Anaaaam sen söyleyince farkettim kuzummm evet 2009 hahaha:lepi:bukett rep puanın süper kuzummm 2009
Ahucum Defnemin boyu güzel uzamış.. Sen kilosunu da toparlarsın merak etme canım.. Biberonlarınızda çok güzel güle güle kullansın..kızlar bizde dr dan geliyoruz aşımızı olduk... defne 3cm uzamış ama 150gr almış:umursamaz: normalde ekgıdaya 4bitiminde başlıycaz dedi dr ama şimdi bu 10gün mama takviyesi yapmamız lazımmış... günde 2 öğün 60cc.... hala ortalama dahilinde olduğunu söyledi ama bu önceki kilo alımları sayesindeymiş bu seferkini beğenmediii..
biberon kullanamıyor diye kaşıklı biberon ve bide orta akışlı biberon aldık ... nuby doğal dokunuş serisinden .... biberonları ben çok beğendim komple silikon umarım defnede beğenir.akşam yedide mamayı deniycez....kazamız mübarek olaaaa...
bide biz gündüzleri 1 saaatte geceleri 2 saatte bir kalkıp emiyorduk artık daha uzun uyuyabilecekmiş.. mama tok tutarmış.
geçmişi okuyayım gelirim. bu aralar fazla giremiyorum nete haftasonu halamlardaydık... mis gibi dağ havası aldık ciğerlerimiz açıkdı. ....
Melekcim geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun... Artık arkamızı bile dönemiycez bu tosbağalara.. Ama büyürken düşmeyen bebek hiç yok derler.. Aman sakatlık olmasında. Allah'a emanetler canım..Alı Tuna dun yatakdan dustu ..ben orta katı temızleyeyım dedım. etrafına yastıklar falan koydum. kucucuk bı aradan ılerlemıs ve cıglıgına fırladım. ve dustugu yer de beton
Allahım melekler korudu dıyorum. Ben oyle dussem mutlaka bıseyler olurdu. Dustugu yatakda yuksek bıraz.
Bu arada bebekle havuza denıze gırmek cok zor kızlar.. Bakalım yarın sıftah yaparıs ınsallah.
Bende veriyordum günde yarım muzu sabah kayısıyla,akşam armutla karıştırıp. Ama sanırım o bile ağır geliyor demekki. Ara vereyim baari. İyiki söyledin canım.kızlar muz 7 aylık olunca veriliyormuş haberiniz ola bizim dr ööölle dedi..
Ben 6.ay aşımızı vurulduktan sonra denize sokmayı düşünüyorum. 27 Ağustosta aşımız.hAVUZA girmek okadarda zor degil denizin tadina varamiycaz bu sene ne yazikki[/COLOR]
maşallah Anıl'ıma tosun damadım benimBugün sağlıkocağına kontrole gittik.. 8.450 gr olmuşuz.. Boyumuzda 68 cm.Ebemiz görünüşe göre oğluşumun uzun boylu olacağını söyledi. Çok sevindim. Dalyan boylu yiğit olsun istiyorum.. Tabi öncelikle sağlıklı olması.
koydum tatlım bak bakalımaaa evet, 2 gün önce muz ezip vermiştim.....
funda kızının fotolarını koydun mu? bakıyorum bak bebeişlereeeeesengözlerimebaksanab
canım geçmiş olsun öncelikle.gülşahcım sanırım sende idrar yollarında enfeksiyon problemi yaşamıştın yada yaşayan başka arkadaşlar varmı bebebeğimin idrar yollarında intahap ve kum çıktı nasıl tedbirler almak gerekir antibiyotik verdiler yardım edinnnnnnn
hoşgeldin aşkitom...özledim senikimse yok mu lemmmm beni merak etmedinisss mi??????
oyy oyy Allah korumuş gerçektende.dikkat etmek gerekiyor.iyi değilmi.selam. anneler nasılsınız.. Alı Tuna dun yatakdan dustu ..ben orta katı temızleyeyım dedım. etrafına yastıklar falan koydum. kucucuk bı aradan ılerlemıs ve cıglıgına fırladım. ve dustugu yer de beton
Allahım melekler korudu dıyorum. Ben oyle dussem mutlaka bıseyler olurdu. Dustugu yatakda yuksek bıraz.
Bu arada bebekle havuza denıze gırmek cok zor kızlar.. Bakalım yarın sıftah yaparıs ınsallah.
hoşgeldin hayatım.Kıızzlaarrr hepinize merhaba 10 gün aradan sonra,nefiiss bi tatil yapıp geldik kızımla...
umarım herkes< iidir herşey yolundadır...
Kızım çok büüdü tatilde herşeyi yiyebiliyo artıık,elimle ezip veryorum balık,patates,peynir...
emmeyede devam tabi...denize grdik biraz ürperdi tabi ama havuza sokmadım saldın vardı ishal...
bende 1 kg vermişim sadece çünkü sadece 3 gün yüzebildim hava soğğuktu.Çok özledm sizleri
maşallah anılıma..tosunum benim.Bugün sağlıkocağına kontrole gittik.. 8.450 gr olmuşuz.. Boyumuzda 68 cm.Ebemiz görünüşe göre oğluşumun uzun boylu olacağını söyledi. Çok sevindim. Dalyan boylu yiğit olsun istiyorum.. Tabi öncelikle sağlıklı olması.
herkese günaydınnnnnnn
melekciğim ali tunaya geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur canım
meltem hoş geldin hayatım ne güzel geçmiş tatiliniz darısı başımıza
ahucuğum ben muz veriyorum canım çünkü çok seviyo ama ya elmayla yada kayısıyla karıştırıp veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?