2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yanlış anlamadıysam senin yazdığın ve verdiğin değerlere göre cevap verdi dimi? eğer içine sindiyse cevabı bence göster. çünkü her an daha fazla ilaç kullanılıyo(((( ama samsun veya daha yakın bi yerdeki doktora da gönder aynı değerleri benzer şeyler söylüyosa ist. yerine ona gidersin. aynı mantıkda hareket ediyolar demektir...

doğru söylüyorsun canım..
başka bir doktora daha gitmeliyiz..
bakayım eşim burdayken bir doktora daha gideyim ben öğleden sonra olmazsa

gülşahcığım bence başka bir doktora daha git göster sonuçlarını oda istanbuldaki doktorla aynı şeyi söylerse kullanma iğneleri canım yazık günah bebeklerimizee

kızlar dün batuu yoğurt yedi içine tabi yarım muz kattım ama dünkü yoğurdum birazcık cıvık olmuşduu tutturamamışım ama batu sevdiiiii:lepi:

maşallah batuya herkesi geçecek var ya...

ela ishal demiştim ya benim de oldukça hareketli içim anneyle bebek arasında bu konuda bir bağ varmıdır? hala durmadan bez kirletiyooooo....

gülşah bizimde nitrit negatif çıkıyor sürekli
bizim wbc normal aralığı 0-4 34 çıktı
rbc yüksek
epidralhücre yüksek çıktı
ben su üniversiteye bi gideyim içim rahatlayacak heralde
ay allahım damacana suda ıçemıyecez kızlar hurrıyet gazetesını okudunuz mumafoldumben
niye içemiyoruzki
valla biz suyumuzu köyden getiriyoruz doğal bi su kaynak ordan içiyoruz gayette güzel

oğluşumla babası gelecek beni işden almaya ordan beni kuaföre götürecekler kaşımı neyim aldıracam

gülşahcım bencede başka bir doktora götür bakalım o ne diyecek karar vermen daha netleşir hiç olmazsa
bu zamanda doktorlara da güvenemezsek yandık valla

gulsahhhhhhh su degerlerı bana maıl at kuzum ya yarın sabah dr gıdecem bıde bızım dr çok ılaç yuklenmesınden yana degıl bı gosteryım olmamı
derya ıstersen sende maıl gonder degerlerı

valla evde su yok sımdı ben ne halt yıyecem soylesem mı damacana esma sırnaşık şey

ya yıkamadan dolduruyolarmıdırki emel çünü sonuçda ağzı açılıyo demi yıkanıp doldurulması lazım hangi marka acaba bu su onu öğrenebilsek biz allahdan kayseri yapımı damacana alıyoruzz zemuszemuszemuszemus

Merhaba kızlar kolay kolay giremiyorum kör kütük grip olmuşum kıza eşim bakıyor. Allah'tan eşim yıllık iznine çıkmıştı sattım kızı. Gülşah ve Derya canım geçmiş olsun ufacık yavrularımız içimiz parçalanıyor inşallah biranönce sağlıklarına kavuşurlar. Bu hastalığı nasıl anladınız yani belirtileri neler. Tek başımayım yardımcı olacak veya akıl alacağım kimsede yok. Beni bi bilgilendirirseniz çok sevinirim en azından daha dikkatli olurum.

canlarr kocişi aradım birazdan oğluşumla beni alamaya gelecekler ben hafifden kaçar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorummmmmm

geçmiş olsun canım yaz günü grip olmak da ayrı bir dert
aman dikkat et kızına geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…