff anlat anlat bitiremem:nazar:
sizde nası durumlar?

bu arada damlacım kek tarifi kayınvalidem ben sana vericem dedi.
alyaya göre onu kuru olarak hazırlayıp küçük kek kalıplarında ayarlıcaz haftasonuna bakalım.bende sizlerle paylaşırım.

Selam kızlar nasılsınız?

Ben hasta olacam galiba. Her yanım ağrıyor dayak yemiş gibiyim. Boğazlarım da ağrıyor :KK43:

Selam kızlar.. Sohbet ne güzelmiş öyle..
Gülşahım Allah muhabbetinizi,huzurunuzu,sevginizi arttırsın canım..
Benim oğluşunda uykuları nihayet düzelmeye başladı. Gece 1 yada 2 kere kalkıyo artık çok şükür. Bende yavaş yavaş toparlanırım artık..Nede olsa beynim şarj etmeye başlar hih hih.

Dünürcüm nerelerdesin yawrum_???? Ne işlerle meşgulsün bakem??
Yoksa gelinkızım seni çokmu yoruyor?

meralcim ne zamandır uyuyamıyordum gece çok iyi geldi valla darısı tüm uyku sorunu çekenlere işallah Meriç'imde hastalanmış çok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi
melekcim nerelerdesin sen yaa özledim valla seni Ali Tuna'm nasıl iyi mi aman hasta olayım deme canım nane limon filan kaynat zaten salgın var herkeste :KK43:
gülşahcım canım valla aynı durum bizdede var Ada doğduğundan beri ilişkimiz daha bi güzel sanki kavgalarımız çok azaldı ve tartışsak bile çok kısa süreli oluyor
ben odaları yaklaşık 3 aylıkken ayırdığım için yatak problemimiz yok ama bazen uyuturken içime alasım geliyor keşke yanımda yatsa diyorum ama kendimi frenlemem gerektiğinide biliyorum

ayşegül geçmiş olsun canım....bizi haberdar durumdan aklımız kalmasın....hiç üzülme güçlü olman lazım...

Bugün Ata'mızın 71. ölüm yıldönümü...
Kızıma O'nu anlatacağım O da çocuklarına anlatacak ve hepimizin ortak kahramanı olarak ölümsüzleşecek....
Herşey için bugünümüz için yarınımız için dünümüz için sonsuz teşekkürler sevgili Ata'm.....

X