2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim şişko patates iyyimiş dün biraz çokmu yedi acaba ondanmı çıkarttı herşeyiiii

oyy kıyamam aysın sana gerçı bende acınacak haldeyım 27 kısı var ama hepsı akraba ve has konyalılar bende tekım gel komsu olalım

keşke canım, inan ilk taşındığımızda ilaç almak için eczaneye gittim. genç bi kız vardı. sohbet etmek için bi sürü bahane uydurdum. zaman geçsin işte. ama daha çalışanlar dışında 1 tane gençle konuşmadım. 3 yıldır burdayım...

füsuncum öyle düşünme n'olur ya. kimse azaldı demesin. elinden geleni yap. neyseki 6 aya yaklaşıyoruz. denilene göre bu süreden sonra anne sütü doyuramıyomuş ve besleyici özelliği gün geçtikçe azalıyomuş.

canım kavanoz mamalarından bahsediyosun sanırım. ben dr. a sordum kendin evde yap dedi. yani benim için de kolay olurdu ama bi süre kendim deniycem. meyvelerden başladım gerçi hiç sebze çorbası yapmadım.

ezgi eşin geldi dimi? okuyunca gerildim birden sanki olağandışı bişey yazacakmışsın gibi. ama normal sanırım gecikmesi.

GÖrsek yerdİk ama gelmedın ıstanbul bulusmalarına.. :)

aysıncıgım cok zordur emınım canım yaa.. Ay bı foto koysana ne kadar cıktı dısı ?
erken kacıyorsun bugun.. ben tatıldeyım 10 gun yokum kızlar..

canım ekledim fotolarını.sen de tatildeymişin.Çok üzgünüm çoook çok kıskandım. geçen yıl da hamilleikten çıkamadık. bu sene de eşim çıkamıyo. ben de yalnız boırakamıyom bi de bebekle

esmacım dişi çıkınca bataryan patlıyo:roflol::roflol:

kızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?

sadece emiyosa normal canım. dr. a kaç defa sordum bunu.

valla bunu da sordum dr. a . destekli 6 .aydan sonra oturt dedi. ama biz de kendimize yaslayarak azcık yatar pozisyonda oturtuyoruz. ağırlığını vermeden.

canım bahçelievlerde bi dişçiye gidiyoruz. bilmiyorum eşim ve ailesi hep ona gidiyo. eşimin tavsiyesi olursa indirim yapar gibime geliyo.işine yarar mı?

merhaba canlar ben ara sıra selam verip kaçıyorum ama sizleri ve eski günleri çok özlüyorum

kız nerelerdesin arada gelme hep burda ol.

seni kınıyor ve mart annelerinden transfer ediyoruz canım. delikafaduldendelikafadulden şaka tabi ki de. ya önceki kilon kaçtı ki. dikkat et ama kendine. bol bol ye sen.

heey bende burdayım bende mart annesiyim...banane yaa benide alın aranızaa
gel canım herkese açık burası. ee geç geldin donat bakalım tüm konuları. kendini bebeğini fotoları.. biz çok severiz paylaşımıDD

çok sevindim canım, benim de 6 kilom kaldı. gerçi biraz kilolu kalmışım hamile.eski dr. um demişti. ama bişi diyim mi sana kilo da çok yakışıyodu. çok ciddiyimmmmm....,

canım benim fırın da balkon da mutfak tezgahı ne kadar boş olursa o kadar ii benim için. mikrodalga da buzdolabının üstünde. tezgah boş ama:lepi::lepi:

canım endişelenme sakın. dr bişi demiyosa kendini de üzme. sütüne dikkat et. benim arkadaşımın oğlu 1 yaşını yeni doldurdu ela dan 300 gr fazla. ama araştırıldı hiçbişeyi yok. çok hareketli bi bebek.

canım, benimki de yırtınıyodu ayakta emzirmeye başladım. etrafı seyrederken savaşmayı unutuyo güzelce emiyo. evde dolaşıyoruz öyle.
ama kiloları artıyo bunu yapmak zorlaşacak sen bilirsin..

