2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gÜnaydın herkeze ıyı gÜnler dılıyorum dılerım hasta yavrucaklarımız tez zamanda ıyleŞır dualarımız sızınle ıdıl,alya allahım acıl Şıfalar nasıp etsın ınŞallahh

günaydın kızlar
hstaneden geldk
iğneyi damardan yemeye devam edecek serumu çıkarttırdı doktor
tahlil temiz çıktı iğne damardan olunca temizlemiş kültür çıkana kadr 8 saatte bir iğne yiyecek damardan
hiç emmiyor bidamla bile emziremedim çok üzgünüm
gülşah seni okadar iyi anlıyorumki
babsı gece uyanınca onu serumla görmek çok zoruma gitti diyor
allahım sen bebklerimizi koru
hastanedede bi bayan vardı emzirme odasında onlardada varmış aynı hastalık
mahvetti psikolojimi
umarım bizde onların yasadıklarını yasamayız
evdede suan misafir var saat 3 te tekrar iğneye gideceğiz
haberdar edeyim dedim
öpüldünüz

Ay ne misafiri Deryacım yaaaaaaaaaa ay neyseki çok sevindim çok şükür hepimizi mahvetti Alya ile İdil acil şifalar canım:nazar:

kız derya ne mısafırı ya allahım uyuz oldum kızcagaz bebesıylemı ılgılensın mısafırın bogazıylamı dovmek lazım bunları

günaydın kızlar
süheylanın doğum günümüymüş bugün
doğum günün kutlu olsun canım daha nice sağlıklı mutlu senelere.....

bizde dün doktordaydık aylık kontrolümüz ve aşımız için
çok şükür herşey iyi gidiyor
Liya 7.800 gr. olmuş boyuda 65 cm.
hala ek besinlere başlama diyor ama ben kaçamak yapıyorum ufak ufak :)

lıya masallah kuzum
bızde yarın bı gıdelım dr amcamıza cuma gunu kına var hastanede bızım ıslemlerle ılgılenen kızın oraya gıdecez acaba kulagına pamuk gıbı bırsey tıkayayım mı bı sorum gerçı dr ogun yanı basımızda olacak ama hııı bırde alya ve ıdılın hastalıgını sorcam

süheyla doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllar diliyorum ailenle beraber

liyamada kocaman maşallah annesi :nazar:

cheguevera , emelyucel , existhunder , selence , yakamoz77, boddim 6 kayıtlı kullanıcı bide misafirimiz var maşallah hiç bu kadar olmamıştık son zamanlarda

oyyyy kızlar ya hıç kalkasım yok bırı çay demlese ıcsek olmamı
oturma odam korıdor ve mutfak supurulecek mafoldumben

kızlar bir site var iyi bir doktoru vede bir arkadaşım önermişti banada.
alyanın durumunu kullandığı ilaçları ve tahlil sonuçlarını yazmıştım dün.doktor bey aynen şu cevabı vermiş.

Yani bu idrar tahliline bakarak ıYE var demek hele hele iğne vermek, akıl alacak bir iş değil... Çocuğa yazıktır, günahtır.. ıdrar tahlili tertemiz. Eğer iltihap olsa idi "Nitrit" negatif değil, pozitif olurdu.. Siz o laboratuvara, idrar görünümünde "çay suyu" gönderin, o lökositleri, o bakterileri onda bile görürler. Denemesi , bir tahlil parası...Ayrıca , Forsef, karaciğerde parçalandığından, pek az bir kısmı idrarla atılır ve çok iyi bir tercih değildir.
(alıntıdır)

istanbulda bu doktor.inanın atlayıp gitmek geliyor içimden yani.forsef dediğide kızımın iğnesi.
siz olsanız ne yaparsınzı?

günaydın kızlar. öncelikle alya ve idil umarım hergeçen gün daha iyi olacaklar.

liya ya da maşşallah:nazar:
süheyla canım sana da nice güzel senelere. eşin ve biricik kızınla....

biz erkenciydik bugün. dün sular kesik olduğundan kızımı yıkayamadım. şu vana problemi bi çözülemedi. bu sabah babasıyla yıkadık. oynadık zıpladık, emdik. baktım ki uyumuyo. ütü yapmaya başladım. sonra oyun istedi yine tam kucağıma aldım üstüme yatırdım. bi baktım nefes alışı değişti, ağırlaştı. o neşeli kız gitti uyudu:)))))) kalkmaya çalışırken de yine uyandırdım. emzirerek yine uyuttum. hala uyuyo. bu arada mutfağı topladım. yaklaşık 60 parçalık ütüm birikmişti onları yaptım. aman elanın küçük sanmayın. bizin 10 tane varsa gerisi eşimin giysileriydi. yeni bişeyler yiyip pc karşısına geçtim. daha halılar serilmedi evi süpürüp silmem lazım... çok işim var çokkkkkk....

Son düzenleme:
hımmmm.... aklıma takılırdı bu. istanbula gelmişken sadece ona değil başka birine de gösterirdim.meleğin tanıdığı ve önerdiği bi dr.. var mesela. kardeşi ona götürüyomuş bebeğini.

liyaya maşallah.ne güzel kilo almış.:nazar:ısırmalık olmuştur tam.
süheylacım doğum günün kutlu olsun.ailenle bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum canım

Back