slm millet nasilsinizß??
bizi soracak olursaniz biz iyiyiz azcik yaramazlasdik hepsi okadar..
esmacigim tatile gidiyomusun galiba ii tatiller sanada bol bol batusunla esinle vakit gecir dineln cnm
hekatcigim sende hos geldin cnm
hosbulduk canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm millet nasilsinizß??
esmacigim tatile gidiyomusun galiba ii tatiller sanada bol bol batusunla esinle vakit gecir dineln cnm
işte hala yemiyor inanılmaz iştahsız.hosbulduk canim.isleri ben de saldim ama evi gördükce sinirlerim bozuluyo.kk yi cok özledim.eskiden yani hamileryken gece gec de olsa takiliyordum tabi o zamanlar gec kalkma ve gündüz uyuma imkani vardi a.s .simdi bebek uyuyo olsa bile gündüz benim uyuma sansim olmadigi icin yatmak zorznda kaliyorum. senin kiz nasil oldu ?
canım alyayı o yatırmadı bizi benim doktorum kadın doğum doktorum yani ersan bey o gece nöbetci olan erdal hancıoğluna yönlendirdi sağolsun ersan bey çok ilglendi doğum yapmış olmama rağmn.canım zaten bende ismet gebeşeoğlundan çok memnun kaldım çok ilgilendi bebeğimle çok iyi bir dr çok sempatik adam çokta iyi anlıyor emiride yatırcaktı ama sonradan düzeldiği için gerek duymadı sabah akşam hiç bırakmadı bebeğimi yani herkese tavsiye ederim
hoşgeldin bebemslm millet nasilsinizß??
herkese tek tek teşekkür ediyor buseliyorumm iyi dilekleriniz için hepbirlikte mutlu ve sağlıklı olalım
bugün siftah yapıp denize girdik fotolar yarına
Ben geldimmm
hadi ya öyle mi
canlarm biz gidiyoz bikaç saate umarım kolay gecer hemencecik akşam burda oluruz umarı hepinizi öptüm iyi geceler
merhaba herkese.
nerden baslayacagimi bile bilemedim.dogumdan sonra 1 kere yazabildim galiba buraya.belki beni hatirlayanlar vardir hala.dogum sonrasi cok sorun yasadim hem saglikla ilgili hem de özel sorunlar.sagligim simdi iyi kizim da iyi.2 ay öncesine kadar annem yanimdaydi hersey daha kolaydi ama 2 aydir evisine hatta kendime bile zaman bulamiyorum.yalniz olanlar ev bebek ve yemek isini nasil hallediyorlar cok merak ediyorum.bilgisayara günlerce dokunmadigim oluyor.
gecmisi okuma sansim yok umarim bütün anne ve bebekler iyidir,birkac sayfa okudum. saruboceq ve CheGuevera arkadaslarin bebekleri hastaymis gecmis olsun acil sifa versin Allah.
merhaba kızlar nedeyse 1 ay oldu girmeyeli..
taşındık zor da olsa.eşimin çalıştığı tam biz taşınacakken deiştirdiler.çok yorulmaya başladı bş de ayak tabanlarındaki kaslar yırtyılşmış üstüne her bastıında canı yanıyodu.doktor fazla ayakta durma falan demiş.ben de o fazla yorulmasın die nerdeyse bütün evi kendim topladım.kayınvalidemle kayınpederim vardı adayı onlara verdim vee nooldu.ada ayakta sallanarak uyumaya sürekli kucakta durmaya alıştı! tuvalete bile giderken yanımda götürmek zorunda kaldım bi süre!!! şimdi yavaş yavaş alışıyor tek kalmaya.acaip canım sıkıldı bi ara bu duruma.bi de bende bel fıtığı başlangıcı çıktı.doktor ağır kaldırma fazla ayakta durma diyor bizim kız kucakta ve ayakta durmaya alıştığı için 2 dk durmuyor. gece yatakta bile yatamaz oldum ağrılarım o kadar şiddetlendiki..kilo ver dedi doktor doğal olarak. bikaç hafta sonra başlıcam diyete.
buraya taşındığımız zaman neti bağlattı eşim, sorun varmış birazönce geldiler hallettiler sorunu çook sevindim çok özledim sizi..
geçmişi okuyamıyorum zaten çok birikmiş bi de ev dandini çalıyor toparlamam lazım hasta olan anneler ve bebişleri varsa çook geçmiş olsun arada bakmaya çalışırım yine. pc açık
HERKESE MERHABALAR BİR AYDIR YOKTUM BENİM OĞLan hala iyileşmedi çok moralim bozuk hala amip ve idrar yolu enfeksiyonu çocuğum bi hoş oldu bende tabi.konyada ne gezebildim ne bişey yapabildim hastane hastane gez tahlil yaptır sonuç göster ortada iyileşme filan yok ama apar topar döndük EMELİM kusura bakma seninle görüşemedik ama hiçbişeye fırsat bulamadım