ya aynı şey bende de vardı dün ama ben nöbet tuttum sabaha kadar çalıştım ona bağlı olarak oldu herhalde şuan aslında uykusuzluktan ölüyorum ama kızım uyutmuyor sağolsunsüper bir haber bu canım.çok sevindim.Rabbimin izniyle inşallah kucağımızda da görürüz.
benimde kasığımda hafif bir sancı var gibi.dün çok yoruldum.ondan sanırım.
ama leke gibi bir şey yok..
slm mart anneleri....sanırım bende mart annesiyim...interne hesaplayıcısına göre öyle...henüz doktora gidemedim ayın 15 ine kadar tatildeymiş doktorum...sadece kanda baktırdım 195 hcg...
tebrik ederim canim..:1hug:
allah saglikla kucagina aldigin günleride göstersin insallah:1rolleyes:
benim 4.haftada değerim 1387 idi.yani 4+3 ken.
geçmiş olsun çerezcim.bende de ara arar başdönmesi var ama mide bulantısı yok.inşallah da olmaz.
benim 4.haftada değerim 1387 idi.yani 4+3 ken.
geçmiş olsun çerezcim.bende de ara arar başdönmesi var ama mide bulantısı yok.inşallah da olmaz.
insallah canim..
sabahin bi körü uyaniyorsun.. ha uyandigina deyse ya bari..
doktror bulantiya karsi ilac yaziyormus.. ne kadar dogrudurki ilac kullanmak sizce??
ilk hamileliğimde bende olmuştu özellikle her sabah erkenden...doktora bile söylememiştim ben ilaç kullanmak istememiştim..tuzlu kraker türü şeylerle geçiştiriyodum..ama sende bulantı çoksa ve çok rahatsız ediciyse belki doktorun ilaç kullanmanın daha doğru olduğunu düşünüyodur..
benim de dünden beri midemde bulantı varben de olmayacak diye seviniyordum ama dememkki bulanacakmışım da zamanını bekliyormuş. sizde ne haber başladımı bulantılarınız?
slm mart anneleri....sanırım bende mart annesiyim...interne hesaplayıcısına göre öyle...henüz doktora gidemedim ayın 15 ine kadar tatildeymiş doktorum...sadece kanda baktırdım 195 hcg...
aynı bende de aşırı bir uyku hali var.uyudum uyucam yani.
peki ilişki durumunuz nasıl eşlerle?biz bir kayıp yaşadığımız için hamileliğimi öğrendiğimden beri kardeş kardeş yatıyoruz.
eşimde bende çok memnunuz bu halimizden..
yataga yatmaya 10 saniye kala uyumaya basliyorsun diyor esim :roflol:.. durum o kadar vahim yani
iliskiye gelince.. esim keseyi görene kadar isin (saskinlikdan olsa gerek) biraz girgirindaydi.. hadi bebegimi ziyare etcem ben falan diyordu :roflol:
ama keseyi gördügümüzden beri kardes gibiyiz.. sarilip yatiyoruz.. hepsi topsu o yani..:icecream:
doktorlariniz bisey dedimi arkadaslar size bu konuyla alakali??
Kibelecim doktor çok önemli tatlım ya,benim ilk sorunlu gebeliğimde tabiki düşeceği varmış düştü ama doktorunda hatası çok fazlaydı benim durumumu anlamadığı için gerekli tedbirleri bile almadı.Şimdi doktorumu değiştirdim ve çok memnunum,sanada nacizane tavsiyem bu çarşambadan sonra iyi bir doktor araştırman insanı çok etkiliyor.İnan senin için secdede bile dua ettim,namazdan sonra ismini vererek dua ettim canım ya İnşallah herşey gönlünce olur.Allah a emanet ol,hayırlı haberlerini de yazarsın buraya,merak ederiz.Hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?