2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mercü doğacımmmm savollll oyy bu bebekler hiç hasta olmasa ((sizlere de geçmiş olsun
piketimmmm anılım diş mi çıkartıyo ??

doğacım geçmiş oılsun canım çok.nedir bu bebelrin çektikleri yarabbim.çok üzüldüm..Allahım yardımcınız olsun inşallah duacınızım..
deryadan haber yok değilmi,inşallah güzel haberlerle gelirler.merak ettim ben çok..
alyanında dün kültür sonuçlarını aldık tertemiz çıktı şükürler olsunki.yemesi az ama olsun sağlıklı olsunda varsın yemesin.ne edeyim.
esma gidince günaydın da bana kaldı madem..e günaydınn

GÜNAYDINLARRR:)) gülşah çok sevindim yaaaa... inşallah da bir daha tekrarlamaz. beslenmesine de çok üzülme o zaman. aç kalmıyosa diycem ama kakası cıvık değildi dimi.. neyse o da düzelir.

yok hayatım cıvık cıvık değil katı kakası muhtemelen aç kaldığı için öyle yapıyor.sağlık olsun..
ela nasıl oldu?

Ela şu anda çığlık atıyo canım. ama sesini tanıdığı için sanırım çok gürültülü. burnu hala akıyı ve dün öksürüğü arttı bugun devam ediyo. ateşi de biraz var gibi ama çok yüksek değil. dişi de acı veriyo sanırım. yaklaşık 1 ay olacak daha tek dişi çıktı. acaba normal sürecinde çıkmaya devam mı edece diye düşünüyorum. ilki biraz acele etti sanırım. ve yamuk zaten o dişi de:1no2:

herkese slm nasılsınız biz dün gitik sabah 5:30 da çıktık eden
neyse 7:30 gibi oradaydık
kayıt için sıraya greçtik kızınız 0-18 yas grrubunda yok dediler hani ücretsiz ya muayene felan napacaz ssk ya gidin dediler aksilik hep beni bulacakya
neyse maraş sskda tanıdık var arasdık adama bakmış kayıtlıyız 1 satimiz güme gitti tekrar girdik tc yi 2 kez girince oldu
o 1 saat bizim tekrar malatyaya gitmemize sebep oldu
neyse sıraya girdik bekleki sıra gelsin herbir hasata 20 dakşk akalıyor drun odasında
sıra bize geldi dr herşeyi sordu iye ile ilgili nezaman basladığınız ne kullandığmızı bütün tahlşilleri tekrar istedi yani burda geçirdiğimiz zaman boşa gitti
kan tahlili için gittik kızımın kanını alan hemşire olacak pislik sanki canını aldı mahvetti kzızı kız ağlamaktan katıldı bayılıyordu şırındayı batırdı sıkasıka alldı kızı
ben susturmaya çalışıyorum bari sen gürülytü yapma çocuk ağlar diyor valla senin için noırmal olabbilir ama benim kızım ilk defa bukadar ağlıyor dedim
hakkını verecktmde eşim göz etti
kızım okadar ağlamışki kanı pıhtılaşmış tahlillerin bazısı çıkmamış
ama kan tahlili temiz
d vitamini verme dedi kalsiyumu fazlaymış
ve idrar istediler idilk yapmadı normal olarak ve kaldı perşembeye tekrr gideceğiz işemezse sontayla alacaklar baska çare kalmadı
ama idrarı iyice tuhaflaştı turuncu gibi bişey bulasıyor bezine
yani hiç bişey yapamadık
ultrasonu bile haftaya pazartesi randevu verdiler
ondan sora tedaviş dedi dr
nasıl hasta çocuklar vardı ya tüylerim diken diken oldu allahım beterinden saklasın çok fenaydı

che geçmiş olsun canım ya
kızlar ada ayakta sallanarak uyumaya alıştı şimdi nasıl uyutcam bilmiyorum ya sallamak da istemiorum ayağımda ama başka türlü de uyutamadım bi türlü. napsam sizce? varmı böyle olup sonra kendisi uyuyabilen bebek?

piketimmmm anılım diş mi çıkartıyo ??
Valla bilmiyorum yeri belli ama daha patlama yok..

