2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam. anneler nasılsınız.. Alı Tuna dun yatakdan dustu .. ben orta katı temızleyeyım dedım. etrafına yastıklar falan koydum. kucucuk bı aradan ılerlemıs ve cıglıgına fırladım. ve dustugu yer de beton
Allahım melekler korudu dıyorum. Ben oyle dussem mutlaka bıseyler olurdu. Dustugu yatakda yuksek bıraz.
Bu arada bebekle havuza denıze gırmek cok zor kızlar.. Bakalım yarın sıftah yaparıs ınsallah.

sağol canım muz vermeyi erteleyelim bari gerçi bizim dr. tüm meyveleri verebilirsin çilek dışında dedi.

melek canım çokkk geçmiş olsun Ali Tuna ya. Ela da düşmüştü hatırlıyosan. çok kötü bi durum anne ve bebek için. ben bi sinyal olduğunu düşünüyorum bunlaın daha dikkatli olmamaız için.yavrum ya ama bişeyi yok dimi ben öyle anladım.

evi temizleyip geliyorum daha gecmisi bile okumadim ama melekime bi yzaayim dedim.MELEKIMM GECMIS SUN CANIM HIC BIRSEYI YOK DEIGL MI ALI TUNANIN?
hAVUZA girmek okadarda zor degil denizin tadina varamiycaz bu sene ne yazikki

Kıızzlaarrr hepinize merhaba 10 gün aradan sonra,nefiiss bi tatil yapıp geldik kızımla...
umarım herkes< iidir herşey yolundadır...
Kızım çok büüdü tatilde herşeyi yiyebiliyo artıık,elimle ezip veryorum balık,patates,peynir...
emmeyede devam tabi...denize grdik biraz ürperdi tabi ama havuza sokmadım saldın vardı ishal...
bende 1 kg vermişim sadece çünkü sadece 3 gün yüzebildim hava soğğuktu.Çok özledm sizleri

bukett rep puanın süper kuzummm 2009
Anaaaam sen söyleyince farkettim kuzummm evet 2009 hahaha:lepi:

Ahucum Defnemin boyu güzel uzamış.. Sen kilosunu da toparlarsın merak etme canım.. Biberonlarınızda çok güzel güle güle kullansın..
Bizim oğlanda gece mama yiyip yatıyor güya ama bugün gece yine 2 saatte bir kalktık. 5 dakika emip uykuya devam. Sırf alışkanlık yaptı ya..klava:
Gündüz saat başı,gece 2 saatte bir kalkmaya devam Çok üzgünüm çoook

Melekcim geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun... Artık arkamızı bile dönemiycez bu tosbağalara.. Ama büyürken düşmeyen bebek hiç yok derler.. Aman sakatlık olmasında. Allah'a emanetler canım..

kızlar muz 7 aylık olunca veriliyormuş haberiniz ola bizim dr ööölle dedi..
Bende veriyordum günde yarım muzu sabah kayısıyla,akşam armutla karıştırıp. Ama sanırım o bile ağır geliyor demekki. Ara vereyim baari. İyiki söyledin canım.

hAVUZA girmek okadarda zor degil denizin tadina varamiycaz bu sene ne yazikki [/COLOR]
Ben 6.ay aşımızı vurulduktan sonra denize sokmayı düşünüyorum. 27 Ağustosta aşımız.

Meltem hoşgeldin canım... Ne güzel tatil de güzel geçmiş sevindim. Doğa'nın yeni resimlerini bekliyorum kocaman olmuştur tatlı kızım.
Balık-patates-peynir valla şaşırdım çabuk geçmişsiniz. Dr. mu söyledi senmi başladın.

meltemcim hoşgeldin canım
melek geçmiş olsun allah korumuş ali tunayı çok korkmuş olmalısın
geçenlerde liya da koltuktan düşmek üzereydiki yakaladım yoksa tepe üstü gidiyordu allah korusun o bile beni akşama kadar etkiledi gözümün önünden hiç gitmedi ya düşseydi diye senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum

Buketçim biz masadayken çok baktı ben de dayanamadım verdm elimde ezip balığı...yuttu!!!sonra patates verdm onuda yutu,dr umuz sadece yoğrt ve meyve suyu verdi ama ben eskilere inanıyorum...Yiyen çocuk ii olur derler...herşeyi yesin istiyorum mızmız olmasın die...
Emeliiimm ben de özledm güzellikkk

Bugün sağlıkocağına kontrole gittik.. 8.450 gr olmuşuz.. Boyumuzda 68 cm. Ebemiz görünüşe göre oğluşumun uzun boylu olacağını söyledi. Çok sevindim. Dalyan boylu yiğit olsun istiyorum.. Tabi öncelikle sağlıklı olması.

maşallah Anıl'ıma tosun damadım benim
yiğit olsun da kızımı koruyup kollasın dimi ama :)
bizde yarın dr. a gidiyoruz bakalım bizim cadı ne kadar olmuş ayrıca rotavirüsü aşısının 2. dozunu da yaptıracağız

herkese günaydınnnnnnn
melekciğim ali tunaya geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur canım
meltem hoş geldin hayatım ne güzel geçmiş tatiliniz darısı başımıza
ahucuğum ben muz veriyorum canım çünkü çok seviyo ama ya elmayla yada kayısıyla karıştırıp veriyorum

canım geçmiş olsun öncelikle.
antibiyotiği kullanıyorsun 7 gn sire ile.
öutlaka pamukla sil altını ıslak mendil kullanma uzun bir süre.
yıkandığı suda oturtturmamaya çalış.yani üstünden aksın gitsin su.
bebeklerde de şimdi bu moda Allahım yarabbim ya.Alyanında gece tahlilini verdik bakalım geçmiştir umuyorum.
birde ayaklarını çorapsız bırakma

kimse yok mu lemmmm beni merak etmedinisss mi??????
hoşgeldin aşkitom...özledim seni
oyy oyy Allah korumuş gerçektende.dikkat etmek gerekiyor.iyi değilmi.
Allahım sana emanet yavrularımız

hoşgeldin hayatım.
doğacıma bakıcam birazdan.

maşallah anılıma..tosunum benim.

günaydın şekerim:)
bende kayısı,muz,üzüm,erik veriyorum.
bende evime şimdi geldim kızlar.
gece kayınvalidemde kaldık alyanın tahlilini aldık gene.ant kullandı ya onun sonucu bakalım geçmişmi diye.
saat 9sa doğru kocam arayıp öğrenecek inşallah geçmiştir şu enfeksyon illeti.
alyayı yedirip gelirim.
bu arada alyacımın hediyesinide aldım.:)

GUNAYDIN KIZLAR BIZDE BABAMIZ GIDERKEB SIPA SESINE UYANDI GULUCUK USTUNE GULUCUK SAÇTI DUN AKSAM GORMEDEN UYUMUSTU SIMDI MAMASINI YEDIRIP UYUTAYIM BENDE EV TEMIZLIYIM EVI MOK GOTURUYO ILK DEFA :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…