2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar, dediklerinizi deniycem. ay hapşurdukça burnundan geliyo. bi sonu yok mu bunun? neyse ben bebeğimle ilgileniyim . öpüyorum. pc başında olmuyorum genelde zaten.

teşekkürler kızlar, Ela şimdi uyuyo umarım rahatlamış olarak uyanır.
esmanın bilgisayarına sanırım virüs girdi kk ya giremiyo. görüşmek isteyenler msn e:) gerçi şimdi yemekte.
adaşım Ayşin de girmeyebilirim, Alya ve ıdil için çok üzüldüğünü söyledi ve acil şifalar dilediğin belirtti. çok geçmiş olsun diyo. ben de dr. akdiri okumaya devam edeyim. inak sütüne "hayır!" demiyo garipsedim...

işde geldim burdayım en sonunda yaa gitmeden bi yazam diye çabaladım vede başardım alkış istiyorum kuzucukalrıımm birazdan kocişim gelip alacak benii bende ne hava yaptım kaç gündür koşim alıyo bırakıyo hehehehe

kocişim geldi ben kaçar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın öptümmmm

hoşgeldin esmacı..
ve güle güle diyek ozaman canımmm..
sağol ayşin Allah haberi getirenden de söyleyenden de razı olsun..
derya ne yaptı acaba idil nasıl oldu?merak ediyorum..
ela nasıl oldu?
bu varada bende inek sütüne sıcak bakmaya başladım bu dr sayesinde kızlar

Selam bayanlarr:)
Nasilsiniz bakem?
Gülsahcim insallah sonuclar iyi cikar ve birde kilo konusunda istedigin basariya ulasirsin:)
Aysincim cok gecmis olsun canim:)

selam kızlar ela daha iyi ama burun göz akıntısı devam ediyo. dr. ile konuştum. öksuruk şurubu verdi. burnu için okyanus suyu kullanmayadevam dedi.bakalım...ateşölçer de adamla konuşurken bozuldu 34 dr çıktı.gece 38. 1 di ama o da ne pimp,rikliler diyecektir. ama yanıyodu kızım gece((((((
gülşah şu kadir adlı dr mu?

evet canım kadir tuğcu.ona netten bir sorsana ne diyecek..
bak mesela o diyorki böyle durumlarda öksürük bebeğin savunma mekanizması kendini toparlayacak öksürerek atacak ben nerdeyse tüm sayfaları okudumda..
burun damlası olarak gifrer al zaten bişe diyimmi
muhtemelen burun tıkalığıdan dolayı genzine akıyor ondan öksürük yapıyor.alyadan biliyorum canım.
elacım kıyamam ben ya..bitanem benim.

canım gifrer alcaktık. tonimer aldık. okyanus suyu. daha iyi gibi geliyo bana bu. gerçi diğerini de kullandık. hepsi aynı etkide. ben de bazı yazılarını okudum canım. hata soru da sordum. flour konusuna bakarsan bizzat ben ordaydımDD

ben de dün üye oldum. bakalım bu konuyu da sorayım eşim gelmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…