Hadi gözümüz aydın canım. Çok sevindim. İdil'de iyileşir inşallah.

İnşallah herşey yoluna girecek canım.. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz biran önce.

Özgecim benim oğlanda kafasına estiği gibi uyuyo.. Bazen ayağımda sallatıyo,bazen memede uyuyo,bazen yatağında sırtına masaj yaparak şarkı söyleyerek uyutuyorum.. Sabit değiliz yani..​

selam gençlik gülşahcımm çok sewindimm Alyama dert etme yemesini bol bol sıvı meyve vermeye çalış sıcaklardan da yemiyolar Ada da öyle günlük 700 cc mama ancak alıyor meyve muhallebi falan takviye ediyosss

kimseler yok anacıııımmmmm hu huuu mart annişleri nere kayboldunuzz bakenn???
buketim sen buralardaydyn az evvel sıvcaklardan kimse hareket bile etmek istemiyor (((
kızlar ben herobaby nin sütlü peklemzli kaşık mamasını aldım ilk pek sevmedi gibi içine hero babaynin kavanoz maması var meyveli ondan koydum 2 kaşık bir kaseyi bitirdi cadı böyle sevmezse fazla karıştırmadan verebişlirmişim onu anladım bir de ben pekmez koyuyorum az birşey muhallebisine falan ama tabi bizim ev yapımı pekmez buradakiler katkısız köylü pazarından alıyorum tavsiye edilir hem demir takviyesi oluyor çünkü benim cadı demir ilacını hiç sevmiyor kayısıya falan karıştırıp veryorum onu bile almak istemiyor (

Evet Aslıcım çok sıcak.. Kimi tatilde kimi gezmelerde... Bende evdeyim oğlumla pinekliyorum işte.

Ben demir damlasını mamasına karıştırıyorum.. Tadını hiç sevmiyor o kadar acı herhalde.. d vitaminini de mamasına karıştırıyorum. Birisini sabah birisini akşam veriyorum..
Demir damlasını bize 9 damla yazdı ebe. Siz ne kadar veriyorsunuz???

bende milupanın sütlü muzlu tahılını almıştım toz olandan. çok severek yedi sonra hepsini kustu acaba mamadan mı yoksa o sırada ishali de vardı ondan mı bilmiyorum keyifsiz de deildi.b ugün yada yarın tekrar denicem vermeyi. o kavanoz mamalarını benimki de çok seviyor. şeftali falan rendeliyorum ama ne kadar tatlı ve güzel olursa olsun yemiyor yaramaz ben de dün içine az bişey pekmez koydum bayıldı bitti die ağladı :)
demir ilacını daha kullanamadım ishali kesilince ver demişti dr bende bikaç gün daha geçsin die bekliyorum dha bugün düzeldi tam olarak.demir ilacının adı ferrum. bize de 8 damla demiş vitamini mamaya karıştırıyorum içmiyor ada da. polivit die bişi

demir ilacının adı ferro sanol ya da ferrum olablir ikisi de kullanılıyor bebeğin kilosuna göre damla sayısı veriliyor mesela ADa 6200 gr 6 damla veriyorum. devitamini olarak da deviti bıraktık acd vitamini içeren multitabs veriyorum 1ml ama hergün vermiyorum çünkü Ada burada çok fazla güneşe maruz kalıp doğrudan alıyor d vitaminini

Selam annısler..
Bu topıc harıc dıgerlerının gecmısını okudum.
Burayı da okuyamayacam :)

ne var ne yok nasılsınız?

Fusun ıle konustum az once.. Dun asıları olmustu Nısan. 38.2 ımıs gece. Bu sabah Gıresun'a gıtmısler ıyılermıs. Sızlere cok selamları var

Bizde demir için ferrum damla kullanıyoruz ama 3 damla dedi doktor. Kilo ile orantılımıymıs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…