Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm kızım iyileşmemiş hatta daha kötü olmuş üniversiteye sevkm edildi suan serum takılı idrarını temizleyip sontalı film çekilecekmiş dr böbreklerinden korkuyorum dedi ne olur dua edin kızıma bişey olmasın
4 ünite serum yiyecek çok üzgünüm ya dr diyince dahda i
lerlemiş eğer bu antibiyotikte götürmediyse doğru üniv ya kayseriye yada malatyay yada adanaya gideceğiz çok üzgünüm çokkk
kızlar ela ishal olmuş. 3 saatt kaç bez değiştirdim bilmiyorum. verdiğim meyvelerden olabilirmi? en çok yediği üzüm suyu, çok az kayısı, şeftali(ki dün kusturdum sevmedi) kiraz onu da yalatıyoruz.. yoğurt da, sebze çorbası da vermedim daha. suyu zor kabul ediyo. hepsine burun kıvırıyo anlamadım ben. ve hala devite alışmış da değil...
sağolun arkadaslar evet gülşahım iğneler işe yaramamış
iğneden önce değer 16 idid bugün 34 çıktı çok üzgünüm umarım kötü bişey çıkmaz
sende alyaya dikkat et
allahtan dr eve gelmemize izin verdi hastenede kalmadık serumlar bitikçe yenisini taktıracağız hastane okadar pistiki anlatamam hemşirelr tanıdıktı ana kucağını bile yere indirmemeize izizn vermediler
mikrop kapar diye
kuzum seruma nasıl bakıyor eline bakıyor hiç kımıldatmıyor
perşembe günü kültür çıkacak diğer sefer tezmizdi umarım bu seferde temiz ıkar
ben bunları daha önce yazdımmı
yazmışta olabailirim kafam kazan gibi
kızlar gece tahlili vermiştik.
kocam aramış şimdi doktoru sonuç için.geçmemiş sonuç.
ağlamak istiyorum ya.
2 kere tekrar etti şimdide geçmiyor.Allahım ne yapıcam ben ya
birazdan gidicem doktora nolur dua edin böbreklerine zarar verebilrimiş bu enfeksiyon
inanılmaz kötüyüm..internette okudukça aklım gidiyor.
Allahım sen aklıma mukayet ol
geldim kızlar
alyanın lökositi düşeceğine yükselmiş vucudu antibiyotiğe direnç göstermiş
3 tane iğne yazdı cuma günü tekrar tahlil verecek eğer düşüyosa ant şurubu değişti ona devam düşüş yavaş ise direk iğneyi 10 a tamamlıcaz dedi
yüselmeyi durduramazsak böbrekler zarar görebilir dedi
sondalı ultrason çekeekmişiz eğer devam ederse kaçak varmı diye
yazamıyorum toparlayıp bile düşünün
slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm kızım iyileşmemiş hatta daha kötü olmuş üniversiteye sevkm edildi suan serum takılı idrarını temizleyip sontalı film çekilecekmiş dr böbreklerinden korkuyorum dedi ne olur dua edin kızıma bişey olmasın
4 ünite serum yiyecek çok üzgünüm ya dr diyince dahda i
lerlemiş eğer bu antibiyotikte götürmediyse doğru üniv ya kayseriye yada malatyay yada adanaya gideceğiz çok üzgünüm çokkk
kızlar ela ishal olmuş. 3 saatt kaç bez değiştirdim bilmiyorum. verdiğim meyvelerden olabilirmi? en çok yediği üzüm suyu, çok az kayısı, şeftali(ki dün kusturdum sevmedi) kiraz onu da yalatıyoruz.. yoğurt da, sebze çorbası da vermedim daha. suyu zor kabul ediyo. hepsine burun kıvırıyo anlamadım ben. ve hala devite alışmış da değil...