çok geçmiş olsun canım. çokk dikkat et. ama kendini de düşün. o uyuyunca sen de dinlen yoksa sen de hasta olursun daha vahim olur herşey.

ayyy esma ya biz de 3 kere yaşadık o durumu. bir de nefes alması falan değişiyo. sanki alamaıyo gibi çırpınıyo elimde. :sinifsinif: belki de çok yediğinden olabilir. malum yeni başlıyolar ek besine. midesi hepsini kabul etmemiş olabilir.

herkese güzel bi hafta diliyorum öncelikle. biz dün havuza gittik. sakın yasak dediğime bakmayın elayı sokmadık havuza. ona küçük şişme havuz aldık. ayrı su doldurduk güneşte ısıttık içine soktuk. ablam da geldi. sağolsun nöbetleşe girdik suya. güzel ve yorucu bi gündü. pek bilmesem de durmadan bi başta bi başa yüzdüm. zaten deniz suyuydu kaldırıyo azıcık.

ay bişeyler yazacaktım unuttum yine. alıntı yapmak unutturuyo:)
aa bu arada ben dün elaya üzüm suyu verdim. önceki gün de vermiştim. kakasında sihay noktacıklar oldu. normal mi ki?yoksa kiraz ve kayısı da verdim ama az.

ayşinciğim valla dişeri çıkınca halimi düşünemiyorum memiş uçlarım işe başlayınca iyileşti benim 2 kere sağdığım için günde ilk aylarda ağlamamk için kendimi zor tuttum bir ara kopacak sanıyordum o dereceydi batu emiyodu kremliyordum yarım saat sonra ağlıyordu yıka kremle yıka kremle bay gelmişdi bana bide dişi çıkınca yara yapacak allahım sen büyüksünnnnn :lepi:

galiba çok yedirdim sıpaya ya neyse geçti gitti daha dikkatli olacağımmmm

elanın kakasına gelince normal canım ek gıda alınca öyle oluyo kocişde bir keresinde muz yalatmışdı kaygananın haberi yokken eve gidince esma ne yedi bu bebe kakasında siyah noktacıklar var demişdi oluyor yaniii

aaa evet, 2 gün önce muz ezip vermiştim.....
funda kızının fotolarını koydun mu? bakıyorum bak bebeişlereeeeesengözlerimebaksanab

gülşahcım sanırım sende idrar yollarında enfeksiyon problemi yaşamıştın yada yaşayan başka arkadaşlar varmı bebebeğimin idrar yollarında intahap ve kum çıktı nasıl tedbirler almak gerekir antibiyotik verdiler yardım edinnnnnnn

hello bebeklerrr
lazanyanız geldi ama bitkin yorgun abowww b idaha taşınmayacammmm kızım sıcaktan bunaldı bnenim evim çok serin evde olunca gece güzel uyuyodu maaşallah evde nette yok nakil dilekçesi verdim bakalım ne zaman naklolur 35 tl nakil parası faturama yansıyacakmış çüşşşşşşşşşş ohaa nagılıgılı sinirimi oynattılarrmafoldumben böyle işte yarınn büyük günn izmir de buluşcazzzzzzz ehuehuehehueeuh

kuşum hoş geldin güle güle otur evinde ağız tadıyla inşallahhhh

evin hayırlı olsun canım...

kızlar bizde dr dan geliyoruz aşımızı olduk... defne 3cm uzamış ama 150gr almış:umursamaz: normalde ekgıdaya 4bitiminde başlıycaz dedi dr ama şimdi bu 10gün mama takviyesi yapmamız lazımmış... günde 2 öğün 60cc.... hala ortalama dahilinde olduğunu söyledi ama bu önceki kilo alımları sayesindeymiş bu seferkini beğenmediii..lmaz:

biberon kullanamıyor diye kaşıklı biberon ve bide orta akışlı biberon aldık ... nuby doğal dokunuş serisinden .... biberonları ben çok beğendim komple silikon umarım defnede beğenir.:ecrin_bebek: akşam yedide mamayı deniycez....kazamız mübarek olaaaa...

bide biz gündüzleri 1 saaatte geceleri 2 saatte bir kalkıp emiyorduk artık daha uzun uyuyabilecekmiş.. mama tok tutarmış.

geçmişi okuyayım gelirim. bu aralar fazla giremiyorum nete haftasonu halamlardaydık... mis gibi dağ havası aldık ciğerlerimiz açıkdı. ....

aaa evet, 2 gün önce muz ezip vermiştim.....
funda kızının fotolarını koydun mu? bakıyorum bak bebeişlereeeeesengözlerimebaksanab

kızlar muz 7 aylık olunca veriliyormuş haberiniz ola bizim dr ööölle dedi..

ayrıca 5. ayda prinç muhallebisine başlıyacakmışız. evde ben yapayım hazır bana pek sağlıklı gelmiyor dedim. dr onları çok güzel ayarlıyorlar bence hazır kullan çok istersen iyibir prinç umuma formül süt koyarak yapabilirsin ama hazır senin içinde kolay olur bir sakıncası da olmaz dedi..

sanırım milupa alıcaz bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…