2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya neler oluyo bebeklerimize yaa....:sinifsinif: ben de korkuyorum valla ister istemez kaka aynı yere toplanıyo. offf nöbet tutucaz sanırım.
derya ve gülşah tekrar çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda en güzel şekilde atlatırsınız bu dönemi...

Gülşahcım,Deryacım içiniz yanıyo biliyorum Allahım acil şifalar versin...çok üzüldük hepimiz 2 bebeğimizde aynı durumda...ınşallah düzelicekler inşallah...tüm dualarımız sizinle...

kızlar ela ishal olmuş. 3 saatt kaç bez değiştirdim bilmiyorum. verdiğim meyvelerden olabilirmi? en çok yediği üzüm suyu, çok az kayısı, şeftali(ki dün kusturdum sevmedi) kiraz onu da yalatıyoruz.. yoğurt da, sebze çorbası da vermedim daha. suyu zor kabul ediyo. hepsine burun kıvırıyo anlamadım ben. ve hala devite alışmış da değil...

derya canım geçmiş olsun.
iğnelerde mi işe yaramamış.
çok üzüldüm inanki.
sondalı filmi bizim doktorumuzda söyledi.inşallah bir şey olmaz mutlaka haberdar et canım

Deryacım çok geçmiş olsun.İki bebeğimizde aynı gün aynı durumda allah şifa versin.Hepimizin bebeğine olabilir kızlar allah dermansız dert vermesin.Kuzucuklarıda annelerinide öpüyorum.

Canım bence yediklerindendir.Bu kadar meyveyi aynı gün karıştırman iyi mi?Mesela tutan şeyleri karıştırsan elma ile şeftali gibi.Dr una bir sor geçmezse ama bence bu yediklerinden sen bol su ver toparlasın emzir bol bol

sağolun arkadaslar evet gülşahım iğneler işe yaramamış
iğneden önce değer 16 idid bugün 34 çıktı çok üzgünüm umarım kötü bişey çıkmaz
sende alyaya dikkat et

allahtan dr eve gelmemize izin verdi hastenede kalmadık serumlar bitikçe yenisini taktıracağız hastane okadar pistiki anlatamam hemşirelr tanıdıktı ana kucağını bile yere indirmemeize izizn vermediler
mikrop kapar diye
kuzum seruma nasıl bakıyor eline bakıyor hiç kımıldatmıyor
perşembe günü kültür çıkacak diğer sefer tezmizdi umarım bu seferde temiz ıkar
ben bunları daha önce yazdımmı
yazmışta olabailirim kafam kazan gibi

GECMIS OLSUN CNM INSALLAH BIRAN ONCE DUZELIR KUZUN BENIM YAVRUMDA SUKUR IYI GIBI A´MA COCUGUN HUYU DEYISTI ONCEDEN YATTI YERDE UYURDU SIMDI UYKUSU GELINCE HERYERI DONUYOR DOLASIYYORUZ BIDE VIRUS VAR DEMISTI DK ATESLENMESI FILAN SIMDI IYI SUKUR AMA HERYERI KIRMIZI DOKUNTU AMA KIZAMIK GIBI DEYIL YAAA OFFF EMMIYOR AGLIYOR DURMUYOR mafoldumben

dereyacım gülşahcım cok üzüldüm inşaallah tez zamanda gecer idrar yolu enfeksıytonları kıyaMAM ben bebişlerımıze

inanılmaz kötüyüm..internette okudukça aklım gidiyor.
Allahım sen aklıma mukayet ol

CAnolar hepinizede cook gecmis olsun - Cok üzülüyorum ben bir bebek gripal enfeksiyon bile kapsa cok kötü sizlerde ck zor durumdasiniz suan biliyorum ama güclü olmalisiniz bebeler icin:)
Gecicek bu günlerde! Rabbim acil sifalar versin!
Hep burdayiz yaninizdayiz unutmayinnn...

off kiyamam ya alyamla idilime allhim icim parcalandi ya kiyamiyorm bu yavrucaklara minnacik bedenleriyle hasda oluyolar allhimm onlar olmasada biz olsak hasda ins ikiside iyilersicek inaninki cok dua edicm bebelerime allhim biran önce düzelirler cok kötü oldum ya okuyunca gecmisi basima agrilar girdi offf

melegim sana da gecmis olsn iyiki bisi olmamis ali tunama ya cok üzüldüm bebegim nasilda korkmusdur

arkadaslar aklimda sadece bunlar kaldi gecmisden cok kötü oldum bebelerimizin hasta oldugunu duyunca valla agliyorm suan ya kiymiyorm ya onlarda benim bebem sayilir inan ki kendi bebegim hastalnmis kadar üüzldüm allhim ins iyilesrler bne hastalanim onlar yerine yaa kurban olurum onlari verenee benn

Son düzenleme:
tamam canım yarın elma deniycem. bugun uyudu. bakıyım düzelecek mi?

ayy ne kötü hastalıklarla ilgili benzer şeyleri konuşmak paylaşmak. umarım bundan sonra hep güzel şeyleri paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…