gecmis olsun canim inslh kisa zamanda atlatirsin bu donemi, yarin ilk ultrasyona giricem ,doktor kagida vajinal ultrasyon yazmis, 7 haftalik hamisim ben karindan niye bakmiyolarki, bir zarari olmazmi aceba , bende sizler gibi esimle birlikte olmaktan bile korkuyorum , hamis oldugumu ogrendim ogreneli kardes kardes yatiyorken , vajinal ultrasyonami giricem yaaoff inslh bir zarari olmaz bir kere dusuk yaptiktan sonra bunda odum kopuyor
kızlar kıyafetler ne alemde?rahatsız oluyormusunuz giydiklerinizden.yoksa hmen bol bol giyinmeye başladınızmı?
kızlar ben de bugün ilk kez gördüm bebişimi:dance:
5 haftalık olmuş keseyi hemencik buldu dr.
resminide cekti keretanın:roflol:
2 hafta sonra tekrar cagırdı kalp atışları için hersey iyiymiş
tuz seker ve undan uzak dur dedi,denize girebilirsin ama ıslak mayoyla durma çıkıncada numıs medle temizlen dedi.otobüs yollculuğuda serbest.:teytey:
evet hastaneler 11 ytl olmuş ormal doğum 80 sezeryan 250 miş.yuppiiii
ama hastaneler çok kalabalık çok dayanabilecklerini sanmıyorum:a015:
düşüğünü ne zaman yaptın nazan,ne kadarlıktı?
numis med temizlik jeli galiba değil mi, mantar için mi verdi dr. yani önleme amaçlı. ya ben hiçbir belirti başlamadan hemen mantar oluverdim ve çok rahatsız etti beni, fitil kuaandım dr. izniyle ama gene de tam oalrak rahatlamadım, fikriniz var mı acaba?
kızlar selam hesaplarıma göre 15 mart nasıpse dogumson adet tarıhım 8 hazıran benımkı gec döllenme olmus galıba dün 76 dı degerım bhcg yarın tekrar bakıcagız 150 olması gerekıyo dedı inşaallah canlar bende mart annesı olacagım ama bana sankı martın sonu gıbı gelıyo dogum tarıhı cünkü daha minicik kusum
valla canım benim arkadaşım taaa 5.aya kadar normal kıyafetlerii giydi...5 in sonunda bol giymeye başladı..galiba iç karnın genişliğiyle alakalı..kilo da almadı ondan olabilir...bende 3-4 aya kadar normal kıyafetlerimi giymek istiyorum ama göbüş izin verecekmi bakalım böcüğümnaniknanikkızlar kıyafetler ne alemde?rahatsız oluyormusunuz giydiklerinizden.yoksa hmen bol bol giyinmeye başladınızmı?
kızlar nerdesınız yaa bıraz harekettt :dance: bende suan karın agrısı var adet olacak gibi ama doktor normaldır dedı bol bol dınlen dedı folık asıte gerek yok dedı siz kullanıyomusunuz ? bende baska belırtı yokk yarın gene gıdecegım doktora hesaplamam dogru demı kızlar 15 mart gıbı ınsaallahson adet tarıhım 8 hazıran :asigim:
kızlar nerdesınız yaa bıraz harekettt :dance: bende suan karın agrısı var adet olacak gibi ama doktor normaldır dedı bol bol dınlen dedı folık asıte gerek yok dedı siz kullanıyomusunuz ? bende baska belırtı yokk yarın gene gıdecegım doktora hesaplamam dogru demı kızlar 15 mart gıbı ınsaallahson adet tarıhım 8 hazıran :asigim:
hanimlar en problemli hamilelik gecireniniz benim heralde. onceki gun biraz alisveris yapayim diye ciktim. 2 saat falan dolastim eve geldik yemek yedik. sonra ne goreyim. gunluk pedin yarisi kahve kan.
acile gittik. kana baktilar 770 ama dusmusse deger hemen dusmez dedi. vajinal ultrasonda gorunmedi. ki daha degerim 770 di. sanirim1600 lerde gorunuyormus. dun de kendi doktorum kana bakti. 1160 olmus. katlamis yani. ama lekelenmem devam ediyor. odum patliyor. yatmaya calisiyorum ama evdeysen ne kadar yatabilirsin...gene kalkiyorum...gun gecmek bilmiyor.
kan alina alina kolum mosmor oldu:)
kizlar keseyi gorememek diye bir sey var mi? hani dis gebelik yok. hani kese olur bebek olmaz onu biliyorum da kan degerleri artiyorsa kese vardir degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?