iyi aksamlar, idil ve alya bebisimize cok gecmis olsun, Allah sifa versin, cocuklarin hastalanmasi cok zor,inslh en kisa zamanda iyi haberlerinide aliriz
ben hala mutfakla ugrasiyorum:) ne bitmez mutfakmis omrumu yedii yaa, eren pasam iyi ama uyumuyo, nasil uykusuzluga dayaniyo bu kadar sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar hayret bisi
bebekleri hasta olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.küçük yavrulara,sizlere sabır versin bebekleriniz için ayakta durmaya çalışın lütfen.
çok sağolun arkadaslar umarım en kısa zamnda düzelirler gülşah amikozid kullandık 10 tane ama hiç fayda etmemiş dr bu çok etkili bir iğne buda etki etmedi dedi suanserumla veriyorlar enfeksiyonu temizleyip sondalı filme gideceğiz ilk serum bitti birazdan gidip öbürünü taktıracağız ne olur dua edin bize öpüldünüz
ya gülşah dediğin gibi internette okurken çok kötü oldum bu neya ne kötü seylerden bahsediliyor allahım sen bebelerimizi koru olkadar korkuyorumki
umarım kötü bişey demezler
bi kerede profösörler görsün bakalım
keşke ben hasta olsam kıvransam
balım diyemiyodda
uyuşturdu serum galiba uyuyor
herkese günaydıınnnnnnn
deryacığım çok geçmiş olsun inş bu sefer iyileşecek annesi sen güçlü olki idille iyi ilgilenebil sen böyle yaparsannn ya hastaanırsan idille kim ilgilenecek
günaydın..
idil hep aklımdaydı gece rüyamsa sanırım etkisi altında kalmış olacağımki serum taktırmışım koluma bacağıma filan..çok üzgünüm ben..
hala atamadım üzerimden..gözlerim dolu dolu..
kafamı dağıtmak için iki gülüyorum ama kuzum şu an yanımda uyuyor Allahım bir şey olmasın nolur..
derya sende korkma bir şey olmayacak Allahın izniyle bebeklerimize..
güçlü olmalıyız diyoruz ama gece yastığım ıslandı ağlamaktan..
gülşahcığım kıyamam sana yapma böyle biliyorum bebeklerimiz hastalanınca çok üzülüyoruz siz üzülüyorsunuz bizde burda üzülüyoruz ama dua edelim tamma mı canım inşallah birşeycik olmayacak kuzularımızaa dualarım alya ve idille
günaydın kızlar
hstaneden geldk
iğneyi damardan yemeye devam edecek serumu çıkarttırdı doktor
tahlil temiz çıktı iğne damardan olunca temizlemiş kültür çıkana kadr 8 saatte bir iğne yiyecek damardan
hiç emmiyor bidamla bile emziremedim çok üzgünüm
gülşah seni okadar iyi anlıyorumki
babsı gece uyanınca onu serumla görmek çok zoruma gitti diyor
allahım sen bebklerimizi koru
hastanedede bi bayan vardı emzirme odasında onlardada varmış aynı hastalık
mahvetti psikolojimi
umarım bizde onların yasadıklarını yasamayız
evdede suan misafir var saat 3 te tekrar iğneye gideceğiz
haberdar edeyim dedim
öpüldünüz