Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazancım çizelgenden bende istiyorum yardımcı olurmusun canım
tabi canim sen muhtemel dogum yapicagin tarihi ver ben sana hazirlayip yollayim linki
benim kinin aynisindanmi istiyosun canim yoksa baska mi?
Aynısından olsun canım. 2 Mart internet hesaplayıcısına göre.
ay kızlar yarın dr gideceğim. yarın benim hesaplarıma göre yarında 6.haftam.bana dua edin ya inşallah bebişim sağlıklıdır...
hanimlar en problemli hamilelik gecireniniz benim heralde. onceki gun biraz alisveris yapayim diye ciktim. 2 saat falan dolastim eve geldik yemek yedik. sonra ne goreyim. gunluk pedin yarisi kahve kan.
acile gittik. kana baktilar 770 ama dusmusse deger hemen dusmez dedi. vajinal ultrasonda gorunmedi. ki daha degerim 770 di. sanirim1600 lerde gorunuyormus. dun de kendi doktorum kana bakti. 1160 olmus. katlamis yani. ama lekelenmem devam ediyor. odum patliyor. yatmaya calisiyorum ama evdeysen ne kadar yatabilirsin...gene kalkiyorum...gun gecmek bilmiyor.
kan alina alina kolum mosmor oldu:)
kizlar keseyi gorememek diye bir sey var mi? hani dis gebelik yok. hani kese olur bebek olmaz onu biliyorum da kan degerleri artiyorsa kese vardir degil mi?
hanimlar en problemli hamilelik gecireniniz benim heralde. onceki gun biraz alisveris yapayim diye ciktim. 2 saat falan dolastim eve geldik yemek yedik. sonra ne goreyim. gunluk pedin yarisi kahve kan.
acile gittik. kana baktilar 770 ama dusmusse deger hemen dusmez dedi. vajinal ultrasonda gorunmedi. ki daha degerim 770 di. sanirim1600 lerde gorunuyormus. dun de kendi doktorum kana bakti. 1160 olmus. katlamis yani. ama lekelenmem devam ediyor. odum patliyor. yatmaya calisiyorum ama evdeysen ne kadar yatabilirsin...gene kalkiyorum...gun gecmek bilmiyor.
kan alina alina kolum mosmor oldu:)
kizlar keseyi gorememek diye bir sey var mi? hani dis gebelik yok. hani kese olur bebek olmaz onu biliyorum da kan degerleri artiyorsa kese vardir degil mi?
merhabalar,bebişimi gördüm minicik kalbini ,normal ultrasonda kese görünmedi diğer sevimsiz yöntemle bakıldı ama oradaydı küçücük kalbi pıtpıt atıyordu sanki dünya üzerinde ki en harikulade yaratık o ekranda görünen bezelyemsi varlık gibi geldi bana her ne kadar bulantılar,kokular,halsizlik hissimden dolayı çaresizlik içinde olsamda onun minik parçalarını yaratmasına yardımcı olabildiğim için çok mutluyum ve dahası bu büyük mucizeyi bedenime layık gördüğü için Allah'a sonsuz şükür ediyorum..Sitedeki tüm anne adaylarının ve benim bebeklerimize hüsran yaşamadan kavuşmamızı diliyorum daha yolun çok başı Allah yardımcımız olsun..
gözün aydın ne güzel duyabilmişsin kalp atışlarını darısı bizim başımıza inşallah.
kızlar merhaba ben de 2009 mart anne adayıyım.hamile olduğumu bugün öğrendim.beni de aranıza alırsanız sevinirim.